ASRC arenoje – skirtingų sporto šakų treniruotės ir varžybos vienu metu

Nuo šiol Alytaus sporto ir rekreacijos centro arenoje vienu metu galės netrukdomai treniruotis dviejų skirtingų sporto šakų sportininkai – čia prieš keletą dienų sumontuota areną į dvi dalis dalijanti pertvarinė užuolaida. 

Pasak Alytaus sporto ir rekreacijos centro (ASRC) direktoriaus Tomo Stupurio, anksčiau šioje salėje taip pat treniruodavosi dviejų skirtingų sporto šakų sportininkai, ar į treniruotes susirenkantys vaikai, tačiau dažnai atsitikdavo taip, kad vieni kitiems trukdydavo – pavyzdžiui, besitreniruojant krepšininkams į salę įriedėdavo kitoje jos pusėje besitreniruojančių rankininkų kamuolys.  ASRC direktorius T. Stuputis džiaugiasi, kad arenoje įrengus pertvarinę užuolaidą šios problemos jau nebeliko.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojo Adomo Andrušaičio  teigimu, Alytaus sporto ir rekreacijos centro salė ir buvo suprojektuota taip, kad ją, esant būtinybei, būtų galima padalinti į dvi atskiras sales. „Septynerius metus dirbome neužtikrindami saugumo atskirose salės dalyse besitreniruojantiems sportininkams ir vaikams. Džiugu, kad pavyko išvengti sportininkų  sužeidimų. Dabar, įrengus pertvarinę užuolaidą, situacija pasikeitė – galime visiškai užtikrinti Alytaus arenoje besitreniruojančių vaikų ir sportininkų saugumą", – džiaugiasi A. Andrušaitis. Pasak jo, dabar  arenoje vienu metu galės netrukdomai vykti ir varžybos, ir treniruotės. Į varžybas atvykę sirgaliai į jas bus įleidžiami iš tos salės pusės, kurioje jos vyks.

Alytaus sporto ir rekreacijos centro arenos pertvarinė užuolaida kainavo apie 14 tūkst. Eur.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą