Nuotraukos autorius: 123rf

Nepalanki, įtempta, paini ir apgaulinga visa diena

Nepalanki, įtempta, paini ir apgaulinga visa diena, nors pirma pusė iki 13 val. 53 min. itin problemiška. Tai iliuzijų metas, kai situacija atrodo arba geresnė, arba blogesnė, nei yra iš tiesų. Tad geriau nieko nevertinti, nepriimti atsakingų sprendimų. Gali stiprėti slaptos intrigos. Vis labiau aiškės nemalonios tiesos, ypač susijusios su pinigais, ryškės teisinės problemos, ir tai gali priversti atsisakyti svarbių ketinimų. Gerų naujienų tikėtis nereikėtų – net jei tokių išgirsite, labai nesidžiaukite – tikriausiai tai tik iliuzija, apgaulė, likimo pokštas. Kad ir ką sužinotumėte, kad ir kas įvyktų, nepamirškite, kad kompromisai nėra išeitis – nepataikaukite nei sau, nei kitiems. Tai laikas, kai reikia likti švariam, sąžiningam. Vis dar reikėtų vengti svarbių, ilgalaikių įsipareigojimų, ypač tvarkant dalykinius reikalus. Šiandien itin svarbu ramybė, tad likite taikūs, venkite ginčų (ypač su vyresniais ar viršesniais asmenimis). Būkite atsargūs su pinigais, venkite pažeidinėti įstatymus – dabar galima pakenkti savo karjerai ilgam. Ši diena palankesnė moterims nei vyrams – joms reikia imtis konkrečių veiksmų, o vyrams derėtų susilaikyti nuo praktinių žingsnių įgyvendinant naujas užmačias. Derėtų vengti svaigalų ir apsvaigusių žmonių.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti mirusiuosius, kapus, blogai ką nors valgyti ar valgį gaminti, gerti svaigalus – apkalbos, liga.

Blogas ženklas: jei nerastumėte vieno bato ar jis suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išspręsite painią situaciją, susižeisti iki kraujo – laukia nors skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas atsakingiems reikalams; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, tamsiai raudona.

Avinas (03 21–04 20). Sunkokas metas tiek emociškai, tiek fiziškai, tad labiau save pasaugokite. Kartais galite pasijusti bejėgiai – susiklosčiusios aplinkybės, gautos naujienos slėgs, kaustys arba provokuos maištą (prieš šefą, tėvus, sutuoktinį). Taip ir bus iš tiesų, jei iš karto sureaguosite ir imsitės kokių nors veiksmų. Geriausia atidėti savaitgaliui ar kitai savaitei problemų sprendimą – kol kas bus sunku rasti racionalią išeitį.

Jautis (04 21–05 20). Netikėti likimo kaprizai gali sugriauti jūsų stabilumo pagrindą. Vis dėlto jei neskubėsite nieko spręsti ir atidėsite savo rūpesčius bent kitai savaitei, o dar geriau – mėnesio pabaigai (ar net sausiui), situacija išsispręs jūsų naudai. Netikėkite įtakingų asmenų pažadais, labai nepasikliaukite draugais. Tiesa, skubių reikalų rytdienai neatidėkite – pasistenkite juos sutvarkyti antrą dienos pusę.

Dvyniai (05 21–06 21). Nebus lengva, ypač pirmą dienos pusę gresia nusivylimai, nuoskaudos. Tiesa, labiau reikėtų susirūpinti, kad jumis pačiais nenusiviltų aplinkiniai, ypač šefas arba tėvai. Būkite itin atidūs atlikdami savo užduotis – galite padaryti klaidų, kurios lems nuostolius. Patartina nepriimti svarbių sprendimų šeimoje, ne laikas įsipareigoti darbe, ypač iki pietų. Labiau pasisaugokite peršalimo ligų.

Vėžys (06 22–07 22). Nors jausitės geriau už kitus, ramybė gali būti apgaulinga. Likite atsargūs ir apdairūs, kritiški, nes galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais arba dalykiniais partneriais. Kita vertus, patys save irgi galite suklaidinti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra (širdies reikaluose tai itin aktualu).

Liūtas (07 23–08 22). Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus – arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite. Darbe būkite itin atidūs su gaunama informacija, dokumentais, taip pat instrumentais. Ir mažiau tikėkitės naudos bei sėkmės iš gautų pasiūlymų. Šiandien geriau niekuo svarbiu neužsiimti, atsakingesnius reikalus atidėti rytdienai, o dar geriau – kitai savaitei.

Mergelė (08 23–09 22). Tai tas laikas, kai dvejoti naudinga. Analizuokite gaunamą informaciją ir nebūkite dėl nieko labai tikri. Nieko rimto nesiimkite – vėliau vienaip ar kitaip teks koreguoti šios dienos sprendimus bei veiksmus. Beje, dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių gali tekti keisti šios dienos planus. Būkite nuoširdesni bendraudami su sutuoktiniu, be reikalo neįtarinėkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų, nes ypač kolegas bei artimuosius būsite linkę neteisingai kaltinti. Labiau pasaugokite sveikatą. Diena palanki iškrovos dietoms, organizmui valyti. Beje, antra dienos pusė palanki vizitui pas gydytoją.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors šiandien galimos nemalonios staigmenos, jūs sugebėsite rasti tinkamą išeitį (jei spręsite jums svarbų klausimą antrą dienos pusę). Draugais, padėjėjais labai nepasikliaukite (bent jau pirmą dienos pusę) – jie gali suklaidinti, supainioti ir dar labiau sukomplikuoti planus. Jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus.

Šaulys (11 23–12 21). Nepatartina tvarkyti skubių reikalų – tuščiai laiką sugaišite. Nusivylimai laukia tų, kurie pervertina savo galimybes ir yra pernelyg daug užsibrėžę (o pirmą dienos pusę tai tikrai tikėtina). Nepalanku tvarkyti piniginių, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusių reikalų iki pietų – užsiimkite tuo antrą dienos pusę arba atidėkite kitai savaitei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesigailėkite dėl to, kas negrįžtamai prarasta (bent jau pirmą dienos pusę dėl to gali apimti slogutis), žinokite, kad jūsų laukia puikūs kiti metai. Tiesa, kol kas mažiau svajokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tai tikrai galėsite įgyvendinti. Atidžiau vairuokite (ypač pirmą dienos pusę). Pasisaugokite vagių bei liežuvautojų.

Vandenis (01 20–02 18). Neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos – bus sunku teisingai susiorientuoti finansiniuose reikaluose, galite pervertinti ir savo galimybes (pirmą dienos pusę tai itin tikėtina). Neatidumas sutuoktinio poreikiams, ypač jausmams, neatleistinas. Pasistenkite rasti progą kuo nors netikėtu vakare nudžiuginti savo antrąją pusę.

Žuvys (02 19–03 20). Ne laikas rizikuoti savo sveikata, gera reputacija ir sukauptu turtu. Šios dienos sprendimai dažniausiai bus klaidingi, tad svarbiausia neskubėti ir tikrinti pasiekiančią informaciją. Nerizikuokite savo reputacija bei sveikata ir mažiau įtarinėkite mylimą žmogų. Būkite atsargesni kelyje, ypač pirmą dienos pusę būtina atida vairuojant. Vakaras susijęs su karminiu atpildu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą