Dabartinės klaidos paveiks jūsų ateitį

Nepalankus metas tęsiasi (ypač tiems, kuriems tylėjimas nėra auksas). Netinka daug (juolab tuščiai) kalbėti, ką nors nauja pradėti, tačiau palanku užbaigti, apibendrinti. Kad ir kuo užsiimsite, siekite aiškumo, konkretumo, paprastumo, stenkitės ieškoti, kaip logiškai užbaigti seniai užvilkintą reikalą, nutraukti tuščius, išsisėmusius santykius, grąžinti atsibodusią skolą.

Siekite būti kuo labiau informuoti, neskubėkite patikėti greitais, lengvais pažadais. Pakaks keblumų ir tariantis, derantis, siūlant, patariant – labai tikėtina, jog būsite neteisingai suprasti. Beje, nereikėtų pasikliauti akimirkos nuotaika, pirmuoju įspūdžiu, apskritai neskubėkite – dabartinės klaidos paveiks jūsų ateitį, padaugės trukdymo, reikalų vilkinimo. Nieko griežtai neplanuokite – gali tekti atidėti numatytus reikalus, užsiimti kova su atsinaujinusia sena problema (su suįžūlėjusiais priešais, konkurentais). Jei esate linkę pažeisti įstatymus, irgi galite tikėtis nemalonumų. Gali paaštrėti ir finansiniai sunkumai.

Ne laikas svarbiems susitikimams, netvirtinkite sandorių, nekurkite planų. Ypač reikėtų vengti avantiūrų. Galimi nemalonumai kelionėje. Nepalanku bendrauti su užsieniečiais, įtakingais asmenimis. Galima nukentėti ir dėl politikos ar per politikus. Jiems šis metas nėra palankus. Dvasininkai, pedagogai taip pat gali sulaukti nenumatytų rūpesčių, netikėtų nemalonumų. Tai blogas laikas ir žiniasklaidos, teisėsaugos bei teisėtvarkos, visuomeninio transporto darbuotojams, įvairiems biurokratams.

Išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų, vagysčių tikimybė. Atidžiau pasaugokite telefonus, dokumentus, kitus asmeninius daiktus (žiedus, apyrankes, rankines). Nepalanku keliauti oro transportu. Labiau bus pažeidžiamos rankos, riešai, pirštai bei plaučiai, bronchai.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs, jei buvo nespalvoti, jei girdėjote aiškius žodžius bei pamokymus – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Gerai buvo regėti knygas, laiškus – geros permainos, muzikos klausytis – apsauga, globa, parama, duris atverti – naujos pažintys. Blogai keliauti, bėgti, ugnį regėti.


Blogas ženklas: jei laikrodis sudužtų ar nukristų – nelaimė artimam žmogui, jei akmuo iš apsodo iškristų – nelaimė, apsaugos praradimas, jei sudužtų indas, veidrodis – nusivylimai, konfliktai su artimaisiais.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – blogo etapo pabaiga, jei sagą pamestumėte ar drabužis suplyštų – pavyks atsikratyti to, kas jums visiškai nereikalinga, išvysti vaivorykštę – susitaikymas.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus ramiam poilsiui, nepatartina leistis į rizikingas keliones.

Avinas (03 21–04 20). Gana slegianti diena. Vienas netikęs žodis gali sugadinti bet ką – ir jūs vėl atsidursite ten, nuo ko pradėjote. Lengvabūdiškumas žadant, kritikuojant duos karčių vaisių. Bus svarbu neatsidurti tarp dviejų ugnių, taip pat nepriešinti dalykinių ir šeimos interesų. Jei tektų užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais, būkite itin atidūs, susikaupę. Na, o labiausiai nereikėtų kritikuoti savo šefo bei sutuoktinio.

Jautis (04 21–05 20). Ne laikas apibendrinimams, griežtoms išvadoms. Mažiau kreipkite dėmesio į nemalonias arba žavias detales – per jas nesugebėsite išvysti visumos, objektyviai įvertinti reikalo. Itin svarbius reikalus tvarkyti geriau pavesti partneriams ar sutuoktiniui. Patiems geriau nesiimti nieko rimta, ypač pavojingo darbo ir nevairuoti automobilio. Nepasirašinėkite itin svarbių dokumentų. Saugokite pinigus bei asmeninius daiktus.


Dvyniai (05 21–06 21). Sudėtinga diena – turite būti saikingi, atsargūs. Bendraudami (ypač viešojoje vietoje) nepamirškite pagarbaus atstumo – tai jus apsaugos nuo galimų nemalonumų. Gali tekti spręsti finansines problemas, tačiau turite būti apdairūs: gauti pasiūlymai, naujos galimybės gali ateityje pažeisti jūsų interesus. Apgaulė šiuo metu nejuntama, tad atidžiai tikrinkite informaciją, dokumentus. Visiškai netiks aiškintis santykių su antrąja puse.

Vėžys (06 22–07 22). Keista diena – įtempta, pavojinga. Stenkitės nereaguoti į provokacijas – patys sau tapsite priešais. Vis dėlto jums nepatiks daugybė dalykų. Jei jau nuspręsite pakovoti, tai iki galo. Jokių kompromisų – vėliau dėl to gailėsitės. Būkite atsargūs važiuodami, nesiginčykite su bendrakeleiviais bei kelių policininkais – patirsite nuostolių. Saugokite rankas, kad nesusižeistumėte.

Liūtas (07 23–08 22). Nepalanki diena nei aktyviai veiklai, nei kovai. Baikite senus darbus ir venkite bendrauti su nemaloniais asmenimis. Nederėtų garsiai reikšti savo nuomonės, duoti svarbaus sutikimo, – nepasiduokite impulsui. Tikrinkite gautą informaciją. Neskubėkite nei įtarinėti, nei pasitikėti. Būkite itin atidūs ir susikaupę, kai dirbsite su pinigais, dokumentais, vairuosite automobilį. Beje, jus supras ir nuoširdžiai palaikys artimieji.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubinkite įvykių, nekurkite planų. Svarbaus reikalo niekam nepatikėkite, net savo draugui, – jis gali ir netyčia visą sugadinti. Gali tekti ir kai kuriais draugais nusivilti, net nutraukti ryšį. Beje, jei į jus pagalbos kreipsis bičiulis, ypač dėl kelionės, – neatsisakykite padėti, tačiau atidėkite svarbų pokalbį bent jau rytdienai. Kita vertus, galite sulaukti ir netikėtos pagalbos iš seno draugo (kuriam galbūt kažkada buvote pagelbėję).

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesureikšminkite smulkmenų – nedarykite iš musės dramblio. Esamas problemas būsite linkę itin išpūsti, kaip ir kelti sau perdėtai aukštus (veikiausiai neprotingus) reikalavimus. Venkite ginčų su pareigūnais, viršininkais, nors jūsų nuomonės tikriausiai dažnai bus skirtingos. Saugokite sveikatą – gali pasireikšti negalavimai, susiję su profesine veikla, persidirbimu.


Skorpionas (10 24–11 22). Iki galo nepasikliaukite partneriais bei tais, kurie jus remia, nebūkite patiklūs bendraudami su užsieniečiais. Tačiau savęs bei savo galimybių irgi nepervertinkite. Nepalankus metas pasirašyti svarbų dokumentą, sutartį, vykti į kelionę. Būtinas atsargumas tvarkant juridinius, finansinius reikalus, derėtų pasisaugoti apgaulių per užsieniečius. Būkite saikingesni svečiuose, per viešnages.

Šaulys (11 23–12 21). Nerizikuokite pinigais, saugokite savo reputaciją. Gresia nuostoliai ir, ko gero, jie bus anksčiau padarytų klaidų rezultatas. Mažiau jaudinkitės dėl nepatikrintų gandų: kad ir kokios nemalonios naujienos jus pasiektų, vėliau atsiras galimybių išspręsti kilusias problemas. Beje, derėtų vengti neprašomiems kištis į kitų reiklus. Ir pasistenkite nesugadinti nuotaikos vakare artimiesiems.

Ožiaragis (12 22–01 19). Net jei jums viskas atrodo patikima, nerizikuokite, nepasikliaukite partneriais. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite dirbdami su dokumentais ar vairuodami automobilį. Ir ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite. Atsargiai žadėkite, neįsipareigokite dėl svarbių dalykų, nebūkite patiklūs. Gali paaiškėti kompromituojantis dalykas, kurį slepiate, – beje, jei spėsite patys prisipažinti, mažiau nukentėsite.

Vandenis (01 20–02 18). Kad ir kaip skubinsite įvykius, atsidursite ten, nuo ko pradėjote. Tai painiavos laikas – galimos lemtingos klaidos dėl jūsų ar kolegų išsiblaškymo, nuovargio ar nepakankamos kompetencijos. Nesiimkite atsakingų darbų – nesėkmė pakenks jūsų reputacijai bei karjerai. Ne laikas šefui nors ką nors siūlyti – būsite nesuprasti, neįvertinti. Neapdairumas dirbant su pinigais, dokumentais, informacija gali brangiai kainuoti. Tikėtinos neplanuotos išlaidos dėl šeimos reikalų ar neatsakingo jūsų vairavimo.

Žuvys (02 19–03 20). Net jei jūsų nuotaika puiki, niekuo rimtu neužsiimkite, juolab nesileiskite į avantiūras – nei dalykiniuose reikaluose, nei meilėje: apsigausite. Labiau pasaugokite savo reputaciją – darbe ji gali nukentėti dėl kompetencijos stokos. Na, o svarbiausia – nesivelkite į ginčus, mažiau kalbėkite, saugokite paslaptis. Itin atidžiai tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Beje, likite ištikimi savo porai – atsitiktinis nuotykis sukels itin daug rūpesčių.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą