Atliekų (elektronikos ir baterijų) surinkimas iš projekto dalyvių

Gamintojų ir Importuotojų Asociacija, UAB „Atliekų tvarkymo centras“ ir VšĮ „Elektronikos gamintojų ir importuotojų organizacija“ projekto metu vykdo panaudotų nešiojamųjų baterijų (galvaninių elementų), akumuliatorių ir nebenaudojamos elektros bei elektroninės įrangos surinkimo projektą „Mes rūšiuojam. Vasara“ www.mesrusiuojam.lt.

Informuojame, kad UAB „Atliekų tvarkymo centras“ Alytaus apskrityje (Alytaus, Lazdijų, Varėnos rajonų savivaldybės, Druskininkų savivaldybė ir Alytaus miesto savivaldybė), iš akcijos dalyvių rinks akumuliatorius ir nebenaudojamą elektros bei elektroninę įrangą.

Norėtume žinoti apie Jūsų sukauptas atliekas (nešiojamosios baterijos ir akumuliatoriai, nebenaudojama elektronika ir buitinė technika). Kiek ir kokių atliekų jau turite sukaupę, ruošiatės nurašyti ar planuojate sunešti? Informaciją prašome pateikti iki Rugpjūčio 15 dienos (atliekų surinkimas planuojamas rugpjūčio mėn. antroje pusėje).

Pranešti apie susikaupusias atliekas galite el.p. alytus@atc.lt (užpildydami lentelę), mob. tel. 8 684 03849

Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad sukauptas atliekas perduokite tik UAB „Atliekų tvarkymo centras“ darbuotojams. Tik UAB „Atliekų tvarkymo centras“ darbuotojams perduotos atliekos fiksuojamos kaip projekto dalyvių sukaupti kiekiai, o informacija apie surinktas atliekas bus naudojama prizams atsiimti projekto pabaigoje.

Kodėl verta rūšiuoti ir dalyvauti projekte?

Aktyviausieji – daugiausiai atliekų projekto metu tarp savo etapo dalyvių surinkusiai bendruomenei bus papildomai skiriami 200 Eur vertės kuponai prekėms įsigyti.

Atliekų surinkėjai išveš pas Jus surinktas elektronikos, buitinės technikos ir nešiojamųjų baterijų ir akumuliatorių atliekas; 

Už priduotas atliekas visi dalyviai galės rinktis prizus: (0,09 Eur vertės taškų suma už surinktą elektronikos atliekų kilogramą; (monitoriai, televizoriai ir įranga, kurioje yra ekranų 0,03 Eur) ir 0,60 Eur vertės taškų suma už surinktą baterijų atliekų kilogramą), kuriuos dalyviai iškeis į kiną, sporto prekės, kanceliarines prekes ir kt.;

Daugiau informacijos apie projektą - www.mesrusiuojam.lt

Džiaugiamės, kad dalyvaujate aplinkosauginiame projekte ir esate neabejingi mus visus supančios aplinkos tausojimui bei savo ir aplinkinių sveikatai!

ATC informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą