Nuotraukos autorius: 123rf

Ypač ketvirtadienis sudėtingas ir daug kuo nepalankus

Ypač ketvirtadienis sudėtingas ir daug kuo nepalankus. Moterys tai pajus labiau nei vyrai. Joms patartina atsisakyti svarbių reikalų tvarkymo, nepriimti atsakingų sprendimų. Diena netinkama naujų darbų pradžiai, pinigams investuoti, kreditui imti, įsipareigoti (ypač dėl finansų, taip pat meilės), susitarimams ir sandoriams tvirtinti. Tiesa, kai kas gali mėginti priversti pasirašyti jums nepalankų dokumentą, sutikti su negarbingomis, jums nenaudingomis sąlygomis. Nepalankus metas pasirašyti darbo sutartis, ko nors prašyti iš vadovybės, juolab aptarinėti jūsų uždarbio perspektyvas. Itin sudėtingas laikas tarp 17 val. 20 min. ir 19 val. 11min., kai svarbu kontroliuoti emocijas ir negalima pasiduoti impulsui. Tuo metu išaugs konfliktų, traumų, avarijų, nuostolių tikimybė. Ketvirtadienį patartina mažiau reikšti savo nuomonę, santūriau bendrauti ir stengtis nepavydėti pinigų, titulų, įtakos. Nepalanki diena ir širdies reikalams – nesiaiškinkite meilės santykių, neįkyrėkite dėmesiu – galite būti atstumti. Jei mylimas asmuo užsienyje, nesistenkite susisiekti, pasikalbėti – galimi apmaudūs nesusipratimai. Apskritai patartina susilaikyti nuo santykių aiškinimosi su savo pora, net jei yla išlindusi iš maišo ir labai bado. Deja, problemos analizavimas nepadės išspręsti nesantaikos, sustiprinti pasitikėjimo, iš naujo įpūsti meilės ugnies. Nepasiduokite pagundai įtarinėti, pavyduliauti, nesiimkite dėl to maištauti, skelbti protesto akcijų, grasinti, reikalauti ištikimybės garantijų ir pan. Likite kantrūs ir atidėkite svarbų pokalbį kitai savaitei, o dabar susitelkite tik į tai, kas jus džiugina, maloniai nuteikia.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo labai reikšmingi, nebent regėjote ką nors ryškaus, įsimenančio. Gerai išvysti ugnį, šviesos srautą, žuvį, medžius, vilkėti sapne prabangius drabužius, kailius, kepures. Knygą sapnuoti ar ką nors rašyti – nauji draugai, moteriai – susitikimas su sau skirtuoju. Blogai vandeniu plaukti – gresia negera priklausomybė; pamesti raktus, būti miške, savo namą sapnuoti, stogu vaikščioti, regėti nukirstą, išrautą medį – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jei namuose gyvūnas susirgtų ar nugaištų, jei jus užpultų naminis gyvūnas – katastrofą išvysti.

Geras ženklas: sveiki gyvūnai namuose, jei svetimi gyvūnai jums reikštų simpatiją.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį galite pakenkti savo karjerai, finansinei padėčiai ir santykiams su šefu, tad nesiimkite svarbių dalykinių reikalų, nesiaiškinkite santykių su šefu – savo galimybes bus lengva pervertinti. Bus didesnė traumų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Nepasiduokite emocijoms ketvirtadienį – jos gali suklaidinti ir pakenkti. Labiau pasaugokite savo pinigus, turtą, gerus santykius su mylimu asmeniu. Tai itin sudėtinga diena, kai reikia griežtai atsiriboti nuo aplinkinių, be to, netinka įsipareigoti, žadėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį mažiau planuokite ir neieškokite pagalbininkų – pasitikėdami kitų žodžiais, ypač valdininkų pažadais, tik laiką sugaišite ar į bėdą pakliūsite. Pavojinga skolinti pinigų, ypač draugams.

Vėžys (06 22–07 22). Ne laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe ketvirtadienį. Šią dieną gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai nebus naudingi. Būkite atidesni tėvų sveikatai, venkite juos nervinti – net jei labai nenorėsite, pasistenkite diplomatiškai sutikti su jais.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį nepersistenkite nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami. Nepatartina vykti į keliones, susitikti su įtakingais asmenimis, biurokratais, taip pat užsieniečiais – per juos galimi nemalonumai. Nepalanku priimti svečius.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienis nepalankus – gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie nenaudingi. Gresia įvairūs nemalonumai, nuostoliai, netikėtos priverstinės išlaidos. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais ir susitaikyti su įtakingais priešais. Derėtų vengti konfliktų su sutuoktiniu, vaikais, mylimu asmeniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį būsite itin emocingi, greitai užsigausite, atgis senos nuoskaudos, tad stigs ne tik ramybės, bet ir objektyvumo. Tad venkite teisti ir nesivelkite į intrigas, konfliktus – galite įgyti klastingų priešų.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį pasijusite lyg stebimi pro didinamąjį stiklą. Ir nuobaudos bus neadekvačios: už mažus nusižengimus – didelės baudos. Nors tikėtini apmaudūs nesusipratimai viešosiose vietose, darbe, nepraraskite savitvardos bendraudami, ypač su vadovybe, klientais, pareigūnais. Labiau pasaugokite sveikatą.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nebus lengva įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą, paramą. Ne laikas ir ko nors prašyti, ko nors tikėtis. Tik nesivelkite į avantiūras, nepažeidinėkite įstatymų. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams – šiuo metu jie gali patirti žalingą įtaką.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį greitai susigraudinsite, net išsigąsite, kitaip sakant, būsite jautrūs, tad venkite bendrauti su savanaudžiais asmenimis, taip pat mėgstančiais kitus mokyti. Nekeiskite įsitikinimų, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Šeimoje nedemonstruokite ambicijų – būkite kuklesni, paslaugesni.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį nevertėtų žadėti, ko nors skolinti ar patikėti tuo, ką išgirdote. Svarbiame reikale niekuo nepasikliaukite, elkitės taip, kai sako vidinis balsas. Deja, jūsų aplinkoje ne visi sąžiningi, tad nebūkite patiklūs.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau tikėkitės dėkingumo iš tų, kuriems padėjote. Kita vertus, venkite ketvirtadienį ir pagalbą priimti – gal jus bandoma papirkti? Blogas laikas teisiniams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Netinka ir nieko skolinti, investuoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą