Dabar mažiausi gali tapti didžiausi, nemylimi virsti numylėtiniais

Nenorėkite būti pirmi ir visapusiškai teisūs. Viskas gali išeiti atvirkščiai. Tai ypatingas metas, kai nugalėtojais tampa tie, kurie buvo gale ir neturėjo vilties prasimušti, buvo žvaigždžių šešėlyje ir nepastebimi sėdėjo ant atsarginių suolelio. Beje, tai nereiškia, kad žvaigždėms bus nekas. Tai reiškia, kad nuoseklus, kuklus kasdienis triūsas duos rezultatų, bus įvertintas. Dabar mažiausi gali tapti didžiausi, nemylimi virsti numylėtiniais.

Trečiadienis – metas, leidžiantis pasinerti į pakilias šventines nuotaikas. Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Puiku, jei regėjote paukščius, – gera žinia; švarų vandenį – sėkmė. Tačiau nešvarus vanduo – liga; danties netekti – artimo žmogaus mirtis; ugnis – apgaulė, klaidos; miškas – atminties praradimas. Saugokitės apkalbų, vagių, taip pat gresia neteisybė darbe, jei sapne jus kandžiojo vabalai ar išvydote peilius, šakutes, juolab jei buvote sužeisti aštriu daiktu.

Blogas ženklas: jei be priežastie gestų ugnis, šviesa, perdegtų elektros lemputė, lazda sulūžtų, batas suplyštų, jei į namus tarakonai ateitų, purvu netyčia išsitepti.

Geras ženklas: netyčia apsiplikyti – išsivalymas; gauti dovanų vaisių, kokį nors pasodintą augalą. Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas svarbiems reikalams tvarkyti; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis itin romantiškas – lydės sėkmė meilėje! Laukia geros žinios apie jūsų šeimos reikalus ir pinigus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis – nostalgiškos užmaršties metas: skirkite jį vien šeimai, artimiesiems, leiskite jį su tais, kuriuos mylite.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis kupinas šventinio bendravimo džiaugsmo, geras įvairiems susitikimams ir kelionėms. Galima ir netikėta romantiška pažintis. Paklausykite gautų patarimų, ypač dėl sveikatos ir išvaizdos.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienis – jėgų ir sveikatos atgavimo metas, kai verta labiau susirūpinti savimi. Nešykštėkite laiko ir pinigų vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį jausitės žvaigždės – laukia neabejotinas pasisekimas. Ir tai puiki proga atkreipti į save jums patinkančio asmens dėmesį. Palankios dienos ne tik bendrauti su naujais žmonėmis, bet ir nutrūkusiems ryšiams atnaujinti.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį geriausia leisti su artimais draugais jaukioje aplinkoje. Patartina daryti tik tai, kas malonu, kas patinka. Kuo ramiau, tyliau elgsitės, tuo daugiau laimėsite. Puiku, jei pavyktų šiek tiek laiko trečiadienį pabūti vieniems gamtoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite pasiruošę netikėtumams, permainoms. Neatsisakykite kvietimo kartu švęsti, paviešėti. Šiomis dienomis įvyks persilaužimas, po kurio įvykiai pakryps reikiama linkme.

Skorpionas (10 24–11 22). Per šventes puikiai jausitės draugų apsuptyje. Priimkite kvietimą ir kur nors toliau išvykti. Per šias dienas pasijusite ne tik aukštai vertinami, gerbiami, bet ir mylimi, geidžiami.

Šaulys (11 23–12 21). Dienos geros viešnagėms, susitikti su seniai matytais žmonėmis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gera proga užmegzti partneriškus santykius – tiek dalykinius, tiek asmeninius.

Vandenis (01 20–02 18). Pasistenkite labiau suprasti ir įvertinti sutuoktinį, tai padės atgauti dvasinę pusiausvyrą ir išspręsti šeiminio bendravimo nesklandumus.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite atidesni savijautai, maisto kokybei, kitaip trečiadienį galite sunegaluoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą