Diena žada netikėtų kliūčių, nesklandumų

Keista diena: nors susijusi su perversmais, gali susidaryti įspūdis, kad niekas nevyksta, kad viskas lyg sustingę. Taip atrodys todėl, kad pokyčiai bus gana giliai paslėpti. O keistis gali kas tik nori: vertinimai, poreikiai, norai, planai. Diena susijusi su didelio ciklo užbaigimu ir apibendrinimu, kai mėginame suprasti, ką gero nuveikėme, o kur padarėme klaidų, ką reikia taisyti, ko atsisakyti, kad paruoštume kelią ateičiai.

Ko nors naujo imtis nederėtų, bet ryžtingai spręsti senas problemas pats laikas. Tiesa, gali kiek trikdyti įtampa, bet jei neprarasite humoro jausmo ir geranoriškumo, ši diena praeis visai smagiai. Bus svarbu mokėti nesureaguoti į provokacijas, nesivelti į ginčus, konfliktus. Leiskite visiems turėti savo nuomonę, nesistenkite būti teisėjais ir mokytojais. Diena žada netikėtų kliūčių, nesklandumų. Galima (ir reikia) imtis seniai pamiršto darbo, atidedant tai, kas dabar aktualu. Tikėtinos problemos dėl senų investicijų, taip pat sunkumai per partnerius. Svarbu dažniau ilsėtis, atsipalaiduoti, ypač dirbantiems monotoniškus darbus arba tiems, kuriems tenka ilgai išbūti susikaupus. Būtina atida tvarkant dokumentus, rašant, skaičiuojant. Patartina atidžiau tikrinti jus pasiekiančią informaciją. Tai gana sudėtingas laikas keliautojams, biurokratams, besimokantiems, vairuotojams, prekybininkams, tiems, kurie dirba rankomis, taip pat žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Nepalanku vykti į keliones, priimti dovanas, pirkti vertingų daiktų. Negerai pyktis. Netinka badauti. Tinkamas metas romantiškiems pasimatymams. Išaugs avarijų, traumų kelyje, gamyboje, buityje tikimybė. Labiau pasaugokite rankines, telefonus, dokumentus – juos galite kur nors pamiršti, pamesti. Labiau pažeidžiamos bus rankos. Šįvakar 21 val. 6 min. Merkurijus nustos judėti atatupstas, apsisuks ir prasidės jo tiesusis (arba direktinis) judėjimas žemės stebėtojo atžvilgiu. Toks Merkurijaus judėjimas tęsis iki kitų metų vasario 17 d. Kai Merkurijus direktinis, puikus metas bendrauti, dirbti su nauja informacija, mokytis, aktyviai veiklai, verslui, kelionėms.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo regėti muštynes, ginklus – kova su savais bei svetimais trūkumais, blogiu. Jei sapne plaukus nusikirpsite – jums pavyks atsikratyti nereikalingų dalykų savo gyvenime. Bet kokia žaluma – apgaulės, liūdesys. Zuikiai, katės – išgyvenimai. Vanduo – nemalonus santykių aiškinimasis, apkalbos. Valgyti – išbandymai, liga. Būti nuogam, nuo savęs drabužius plėšti – katastrofa. Matyti savo atspindį veidrodyje – jėgų, optimizmo praradimas, įspėjimas, kad jums kažkas ketina pakenkti.

Blogas ženklas: jei suplyštų batas, kulniukas nulūžtų – apsaugos praradimas, išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei rankose lūžtų darbo instrumentai (ypač dirbant namuose) – gresia išsiskyrimas su artimaisiais, jei jus užpultų šuo, katė – nesėkmė meilėje, sutuoktinio ar mylimo asmens neištikimybė.

Geras ženklas: netyčia išlieti pieną, rasti vaikišką žaisliuką – darna, skalsa namuose; rasti medinį daiktą – pagalba kylant karjeros laiptais.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis gana palankus, tačiau nederėtų planuoti nieko rizikingo; palankios spalvos – žydra, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Deja, darbų krūvis augs, ir vieni galite nepatempti – ieškokite kvalifikuotų pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite sveikata. Dabar jums itin svarbus geras miegas, sveikas maistas ir tinkamai pasirinktos fizinės treniruotės.

Jautis (04 21–05 20). Diena praeis puikiai, jei pasistenkite nuo ryto nesusierzinti dėl smulkmenų ir nepasiduosite azartiškoms nuotaikoms. Šiandien svarbu likti atsargiems bei apdairiems, kad neįsiveltumėte į jokias avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis ir laiku pasakytumėte „ne“. Labiau pasaugokite vaikus.

Dvyniai (05 21–06 21). Svarbi atida, kad ir kuo užsiimsite. Geriausia laiką leisti namuose su artimaisiais. Netvarkykite svarbių dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – pakenksite ateičiai. Apmąstykite senas pamokas, ir nebūtinai asmeniškai patirtas. Mokėkite nereaguoti į šantažą – atidėkite rytdienai pokalbius su tokiais asmenimis.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite patikėti tais, kurie stengsis jums atverti akis, pranešti kai ką ypatingo. Apskritai neskubėkite tikėti, spręsti, veikti. Viską tikrinkite asmeniškai. Būtina atida kelyje – tiek vairuojant, tiek einant gatve. Nepalankus metas dideliems apsipirkimams. Pasisaugokite vagių, sukčių, melagių.

Liūtas (07 23–08 22). Būsite linkę save apgaudinėti tiek vertindami finansines galimybes, tiek santykius su mylimu žmogumi. Ne laikas apsispręsti, netinka nei ką nors nutraukti, nei imtis ko nors naujo ar užmegzti naujus santykius. Palaukite bent rytdienos (geriau penktadienio).

Mergelė (08 23–09 22). Nebus lengva rasti teisingą sprendimą – vienam viskas bus gerai, o kitam niekaip neįtiksite – vis vien piktinsis, reikš pretenzijas. Dabar svarbu nubrėžti ribą tarp savęs ir kitų: pasistenkite nesusitapatinti su svetimomis problemomis, neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti. Įvykių neskubinkite – ryt jie savaime pajudės greičiau.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nemalonus laikas – trikdžiai, seni nebaigti darbai, neįvykdyti pažadai, skolos. Trūks jėgų, laiko, optimizmo ar tiesiog gero draugo nuoširdžios paramos. Neliūdėkite – vakare galima maloni staigmena. Beje, artimiausiomis dienomis jūsų problemos paprastai ir sklandžiai spręstis savaime!

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau, ne laikas alcheminiams bandymams su muse – nereikia iš jos dramblio auginti! Verčiau pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu – jums reikia žvilgsnio iš šalies. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia, nei tikėjotės. Beje, nuo rytdienos viskas pajudės geresne linkme.

Šaulys (11 23–12 21). Netikėtai jums gali tekti grįžti prie ko nors seno, pamiršto, ir tai bus naudinga – dabar gali atsiverti anksčiau nepastebėtos galimybės. Nesižavėkite naujomis idėjomis – tam dar neatėjo laikas (bent jau rytdienai, o geriau kitai savaitei atidėkite savo ambicingus sumanymus). Labiau pasaugokite darbo vietą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Mokėkite apginti savo nuomonę, interesus. Laikykitės savo senos nuomonės, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kad ir kaip jus mėgintų paveikti aplinkiniai. Iš esmės diena palanki, tinkama atnaujinti senus naudingus ryšius, priminti vadovybei jums duotus gražius pažadus. Jei ko nors nespėsite, neišgyvenkite – rytdiena bus sėkmingesnė.

Vandenis (01 20–02 18). Sudėtingas metas – siekite likti ramūs, taikūs. Gresia rūpesčiai dėl nenumatytų išlaidų, skolų, mokesčių, draudimo. Nepatartina skolinti ir skolintis, bet gerai grąžinti skolą (bent dalį). Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų kelyje tikimybė. Galimi nesklandumai išeis į naudą – suteiks proto aiškumą, padės rasti tinkamą išeitį.

Žuvys (02 19–03 20). Kad ir ko imsitės, galite susidurti su pasipriešinimu tiek šeimoje, tiek darbe. Tiesa, taip bus tik pradiniame etape. Likite kantrūs, kalbėkitės, aiškinkitės. Beje, ne laikas spręsti sunkumus jėga, piktumu, bauginimu. Šiandien geriau bent truputį nusileisti, sutikti – tiek bendraujant su viršininku, darbo kolektyvu, tiek su savo pora. Likite išradingi ieškodami kompromisų, tiesa, jie neturi virsti intrigomis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą