Nuotraukos autorius: 123rf

Produktyvios veiklos metas

Produktyvios veiklos metas, kai pavyksta įgyvendinti senus sumanymus. Diena naudinga labiau tiems, kurie neskuba, viską gerai apgalvoja ir sugeba laukti savo valandos. Tinka grįžti prie senų darbų, pamirštų idėjų, tad diena taps svarbi ir sėkminga tiems, kurių įdirbis didelis. Ir nereikėtų pasikliauti vien savo jėgomis – stenkitės išeities ieškoti drauge su artimaisiais, draugais, kolegomis, partneriais – bendros pastangos bus veiksmingos.

Pirma dienos pusė pasyvi, tinkama užsiimti ilgalaikiais darbais, po 15 val. tiks imtis tik tų darbų, kuriuos galima greitai užbaigti. Tiesa, būtina atida tvarkant piniginius, turto reikalus – neskubėkite apsispręsti. Beje, netinka skolinti pinigų. Gerai kraustytis į naują gyvenamąją vietą, pereiti į kitą darbovietę. Stenkitės klausytis, priimti gerus patarimus. Šiandien galima pasirašyti ilgalaikes sutartis, iš kurių nesitikite greitų rezultatų. Užmegztas bendradarbiavimas, pažintys, pasirašytos sutartys, gauti pasiūlymai bus reikšmingi, tiesa, naudą pajusite ne iškart. Gerai spręsti ir dvejotinus klausimus (senovės Persijoje būdavo daroma taip: išėjus į lauką metamas burtas – moneta, kauliukas ar dar koks sutartinis daiktas – atgal per savo namų slenkstį nusprendus, kuri pusė ką reiškia). Tinka naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes).

Iš antradienio į trečiadienį sapnai buvo svarbesni moterims. Tiesa, pildysis tik ryškūs sapnai. Palanku buvo regėti kovą, ginklus, kraują. Itin nepalankus sapnas, kuriame negalėjote vandens pasisemti, atsigerti ar išvydote žmogų su tuščiais kibirais – saugokitės vagysčių, elkitės kukliau bendraudami su šeimos nariais bei aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų ar imtų vėluoti, veidrodį sudaužyti, iki kraujo susižeisti, jei į grindų plyšį kas nors įkristų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti veidrodžio šukę, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus aktyviai veiklai, naujiems darbams pradėti, bet tinkamas seniems užbaigti, apibendrinti; palankios ramios, blankios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Klaidinantis metas – galite neteisingai suprasti informaciją, susijusią su pinigais, turtu, mylimu asmeniu, tad geriau nereikšti nuomonės ir atsakymą atidėti penktadienio popietei. O šiandien nepalanku aiškintis santykių su antrąja puse – nereikia jos niekuo kaltinti, juolab teisti. Patartina verčiau likti nuošalyje. Pasikliaukite nuojauta bei draugų patarimais. Jų pagalba bus svarbi. Svarbius sprendimus atidėkite penktadienio antrai pusei.

Jautis (04 21–05 20). Neabejokite savo sėkme, nors šios dienos susitikimai, naujienos tam nenuteiks. Naudinga į situaciją pažvelgti iš šalies – nesibaiminkite dvejonių: jos naudingos, nes apsaugos nuo impulsyvaus, neapgalvoto sprendimo. Būkite atidesni draugų, kolegų, sutuoktinio įspėjimams, kritikai – gal jie mato tas jūsų klaidas, kurių nepastebite. Būkite dėmesingesni antrajai pusei. Palankus metas romantiškiems pasimatymams.

Dvyniai (05 21–06 21). Likimas gali pakoreguoti jūsų ketinimus – taps aišku, kas jums iš esmės priimtina, kuria linkme reikėtų judėti toliau, ko siekti, ko atsisakyti. Tai geras laikas veiklai, palankus spręsti ir finansinius veiklos klausimus. Išgirsite vertingų patarimų, pasiūlymų. Palanku kreiptis su prašymais į aukštus, įtakingus asmenis. Gali megztis tarnybinis romanas.

Vėžys (06 22–07 22). Išbandymai nesibaigia, bet juos įveiksite oriai, tik mažiau savęs gailėkitės ir būkite sau griežtesni. Palanku spręsti mokesčių klausimą. Tinka ilgam laikui skolintis pinigų veiklai plėsti ar savo verslui pradėti. Tinkamas laikas (šiandien bei artimiausiomis dienomis) pateikti prašymą aukštiems valdininkams, pretenduoti į valdininko vietą, rinktis mokymosi įstaigas.

Liūtas (07 23–08 22). Nepiktnaudžiaukite jums rodomu pasitikėjimu bei pagarba, nenorėkite daugiau, nei jums siūloma. Niekur neskubėkite ir venkite ginčų finansiniais bei meilės klausimais. Jei jūsų nuomonė skiriasi nuo aplinkinių, svarbų pokalbį atidėkite penktadienio antrai pusei. Šiandien geriausia likti namie ir netvarkyti svarbių profesinių reikalų. Netinkamas laikas reikšti nepasitenkinimą mylimam žmogui ar sutuoktiniui.

Mergelė (08 23–09 22). Naudingų dalykinių susitikimų bei darbų arba pasirengimo jiems metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į šefą su prašymais. Labiau pasirūpinkite sutuoktiniu, būkite atidesni antrosios pusės rūpesčiams – tai jus sutaikys, suartins. Vakaras nepalankus viešnagėms – pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis. Nors aplinkinius intriguosite, neskubėkite užmegzti naujų romantiškų pažinčių.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesibaiminkite, jei aplinkybės vers spręsti sudėtingas darbo problemas, – jums pasiseks. Stenkitės viską daryti kuo geriau – šefas tai įvertins. Ir atvirkščiai – už padarytas klaidas teks atsakyti. Patogus laikas kūrybiškai pažvelgti į sukauptą praktiką – seną galima panaudoti naujam, kaip kad iš senų daiktų padaromi nauji. Galimi nemalonumai per tarnybinį flirtą.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai įkvėpimo metas, kai galima imtis gerai apgalvotų avantiūrų. Puiki proga perimti iniciatyvą iš partnerių, ypač jei suprasite savo jėgą ir partnerių silpnumą. Asmeniškam apsisprendimui geras laikas (nors dar geriau tai atidėti rytdienai). Beje, galite susidurti su vaikų uždarumu: vis dėlto jūsų nuoširdumas juos atpalaiduos – ir jums gali būti patikėta didelė paslaptis, didelė baimė.

Šaulys (11 23–12 21). Dalykinių reikalų tvarkymui, lemtingam pokalbiui su šefu ne pats geriausias laikas. Venkite įkyrių, agresyvių žmonių – būsite gana patiklūs, galite pasielgti prieš savo valią ir pasiduoti provokacijai. Namie ir darbe neskubėkite, kitų taip pat neskubinkite. Aplinkinių neverskite elgtis prieš savo valią – susidursite su rimtu pasipriešinimu. Stenkitės nesukelti šeimoje ginčų – vakare tai tikėtina. Ne laikas prieštarauti tėvams, priekaištauti sutuoktiniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atsižvelkite į draugų patarimus, tačiau turėkite ir savo nuomonę. Neblogas laikas aptarinėti su vadovybe uždarbio perspektyvas. Nieko nevertinkite, nekritikuokite, nesmerkite – pamėginkite tuos, kurie jums nepatinka, kurie jus apriboja, ką nors draudžia, ko nors neleidžia, suprasti, lyg būtumėte jų geri draugai. Tai vienintelis kelias į susitaikymą ir abipusišką supratimą bendraujant tiek su tėvais, tiek su savo viršininku ar draugais.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų pažiūros, įsitikinimai pastarąjį pusmetį mainosi ir net naujai formuojasi – jau pribrendote kai ką svarbaus pakeisti savo veikloje ar asmeniniuose santykiuose. Ši diena privers labiau susirūpinti materialiniu stabilumu, sveikata. Palanku svarstyti ilgalaikius finansinius projektus, investuoti pinigus į reikalą, iš kurio nelaukiate greitų rezultatų. Patartina pabaigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę.

Žuvys (02 19–03 20). Nepasiduokite pagundai demonstruoti savo pranašumą, šaunumą, užsispyrimą – šiuo metu turite elgtis kukliau, paprasčiau, ypač bendraudami su šefu bei kitais žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų karjera. Nesistenkite perkelti ant kitų pečių atsakomybės už savo ateitį – patiems reikia priimti atsakingus sprendimus. Nepatartina aiškintis meilės santykių, mylimo asmens dėmesio siekite švelnesniais metodais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Sandra
    prieš 36 minučių
    Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada aš pamačiau ROSE GOMEZ parodymų dalijimąsi internete. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 2 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 2 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Ir aš noriu visiems pasakyti šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo elektroniniu paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

Parašykite komentarą