Tai - apgaulingas metas

Apgaulingas metas, kai atrodo, kad viskas pasiekiama, kad viską galima laimėti. Tačiau vos imsite ką nors konkrečiai tartis, veikti, ir susidursite su painiava, neįveikiamomis sąlygomis.  Šiandien labiau nukentės tie, kurie nemėgsta analizuoti praeities klaidų, kurie nekreipia dėmesio į svetimą patirtį, vyresnių, viršesnių (ypač tėvų) patarimus.

Prisiminkite jau gautas gyvenimo pamokas (ypač pinigų, meilės sferoje) – tai pasikartos. Sunkumai bus neišvengiami, jei nenorėsite pripažinti savo klaidų, kito asmens teisumo, pervertinsite savo finansines galimybes. Dabar svarbu kritiškai įvertinti pasirinkimo klaidas ir paieškoti būdų, kaip to ateityje išvengti. Nereikėtų išsakyti kritiškų minčių sutuoktiniui apie jūsų santykius, nors būtent šiandien labiau matysite skirtumus, nesuderinamumus. Vis dėlto verčiau paieškokite, kas jus vienija. Dalykinėje veikloje irgi gera proga kritiškai peržvelgti nueitą kelią, paieškoti silpnųjų vietų. Tvarkydami reikalus labiau remkitės pirmu įspūdžiu. Pagelbės mokėjimas staigiai reaguoti nesvarstant. Ne laikas kreiptis su prašymais ir pasiūlymais į įtakingus asmenis, visuomenines organizacijas, savo viršininką. Diena labiau nepalanki moterims – joms neverta spręsti svarbių dalykinių klausimų, tvirtinti atsakingų dokumentų ar aiškintis meilės santykių. Gresia konfliktai tarp moterų tiek dėl pavyduliavimo, tiek dėl profesinės konkurencijos. O štai vyrams sėkmingas laikas – jie bus veiklūs, energingi, tad gali puikiai sutvarkyti ne vieną reikalą. Tiesa, tvarkydami piniginius ir turto reikalus būkite atsargūs – rizikuoti netinka. Šiandien gerai dažniau degti ugnį.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba, išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas, jei ugnis, šviesa namuose savaime gestų ar kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus pinigų ir turto reikalams tvarkyti, vertingiems namams skirtiems daiktams pirkti; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Būkite apdairūs, atsargūs, ši diena jums itin pavojinga. Nesileiskite į jokias finansines avantiūras (ypač su užsieniečiais), nepasiduokite savo vaikų ar mylimo asmens provokacijoms, nepaisykite jų kaprizų, įgeidžių. Nors vaikai bus linkę prieštarauti, neklausyti, nepykite ant jų, verčiau pamėginkite apsaugoti nuo galimų nemalonumų, nelaimių gatvėje, mokykloje, darželyje.

Jautis (04 21–05 20). Nepalanki diena. Daugiau laiko praleiskite namuose, vertėtų užsiimti artimųjų reikalais, gilinkitės į savo vaikų problemas. Ir ne laikas ką nors įrodinėti artimiesiems, taip pat darbe imtis atsakingų uždavinių – tai neduos naudos (greičiau pridarys nuostolių). Taip pat nesitikėkite, kad kas nors padėkos už jūsų triūsą, rūpinimąsi. Labiau pasaugokite sveikatą, turtą (galimos vagystės, apgaulės).

Dvyniai (05 21–06 21). Mažiau dėmesio kreipkite į kitų kaltinimus, įtarinėjimus, apkalbas – neieškokite teisybės. Nepalanku tvirtinti dokumentų, skolinti daiktų, pinigų. Darbe atsiribokite ir jokiu būdu nesiginčykite su šefu, neprieštaraukite jo nuomonei, valiai. Atsargiau vairuokite automobilį. Nebūkite lengvabūdiški žadėdami (ypač moterims), nesivelkite į flirtą.

Vėžys (06 22–07 22). Vargu ar gelbės įgytas autoritetas, ryšiai su įtakingais asmenimis, dalykinių partnerių parama. Jūsų gerovė gali pakibti ant plauko. Nepasikliaukite partneriais, ypač jei jie užsieniečiai, mažiau vilčių dėkite į šiandien gautus pasiūlymus, išgirstus pažadus. Nesiduokite paperkami, nors ir jaustumėte spaudimą: likite ištikimi sau, savo principams.

Liūtas (07 23–08 22). Bet kokie impulsyvūs sprendimai pavojingi, ypač jei tai susiję su pinigais ar jausmais. Ir nenorėkite to, kas ne jūsų. Derėtų atsižvelgti į jus gerbiančių asmenų bei kolegų, pavaldinių nuomonę, patarimus. Prieš imdamiesi iniciatyvos pamąstykite, ar užteks parako. Ir nekomplikuokite esamos situacijos: ieškokite aiškių ir paprastų būdų, kaip susidoroti su sunkumais darbe, iškilusia problema šeimoje.

Mergelė (08 23–09 22). Tyla – gera byla: kad ir ką išgirsite, neskubėkite atsikirsti ar imtis kitokių atsakomųjų veiksmų. Diena nepalankesnė moterims – joms reikėtų labiau pasaugoti ramybę, gerą nuotaiką, taupyti jėgas bei laiką. Vyrams naudingas metas, jie gali rizikuoti. Moterims geriau imtis tik būtiniausių reikalų, svarbius darbus bei susitikimus atidedant rytdienai. Beje, būsite linkę be pagrindo nusivilti mylimu asmeniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neblogas laikas ryžtingam apsisprendimui, jeigu jis kyla iš jūsų vidaus savaime ir tai nėra draugų agitacijos rezultatas. Dalykiniuose reikaluose derėtų tiksliau paisyti vadovybės reikalavimų. Netiks planuoti, bet ekspromtas gali pasiteisinti. Dabartiniai ketinimai ir staigiai priimti sprendimai pinigų, turto srityje vargu ar bus įgyvendinami. Nieko nekeiskite santykiuose su mylimu žmogumi.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei jums viskas aišku, stabtelėkite, suabejokite. Dėl per didelio pasitikėjimo savimi galite sugadinti santykius su šefu, savo globėjais, rėmėjais, susikivirčyti su įtakingu valdininku ar pareigūnu, tėvais (nors jie tik gero linki). Ne laikas konfliktuoti su šefu, taip pat tėvais – turite paklusti arba atidėti lemtingą pokalbį vėlesniam metui.

Šaulys (11 23–12 21). Apgaulingas metas, nors jausitės kiek geriau nei vakar. Šiandien galimos kur kas didesnės problemos. Pavojinga pasiduoti entuziazmui tiek tvarkant dalykinius reikalus, tiek jausmų srityje – viskas išeis atvirkščiai. Nors tinkamas laikas aptarinėti verslo, karjeros reikalus, nepalankus sandoriams sudarinėti, finansiškai įsipareigoti. Nepirkite prabangos daiktų ir neteiskite žmogaus, kurį mylite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite labai įsitempę, linkę greitai supykti, o supykę ir apskritai nutraukti bendravimą. Tai gana nepalankus metas – nepriimkite svarbių sprendimų nei darbe, nei asmeniniame gyvenime. Vis dėlto tam tikri finansiniai nuostoliai, nusivylimai mylimu asmeniu neišvengiami. Galimi nepelnyti įžeidimai, neteisingos vadovybės bausmės, be pagrindo skirta pareigūno, kontrolieriaus bauda.

Vandenis (01 20–02 18). Kitų pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Ieškokite sąjungininkų svarbiam reikalui sutvarkyti – vieni iniciatyvos nesiimkite. Ir būtinai paisykite savo vidaus suflerio. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Ir pasistenkite neįsivelti į santykių aiškinimąsi su sutuoktiniu (ypač dėl per didelių išlaidų ar neištikimybės).

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atidūs veikloje – tai produktyvus laikas, tačiau galite jį tuščiai praleisti, jei imsite svarstyti, o ne daryti. Šiandien būtinas skrupulingumas, atidumas dirbant su pinigais, dokumentais, atliekant kasdienes savo užduotis – dėl padarytų klaidų galimi nuostoliai. Mokėkite pasidžiaugti tuo, ką turite, ką pasiekėte. Deja, gresia konfliktai su mylimu žmogumi dėl paikų principų ar kitokių niekų.

lrytas.lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą