Nuotraukos autorius: 123rf.com

Trečiadienį derėtų labiau apgalvoti finansinę pusę

Antradienis, trečiadienis – svarbios permainų dienos, kai svarbi ramybė, atida. Keisis nusistovėjusi jėgų pusiausvyra, iškils nauji prioritetai. Teks persiorientuoti. Ne viskas bus taip vienareikšmiška – nenustebkite, jei judėdami viena linkme atsidursite kitur.

Šiomis dienomis įvykiai dėliosis pagal algoritmą „žingsnis pirmyn – du atgal“. Ar tai blogai? Nebūtinai. Galbūt esate ką nors svarbaus pamiršę? Ko nors neatlikę? Ką nors pražiopsoję? Norite ar ne, bet šią savaitę laukia akistata su savo praeitimi. Ir tai gali būti susiję ne tik su jūsų veikla, bet ir su sveikata, asmeniniais santykiais. Ko nors naujo galima imtis, tiesa, kritiškai įvertinus savo ar kitų patirtį jums rūpimu klausimu. Antradienį būsite itin energingi ir azartiški, visko imsitės su užsidegimu, tiesa, tai negarantuos, kad rezultatai bus geri. Taps lemtinga kokybė, profesionalumas. Trečiadienį derėtų labiau apgalvoti finansinę pusę. Aplinkybės gali klostysis netikėtai, tad svarbu likti lankstiems, mokėti persiorientuoti. Beje, antradienis viena sėkmingiausių dienų šį mėnesį vyrams, taip pat vadovams, sportininkams – būsite kupini energijos, kils gerų naujų sumanymų, tad susimąstykite apie savo tikslus, didžiąsias ambicijas ir imkitės veikti, kad nepraleistumėte palankios progos. Būtent antradienio sprendimai bei veiksmai padės priartėti prie užsibrėžto tikslo, geidžiamos svajonės. Antradienis itin palankus mokytis, dirbti su informacija, dokumentais. Tinka sisteminti sukauptas žinias, nuveiktus darbus. Palanku imtis sunkių, atsakingų ar kadaise nepavykusių, atidėtų užduočių. Geras laikas darbo sutartims. Palanku spręsti ir darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Tinka kreiptis į šefą ar valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais, pasiūlymais. Diena gera sveikatai tikrinti ir gydytis, tinkama įvairiems tvarkymosi darbams. Nepalanku švęsti, pramogauti, rengti meilės pasimatymus. Pirmadienį 23 val. 59 min. Merkurijus įėjo į Dvynių ženklą ir juo judės iki gegužės 28 d. Tai labai stipri Merkurijaus padėtis, nes jis – Dvynių šeimininkas. Suaktyvės bendravimas, bet padaugės ir lengvabūdiškumo užmezgant pažintis – asmenines ir dalykines. Tokia Merkurijaus padėtis itin palanki besimokantiems, dirbantiems su informacija, rašantiems, važinėjantiems, prekiaujantiems.

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai buvo save matyti nuogą – einate teisingu keliu, blogai apsirengusį – esate užvaldyti iliuzijų. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginės byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, jei rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas nors sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Avinas (03 21–04 20). Tai netikėto persilaužimo, nelauktų posūkių tvarkant reikalus ar bendraujant su draugais, mylimu žmogumi dienos. Antradienį nebijokite daug užsibrėžti – tai ilgam lems jūsų ateitį, ypač lyderystę veikloje.

Jautis (04 21–05 20). Esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus ir taisyti klaidas. Antradienį reikšmingas metas rimtam dalykiniam apsisprendimui. Diena pareikalaus daug triūso, atkaklių pastangų, bet tai bus naudinga.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienį pasijusite guvesni, žvalesni, bet diena gana sudėtinga. Tai palankus metas spręsti skolų, mokesčių klausimus.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų ir savaime rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Palankus metas teisiniams reikalams, susijusiems su jūsų veikla.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį nepraleiskite progos dalyvauti svarbiame susitikime, pokalbyje – tai geras laikas darbo reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis tinkamas svarbiems veiklos pokyčiams, kaip ir santykiams su kolega, darbdaviu koreguoti. Gerai pasirašyti ilgalaikę darbo sutartį. Dalykiniams reikalams tinkamas laikas, nors vargu ar sulauksite planuotos pagalbos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradieniui daug neplanuokite, imkitės tik ko nors vieno. Patartina daugiau laiko praleisti namuose. Palanku užsiimti esminiu tvarkymusi, remonto darbais.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienis palankus skubiems reikalams tvarkyti. Gera proga užsiimti namų remontu – ieškoti tinkamų žmonių, medžiagų. Tai sėkminga diena svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams, susitarimams, sandoriams (tiesa, jei nesitikite greitų rezultatų), taip pat pirkiniams.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį susitelkite ir padarykite tai, kas nuo jūsų priklauso, – ši diena svarbi užtikrinti tolesnę veiklos sėkmę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienis tinkamas aktyviai veiklai. Tiesa, gali tekti spręsti nesklandumus, kilusius dėl išlaidų ar nesusipratimų jausmų srityje. Tinkamas laikas ieškoti geresnės darbo vietos (bet ne geresnio partnerio).

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nereikėtų skubėti, tačiau diena itin svarbi siekiant laimėti kovą, išlaikyti lyderystę. Būsite stiprūs, tiesa, daugiau laimėsite, jei labiau vadovausitės nuojautomis. Galimi vertingi veiklos pasiūlymai – juos patartina priimti.

Žuvys (02 19–03 20). Tai gerų pokyčių diena, kai sėkmė priklausys būtent nuo jūsų. Antradienį tinka priimti ilgalaikius finansinius sprendimus, įsigyti elektros technikos. Jei jums reikia ko nors paprašyti įtakingo draugo, susitikite šiandien.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą