Gaivios burokėlių salotos per 10 minučių: vos viena gudrybė, ir skonis jau visai kitas
Žiemą visada svajoju apie gaivias burokėlių salotas.
Salotas su keptu burokėliu esu iš ties gaminusi ir ne vienas, ir ne dvi. Esmė lieka panaši, pasikeičia vos keli ingredientai ir skonis jau visai kitas. Ir tikrai rekomenduoju išsikepti burokėlių orkaitėje, skonis jau bus visai kitas. Daug sodresnis ir skanesnis keptas burokėlis. Porcijos 1 – 2. Užtruksite iki 10 min.
Ingredientai:
1 keptas burokėlis; 1 apelsinas; 1 avokadas; 50 g feta tipo sūrio; Šlakelis balzamiko kremo; Saujelė kepintų saulėgrąžos; Saujelės saulėgrąžų daigų.
Gaminimas:
Apelsiną nulupame, supjaustome skiltelėmis, avokadą ir burokėlį kubeliais, sūrį taip pat pasmulkiname. Maišome salotas su saulėgrąžų sėklomis ir daigais. Apšlakstome balzamiko kremu.
lrytas.lt informacija
Komentarai
Komentarų nėra