Nuotraukos autorius: 123rf

Diena žada ne pačių maloniausių staigmenų

Ketvirtadienis vis dar sudėtingas – diena žada ne pačių maloniausių staigmenų. Išliks ankstesnių dienų tendencija, kad tikslas pateisina priemones, kai asmeniniai siekiai tampa svarbiausi... Kita vertus, nebus galima suprasti: kas geriau, kas blogiau, kuria kryptimi eiti.

Svarbiausia – daug neplanuoti, nesitikėti, nenorėti – nukentėsite dėl per didelių ambicijų, dėl noro padaryti savaip, įrodyti valdžią, įtaką, tiesą, taip pat kitus paprotinti. Tad neprašomi nesikiškite į svetimus reikalus, nereikškite nuomonės, juolab nenurodinėkite. Neprovokuokite ginčų, nebūkite atviri ir patiklūs, ypač bendraudami su svetimais žmonėmis. Ketvirtadienis netikęs naujiems darbams pradėti, atsakingiems sprendimams priimti. Geriau užsiimti jums žinomais dalykais. Diena tinkama sudėtingiems ar nuobodiems, bet privalomiems darbams – pavyks kai ką racionalizuoti, supaprastinti. Gerai tvarkytis, ką nors valyti, naikinti parazitus. Palanku ką nors perdaryti, remontuoti, taisyti, pradėti restauracijos darbus.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nėra svarbūs. Vis dėlto buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, būti sapne nuogam – sėkmė, išsivalymas. Atverti duris – prasidės naujas jūsų gyvenimo etapas, išvysti vaikystės namus – atgausite skolas. Blogai plaukti, maudytis – apkalbos, kur nors kristi – nesėkmė, būti apsirengusiam – esate vienaip ar kitaip išnaudojami. Regėti sodus, vaisius, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: jei vėjas langą išdaužtų – sunkios permainos, jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – prarandate apsaugą, jei ant jūsų užbyrėtų tinko, žemių, dulkių, plunksnų užkristų – laukia sunkūs išbandymai, jei virš galvos, o ypač ant palangės paukštis suklyktų, taip pat namuose veidrodį sudaužyti – artimo žmogaus mirtis, jei bėgtų kraujas iš nosies, dantenų – nužiūrėjimo požymis, jei tekėtų rudas vanduo ar apskritai jis būtų išjungtas – gresia nuostoliai, skausmas, jei šukos sulūžtų – prarandate jėgas, labai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei keliskart vardu gatvėje kas nors pašauktų – este saugomi aukštesnių jėgų, rasti monetų – sėkmė, skalsa namuose.

Avinas (03 21–04 20). Viskas gali pasisukti nenumatyta linkme, tad ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas. Nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais. Vis dėlto bendrauti su draugais bus svarbu – tai padės atgauti pusiausvyrą, aišku, jei mokėsite juos pasirinkti. Būkite atsargesni su elektros prietaisais, kompiuteriais.

Jautis (04 21–05 20). Neverta žavėtis naujovėmis ar keisti gyvenimo kursą. Tai įtemptas metas – svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai, ypač su vyresniais ar viršesniais asmenimis. Dalykiniuose reikaluose derėtų paisyti vadovybės reikalavimų. Ieškokite sumanių patarėjų, sąžiningų ir kvalifikuotų pagalbininkų.

Dvyniai (05 21–06 21). Labiau gilinkitės į reikalo esmę – jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujų aplinkybių. Tik išrankiau vertinkite išgirstą informaciją, gautus pasiūlymus. Būkite labai atsargūs bendraudami su žmonėmis iš toli.

Vėžys (06 22–07 22). Sunkios, nepalankios dienos. Itin venkite ginčų, ypač su biurokratais ar teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, taip pat su mylimu asmeniu – pasistenkite neįskaudinti artimųjų, nesusipykti su tais, kuriuos mylite. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Atsargiau vairuokite – galimos baudos. Saugokite sveikatą bei turtą.

Liūtas (07 23–08 22). Kils abejonių: gal viskas atvirkščiai, nei manote? Gal teisus kas nors kitas – antroji pusė, visuomenė? Tiesa, dabar netinka skelbti karo žygio artimiesiems bei pasauliui. Labiau įsiklausykite į kitų nuomonę: aplinkinių pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Ieškokite sąjungininkų. Būkite atidesni sutuoktinio įspėjimams, patarimams ir nepykite dėl galimų priekaištų (jie dėl meilaus dėmesio stygiaus).

Mergelė (08 23–09 22). Dienos žada nenumatytų rūpesčių. Būsite įsitempę, linkę greitai susierzinti ir dėl to galite neteisingai įvertinti situaciją, be reikalo susikivirčyti. Ieškokite senų klaidų – dabar jos gana kenksmingos. Bus svarbu nepervargti, dažniau ilsėtis. Nesiimkite atsakingų, sudėtingų ar pavojingų darbų. Galite nepastebėti pavojaus, ypač susijusio su jūsų sveikata. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pakaks optimistiško nusiteikimo bei pasitikėjimo savimi – kad ir ko imsitės, pavyks. Tiesa, verta labiau atsižvelgti į antrosios pusės nuomonę, išgirsti patarimus, įsiklausyti į įspėjimus. Tinkamas metas veiklos bei asmeninėms problemoms spręsti. Būkite atidesni vaikams – jie išgirs jūsų žodžius. Jūsų pačių pagalba tvarkant jų reikalaus irgi bus naudinga.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai visiškai introvertiškos dienos, kai net namų sąlygomis geriau neužsiimti jokia veikla. Nepiktnaudžiaukite artimųjų kantrybe: reikėtų savo laiką bei meilę skirti vien šeimai. Na, o jei šiuo metu tenka dirbti, nesiimkite nieko sudėtingo ar to, ką menkai išmanote, – padarytos klaidos gali pakenti jūsų profesinei reputacijai. Dienos itin palankios namuose imtis esminių pertvarkų.

Šaulys (11 23–12 21). Neužsigriebkite daug – pavyks įgyvendinti tik nežymią dalį sumanymų. Išorinių kliūčių, kurių niekaip negalėsite įveikti, pakaks, tad derinkitės prie aplinkybių, ieškokite nišų, stenkitės prisitaikyti patys, o ne iš kitų to tikėtis. Būkite lankstesni, pakantesni, nors nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate arba, atvirkščiai, kuriuos mylite, – galite neiškentę išrėžti visą teisybę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug ką lems antrosios pusės, artimųjų, šeimos draugų palaikymas, pagalba, tad mokėkite girdėti ir pritarti. Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus, beje, gali tekti sužinoti, kas tikrieji jūsų draugai. Ne laikas aiškintis su sutuoktiniu šeimos išlaidas.

Vandenis (01 20–02 18). Puiki proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti seną konfliktą darbe. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali sukelti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote. Jokių karjeros sprendimų! Nukentėsite, jei nesugebate kontroliuoti emocijų, esate įtaigūs ir impulsyvūs. Šiuo metu geriau daug neužsigriebti – jėgų, kaip ir galimybių, kol kas stigs.

Žuvys (02 19–03 20). Niekam neleiskite kištis į savo reikalus – venkite neprivalomo bendravimo, svetimų žmonių. Saugokitės apgavikų, šarlatanų, fanatikų. Būkite atidūs išgirstoms pastaboms, naujienoms, tiesa, neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų. Šiomis dienomis verta viską apmąstyti ir tik mėnesiui baigiantis veikti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą