Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas trečiadieniui, birželio 10 d.

Trečiadienį patartina mažiau bendrauti, neužmegzti naujų pažinčių, kritiškiau vertinti išgirstą informaciją, ją tikrinti, bet kokioje situacijoje vengti aklo pasitikėjimo. Ne laikas žadėti, įsipareigoti, ypač piniginiuose ir turto reikaluose.

Tendencingumas, sukčiavimas ar tiesiog paprasčiausia painiava gali tapti kvailų klaidų, rimtų nelaimių, didelių nuostolių priežastimi. Tai nepalankus metas ne tik skolinti, skolintis, bet ir skoloms grąžinti.

Sudėtingos dienos dirbantiems su pinigais (ekonomistams, bankininkams, buhalteriams, prekybininkams), taip pat informacijos perdavimo, transporto tarnyboms, muzikams, asmenims, dirbantiems protinį darbą, besimokantiems.

Dienos netinkamos pinigams investuoti. Tikėtinos apgaulės, vagystės, avarijos (transporto, taip pat susijusios su vandentiekiu, kanalizacija). Rūpesčių gali kelti ir apsvaigę asmenys. Didesnė apsinuodijimo tikimybė.

Labiau pažeidžiamos bus moterys – joms reikėtų pasaugoti savo ramybę, gerus santykius su tais, kuriuos myli, ir nepriimti jokių finansinių sprendimų.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, pildysis greitai. Gerai sapnuoti ugnį – pagalba, sėkmė, būti miške, medžius regėti – naujos pažintys, globa, lietus – sveikata, vaivorykštė – pagalba. Matyti daug baltos spalvos ar pačiam būti baltai apsirengusiam – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: jei kas nors į akį įkristų, akis niežėtų, čiaudėti nuo dulkių – apgaulė, jei kaimynai užlietų vandeniu ar jūsų vandens čiaupas sugestų, kojas sušlapti – nusivylimas artimu žmogumi, nuostoliai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje, pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių, šviesius dūmus matyti (ne tabako) – apsaugos įgijimas, rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – apgaulės atskleidimas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis sudėtingas – nieko atsakingo, svarbaus neplanuokite; palankios spalvos – raudona, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu bei rizikingo elgesio pramogaujant. Būkite lankstesni, pakantesni.

Jautis (04 21–05 20). Itin atidūs būkite veikloje – padarytos klaidos pakenks jūsų karjerai. Intrigantai, pavyduoliai gali pasinaudoti jūsų ambicingumu – venkite ginčų, nepasiduokite provokacijoms.

Dvyniai (05 21–06 21). Venkite patarinėti, mokyti – neprašomi nesikiškite į niekieno problemas (vėliau būsite apkaltinti dėl tų pačių problemų). Galimi nemalonumai per užsieniečius.

Vėžys (06 22–07 22). Nesureikšminkite galimų nesklandumų šeimoje. Stenkitės visiems linkėti tik gero, nekerštaukite, kad ir kaip jausitės įskaudinti, pažeminti. Neapykanta, beje, jus padarys labiau pažeidžiamus.

Liūtas (07 23–08 22). Nieko nekritikuokite, niekuo nesipiktinkite, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti – šiomis dienomis sunkiai suvoksite, kas gerai, kas blogai. Kita vertus, aplinkiniuose dažniausiai matysite savo projekciją. Nepalanku aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite pagarbūs kolegoms, klientams ir venkite ginčų su moterimis, priešingu atveju brangiai sumokėsite. Labiau pasaugokite sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dabar geriau neįsimylėti, netiks ir rizikuoti pinigais ar vairuojant transporto priemones. Labai nepasitikėkite vaikais duodami pinigų – nereikėtų tenkinti jų prašymų. Meilės santykių nesiaiškinkite – pareikštos pretenzijos nieko neišspręs, vėliau visiškai susipyksite.

Skorpionas (10 24–11 22). Saugiausiai, geriausiai jausitės savo namuose. Ar galite kelias dienas niekur neišeiti ir atsidėti vien namams, artimiesiems, ypač mamai? Nemenka apsinuodijimo maistu tikimybė. Saugokite ramybę šeimoje.

Šaulys (11 23–12 21). Itin atidžiai vairuokite automobilį. Saugokitės vagių bei šmeižikų. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo klaidų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepatikėkite meilės paslapčių draugams. Netvarkykite jokių finansinių reikalų, nepirkite brangių daiktų – patirsite nusivylimą ir nuostolių.

Vandenis (01 20–02 18). Saugokite savo reputaciją – netikęs pasakymas, neapgalvotas veiksmas – ir kils nemenkas skandalas, pakenksiantis garbingam jūsų vardui, prestižui, įtakai visuomenėje. Didesnė įvairių traumų tikimybė dirbant, važiuojant.

Žuvys (02 19–03 20). Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite, – jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas. Ne laikas aiškintis šeimos išlaidas, planuoti šeimos biudžetą – jis nebus realus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą