Nuotraukos autorius: 123rf

Prasideda sudėtingas metas veiklai

Prasideda sudėtingas metas veiklai. Jis truks iki gruodžio 10 d. imtinai. Šiuo laiku gali komplikuotis ir santykiai darbe, šeimoje. Tai bus nesusikalbėjimo, nesusipratimų, konfliktų tarp viršininkų ir pavaldinių, tarp užsakovų ir vykdytojų, taip pat tarp tėvų ir vaikų, įsimylėjėlių metas. Nepervertinkite šiuo sunkiu metu savo galimybių, likite lankstūs. Venkite ilgalaikių įsipareigojimų, kategoriškų vertinimų, apsisprendimų. Mažiau kritikuokite, mažiau žadėkite. Ir nesakykite „niekada“, „tik per mano lavoną“. Deja, taip gali ir nutikti.
Bus svarbu nesusipykti su savo vaikais, mylimu asmeniu, tėvais bei viršininkais, nors tai nėra paprasta, kai greitai kyla principiniai nesutarimai, kai norisi viską peikti, neigti. Tai blogas laikas senyvo amžiaus asmenims, vadovams, taip pat kietakakčiams užsispyrėliams. Bet šis sunkus laikas bus naudingas, mat parodys, kas mums svarbiausia, be ko negalime gyventi, kas yra mūsų gyvenimo, būties ašis. Ši diena, kaip ir visa darbo savaitė, nebus lengva, tiek šiandien, tiek kitomis dienomis patartina imtis tik tų darbų, kuriuos gerai išmanote, daryti tik tai, dėl ko esate tikri. Iš esmės nieko nauja nesiimkite, daugiau dėmesio skirkite turimiems pasiekimams įtvirtinti. Šiandien nepalankus metas tvarkyti piniginius ir turto reikalus – jie įstrigs. Atidėkite tai rytdienai. Bus svarbu labiau pasirūpinti aplinkinių gerove – daugiau duoti, nei imti. Tai karminių skolų grąžinimo metas, kai svarbu dovanoti, aukoti, siekti pasitarnauti, užjausti, paguosti ar kaip kitaip padėti. Vakar 20 val. 21 min. Jupiteris, vadinamas Karalių Žvaigžde, Didžiąja Laime, įėjo į Ožiaragio ženklą, pakeisdamas per metus nusistovėjusią ženklų dominavimo tvarką. Dabar lyderiauti ims Žemės ženklai – Ožiaragis, Jautis, Mergelė ir jiems bus atseikėta daugiausia laimės! Kadangi Jupiterio judėjimas Ožiaragiu kinų astrologijoje siejama su Žiurkės metais, tad neformaliai jie veiks dar jiems oficialiai neprasidėjus. Kitaip kalbant, dabartiniai įvykiai bei žmonių santykiai ims klostytis labiau pagal Žiurkės metų charakteristikas nei pagal Kiaulės, nors Žiurkės metai oficialiai bus skaičiuojami nuo 2020 m. sausio 24 d. Na, o pats Jupiteris Ožiaragio ženklu judės iki 2020 m. gruodžio 20 d. Jupiteris Ožiaragyje bus naudingas organizuotiems, siekiantiems tikslo asmenims. Jis skatins savarankiškumą, kantrybę, atkaklumą. Neatsakingiems, nesąžiningiems žmonėms, įpratusiems gyventi svetima galva, sukčiauti, spekuliuoti kitų pasiekimais, eksploatuoti svetimas idėjas, o asmeninius trūkumus maskuoti sėkmingu įvaizdžiu, atėjo ne pats geriausias laikas, nes sėkmės sulauks tik tie, kurie remiasi į save ir nesižvalgo, kas ką sugalvojo. Taps akivaizdi tikroji kokybė, vidinės vertybės – vien su geru įvaizdžiu niekur nenueisi, kai dominuoja Ožiaragis! Tad gilinkitės į save, atraskite save, savo vidinę jėgą, pajuskite savo stuburą ir pagaliau pradėkite į jį remtis. Tikėkite savimi, savo principais – tik tai padės laimėti gyvenimo kovoje, tik tai bus vertybė 2020 m. Beje, kalbant apie stuburą, būtų puiku daugiau dėmesio skirti stuburo priežiūrai – mankštinimui (pilatesas, joga, cigunas ir pan.), įvairiems masažams, kitokioms sveikatinimosi priemonėms, kaip ir taisyklingai stovėsenai, sėdėjimui, gulėjimui lovoje. Dabar itin svarbu visada likti tiesiems, nesikūprinti.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį, net jei buvo malonūs, susiję su įspėjimais. Blogi sapnai gali išsipildyti tiesiogiai, o geri reikšti apgaules, iliuzijas.

Blogas ženklas: įsidurti iki kraujo, įsipjauti – galima nesėkmė tvarkant reikalus, problemos dėl jūsų meilės, jei namuose prie durų imtų tinkas byrėti, jei sugestų automobilis – finansinės nesėkmės, jei vėjo gūsis atvertų langą – nemalonumai šeimoje, jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis – nuostoliai, nelaimės, liūdesys, jei iškristų rankinė, piniginė – materialiniai nuostoliai.

Geras ženklas: išvysti lietų saulei šviečiant, vaivorykštę – taika, skalsa namuose, rasti smulkių, aštrių metalinių daikčiukų – laimė, sėkmė meilėje, prie namų rasti monetų herbu į viršų – laimingas įsimylėjimas, būsimas vaikas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis iki 13 val. 40 min. tinkamas tvarkyti piniginius ir turto reikalus, vėliau kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, netinkamas atsakingiems sprendimams priimti, nepalankus švęsti, pramogauti; palankūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Galite pajusti, kad prarandate vidinį tvirtumą. Nesinervinkite, nepanikuokite – tai neigiamai atsilieps jūsų santykiams su viršininku bei karjerai. Venkite atsakingų užduočių, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Sunkumų kilti gali ir dėl tėvų – jei nenorite vykdyti jų valios, mokėkite diplomatiškai išsisukti.

Jautis (04 21–05 20). Daug ką lems jūsų pačių veiklumas, mokėjimas bendrauti, sudominti aplinkinius savo reikalais ir net rūpesčiais. Kreipkitės pagalbos į įtakingą draugą. Tikėkite geromis permainomis ir venkite pyktis su tais, kurie jums gali padėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Ne viskas sklandžiai klostysis: bus sunku susitelkti į reikalus, įvairūs kliuviniai nuo ankstyvo ryto gadins nuotaiką. Gali tekti įveikti sutuoktinio ar tėvų, taip pat šefo, dalykinių partnerių pasipriešinimą, skeptiškumą.

Vėžys (06 22–07 22). Nors jausite, kad viskas klostosi geriau, ir užčiuopsite realius savo pastangų rezultatus, neskubėkite sakyti „op“, kol neįveiksite kliūties, nes atsakingiausiu metu viskas gali sužlugti. Ir niekur nepersistenkite – nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami.

Liūtas (07 23–08 22). Nemaloni diena – nei artimieji, nei vadovybė jūsų nenorės suprasti. Venkite nereikalingo bendravimo, nesiaiškinkite santykių, apdairiau vairuokite automobilį. Verta pasiguosti geram draugui, reikalus ir keliones atidedant kitoms dienoms.

Mergelė (08 23–09 22). Aklu užsispyrimu nieko nelaimėsite, veikiau susipyksite su tais, kurie jus palaiko, su partneriais, o liūdniausia – su antrąja puse. Tad neskubėkite reikšti savo nuomonės, pasistenkite suvokti ir kito poziciją. Nepatartina niekam įrodinėti savo teisybės – nei saviems, nei svetimiems, o ypač pareigūnams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sunkus metas, tačiau jūs laukiate gerų permainų veikloje bei asmeniniame gyvenime. Jos realios, tiesa, tai laimėsite tik labai atkakliomis pastangomis. Lengvai niekas neišeis. Teks ką nors aukoti, rimtai save apriboti. Ir būkite lankstesni bendraudami su viršininkais, taip pat namuose su šeimos vyresniaisiais.

Skorpionas (10 24–11 22). Verta labai atidžiai apgalvoti savo veiksmus – galite įsivelti į avantiūrą. Kantrybė šiandien apskritai pravers – jus gali išvesti iš pusiausvyros vaikų nepaklusnumas, o kai ką – tėvų nuomonė apie mylimą žmogų. Bus svarbu neparodyti savo pirmos reakcijos, taupyti jėgas ir laiką. Didesnė traumų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Rūpesčiai dėl namų ar tėvų gali priversti pakeisti veiklos planus. Darbe pasistenkite itin korektiškai elgtis su vyresniais ar viršesniais už save kolegomis ir venkite rodyti savo nepasitenkinimą vadovybei. Deja, griežtas pokalbis liūdnai baigsis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Aplinkiniai gali nenorėti jūsų girdėti, suprasti ar atsisakyti vykdyti jums duotus įsipareigojimus. Kita vertus, iš jūsų pačių gali būti pareikalauta tesėti žodį. Venkite ginčų, būkite pagarbūs, nuoširdūs. Atidžiau pasirašinėkite dokumentus, neskubėkite žadėti. Ir venkite įsipareigoti prieš savo valią.

Vandenis (01 20–02 18). Esamus rūpesčius, ypač šeiminius, finansinius, būsite linkę pernelyg dramatizuoti, nors priverstinės išlaidos, ko gero, neišvengiamos. Neužsispirkite bendraudami su tėvais ar vadovybe. Būkite atidesni maisto kokybei. Labiau pasirūpinkite mylimo asmens poreikiais.

Žuvys (02 19–03 20). Reikalai pajudės geresne linkme, tačiau jei sieksite norimo rezultato iškart, viską sugadinsite. Ir labiau vertinkite turimus pasiekimus, mokėkite juos saugoti. Nevertėtų šiandien darbe užsiplieksti, skelbti karo dėl teisingumo atkūrimo – tai gali pakenkti karjerai, finansinei padėčiai ir santykiams su šefu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą