Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien - dvilypis metas

Dvilypis metas, kai atsiranda galimybė nuosekliomis pastangomis pakreipti nepalankius įvykius naudinga linkme, išspręsti įsisenėjusią finansinę problemą, tačiau jei pristigs blaivumo, sąmoningumo, galima įgyti ilgalaikių rūpesčių. Tad nereikėtų pernelyg atsipalaiduoti – nepraraskite atidumo, budrumo, stenkitės viską aiškiai pamatyti, išanalizuoti. Jei veiksite metodiškai, nuosekliai, galite nemažai laimėti! Tai tas laikas, kai protingai apskaičiuoti veiksmai šimteriopai pagausins jūsų investicijas (ypač finansines), tačiau avantiūrizmas, neatsakingumas, gobšumas, nesąžiningumas, atvirkščiai, jus gali įstumti į ilgalaikes bėdas.

Šiandien – jokių impulsyvių, neapgalvotų sprendimų tiek asmeniniame gyvenime, tiek veikloje. Itin atsargiems reikėtų būti tvarkant finansinius reikalus, nerizikuokite dideliais pinigais. Tai bus svarbu atminti ir parduotuvėje, ypač jei jūsų kišenėje bus nemažai pinigų – tai, ką šiandien įsigysite, gali būti nepatikima, neilgaamžiška, turėti slaptų defektų ir pan. Nepatartina ir griežtai įsipareigoti tiek veikloje, tiek asmeniniuose santykiuose. Tiesa, ankstesnius pažadus, įsipareigojimus dera vykdyti. Derėtų laikytis taisyklių, paisyti įstatymo raidės – net menki pažeidimai gali brangiai kainuoti. Bendraujant bus klaidinga manyti, kad esate vieninteliai, kurie viską žino, kad aplinkiniai turi jums nusileisti, pritarti. Pasistenkite neišsiskirti iš bendros masės, laikytis visuotinės nuomonės, tuomet diena bus nebloga reikalams tvarkyti, ypač tiems, kurie užvilkinti ar atidėti ar anksčiau nepavykę. Tiesa, nieko neskubinkite, o rizikuoti galite tik tuomet, jei būsite tikri. Šiandien netinka liūdėti ir ką nors užbaigti, nepalanku rašyti laiškus, užsiimti azartiniais žaidimais. Diena palanki tikrintis sveikatą, gydymosi kurso pradžiai. Tinkamas laikas ir pradėti vartoti papildus ar laikytis organizmo valymo dietos. Gerai daugiau sportuoti, bėgioti. Tinka įsigyti pirštines. Palanku pirkti siūlus, pradėti ką nors megzti, nerti, siuvinėti. Tinkamas laikas ir rišti mazgus apsaugai. Išlieka nemenka traumų, įvairių avarijų tikimybė. Nepalankios tolimos kelionės, susitikimai su užsieniečiais. Didesnė konfliktų su įtakingais asmenimis, teisėtvarkos bei teisėsaugos atstovais tikimybė. Tai ir blogas laikas bendrauti su mokytojais – gali kilti rimtų nesusipratimų tarp pedagogų ir jų auklėtinių. Nepalankus metas audringai švęsti, pramogauti. Nepraraskite saiko vaišindamiesi, vartodami svaigalus. Tikėtini apsinuodijimai maistu, svaigalais. Venkite apkrauti kepenis. Galimi nelaimingi atsitikimai prie vandens.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingi, pildysis iš karto arba po pusmečio. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurę – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė sulūžtų jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite nereikalingo dalyko jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovoje su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis – aktyvaus poilsio metas, tiesa, nepalankios kelionės, bus didesnė traumų, automobilių avarijų tikimybė.

Avinas (03 21–04 20). Jums bus lengva susitarti, įtikinti, tačiau ir patys gana lengvai patikėsite reklaminiais triukais. Venkite tarpininkauti, patarinėti, taip pat ginčytis. Nepatariama priimti svarbių sprendimų, ypač jei jie susiję su jūsų pinigais ar jausmais. Saugokite gerą nuotaiką ir dėl nieko labai savęs nepeikite ir negirkite. Jei pristigs pasitikėjimo savimi, mylimu žmogumi, artimaisiais, jei nebematysite perspektyvos, tiesiog prisiminkite ir paanalizuokite viską, kas gero tarp jūsų buvo nutikę.

Jautis (04 21–05 20). Palankus metas – viską aiškiai matysite ir vertinsite. Savo kasdienius darbus dirbkite pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės išlikti ramiems. Bendraujant taps svarbu ne pasakyti, o išgirsti. Tiesa, mažiau norėkite – ne laikas nei iš artimųjų, nei iš draugų, nei iš šefo ko nors prašyti, juolab reikalauti. Galimos priverstinės išlaidos. Didesnė traumų tikimybė. Vakaras žada malonią staigmeną. Galimos romantiškos dovanos.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepasikliaukite pirmu įspūdžiu bei pirma mintimi – galite neįverti nematomų tamsiųjų asmens ar reikalo pusių, tad nerizikuokite reputacija, karjera ar sveikata. Galite nukentėti ir dėl iniciatyvos bei energijos pertekliaus. Būtent tuomet jūsų klaidos, problemos taps visiems matomos. Nesitikėkite, kad aplinkiniai deramai jus įvertins, kita vertus, objektyvumo pristigs ne tik jūsų oponentams, bet ir jums patiems. Tai klaidingų apsisprendimų metas – nesielkite karštakošiškai.

Vėžys (06 22–07 22). Liūdnokas metas – daug reikalų, įvairių pareigų ir didelis noras visa tai pamiršti, pailsėti... Iš tiesų šiandien būtų geriau patinginiauti. Bent jau nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie ir ramiai ilsėtis nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko iš tikrųjų pakeisti negalėsite. Jums reikia laiko. Svarbesnius reikalus tvarkykite per tarpininkus arba telefonu. Labiau pasaugokite sveikatą. Vakaroti ilgai nepatartina – pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Liūtas (07 23–08 22). Vargu ar jums pavyks reikalus sutvarkyti taip, kaip norisi, tad neprisiriškite prie planų – kaip savaime klostosi, taip ir bus geriausia. Nesistenkite kuo daugiau reikalų sutvarkyti. Mažiau vilkitės, tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis. Beje, tai, ką darysite patys, jums puikiai pavyks! Galimi nesusipratimai su vadovybe (kolegomis), artimaisiais, tad neaštrinkite galimų nesutarimų, jei nenorite, kad artimiausiomis dienomis santykiai įsitemptų, atšaltų.

Mergelė (08 23–09 22). Svarbus metas karjerai, kai galimi naudingi susitikimai bei susitarimai. Gautus pasiūlymus verta priimti. Tiesa, bus svarbu viską dešimt kartų patikrinti. Ir tai reikšminga ne tik ką nors keičiant, bet ir atliekant įprastas kasdienes užduotis – dėl šios dienos klaidų galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir gerą uždarbį. Tad susitelkite, kad darbus atliktumėte pavyzdingai. Palanku įsigyti vertingą papuošalą, pirkti akmenį talismaną ar tiesiog kokį nors mielą, gražų daiktą sau.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite objektyvesni ir ramesni už kitus, tik nieko neteiskite. Pasiūlymai bei pažadai, atėję iš užsieniečių, nebus naudingi. Ir labai nesitikėkite, kad viskas, kas bus šiandien suplanuota, jums pažadėta, taip ir pavyks. Beje, jūsų galimybės gali būti apribotos. Jei turite reikalų su užsieniečiais, nepasikliaukite jų pažadais – tik tuščiai laiką sugaišite. Netinkamas laikas kelionei: jei ją savaime teks atidėti – tik į naudą. Labiau pasisaugokite kelionėse bei viešnagėse.

Skorpionas (10 24–11 22). Sudėtinga, neprognozuojama diena, kai išeina atvirkščiai, nei planavote. Tad būkite pasiruošę, kad galimi nesklandumai, kad reikalas gali įstrigti ir, ko gero, ne dėl jūsų kaltės, o dėl priežasčių, nuo jūsų nepriklausančių. Nepasidalijimas įtakos sferomis (šeimoje ar veikloje) bei pinigais gali tapti konflikto ir net nusivylimo priežastimi. Gresia nuostoliai dėl neapgalvotų veiksmų. Būkite atsargesni su elektros technika, kompiuteriais. Nerizikuokite dideliais pinigais, nereikalaukite grąžinti skolą.

Šaulys (11 23–12 21). Būtų geriau mažiau dirbti ir daugiau ilsėtis. Nesiimkite nieko keisti asmeniniame gyvenime ar veikloje. Nepasitikėjimas mylimu žmogumi ar sutuoktiniu gali išprovokuoti nemalonias permainas jūsų santykiuose, tik neskubėkite jų nutraukti: šiuo metu jūsų vertinimai neteisingi. Nors dabar jūs siekiate abipusio supratimo, lygiavertės paramos, kol kas jums teks pakentėti. Blogas laikas aiškintis teisines problemas, teisybės ieškoti. Būkite atlaidesni sutuoktiniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Maža sėkmė jokiu būdu neliudija būsimos pergalės, o pralaimėjimas nereiškia, kad jūs neteisūs ir kad šis reikalas neturi perspektyvų. Darbe turite susitelkti, kitaip jūsų profesinėms ambicijoms gali būti suduotas smūgis. Nesiimkite to, ko neišmanote ar blogai išmanote, nebendraukite su jums nemaloniais asmenimis ir nesiaiškinkite santykių su tais, kuriuos mylite. Galimos netikėtos traumos. Būkite apdairesni su buitine technika. Labiau pasaugokite sveikatą – didesnė gamybinių traumų, apsinuodijimų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Nors mėginsite optimistiškai reaguoti į įvairius nesusipratimus, gausybę rūpesčių darbe ir namuose, valandą X galite prarasti kantrybę ir apsipykti su dalykiniais partneriais ar sutuoktiniu, mylimu asmeniu ir net savo vaikais. Vis dėlto ši diena jums palanki. Tiesa, pajutę sėkmę žinokite, kada reikia sustoti, – nepasiduokite azartui. Labiau pasaugokite vaikus. Nieko nereikalaukite iš mylimo asmens – galite sugadinti puikius santykius.

Žuvys (02 19–03 20). Pasyvus metas, labiau tinkamas poilsiui nei veiklai. Norėsis visko kuo greičiau, čia ir dabar, bet šiandien nieko nepaskubinsite. Jei užsiimsite kuo nors rimtesniu, viską gerai pamatuokite. Šiandien patartina imtis spręsti senas problemas. Jei jūsų darbas susijęs su tikslumu, atidumu, ypač būkite atsargūs, deja, šiandien didelė žioplų klaidų tikimybė. Būkite kantrūs ir kuklūs – nesitikėkite būti išgirsti ar įvertinti. Ir venkite bet kokių ginčų su vadovybe, teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą