Lietuvos kaimo turizmo 21 sezonas bus atidarytas Alytaus rajone

Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas priėmė Lietuvos kaimo turizmo asociacijos atstovus, kurie į Alytaus rajoną atvyko turėdami tikslą – būtent čia organizuoti šių metų kaimo turizmo sezono atidarymą. Svečius atlydėjo ir Alytaus rajono verslininkas, asociacijos narys Egidijus Blažauskas. Jo vadovaujamame „Dvarčėnų dvare“ gegužės 16 dieną ir vyktų šis renginys.

Asociacijos atstovų vizito savivaldybėje metu su Alytaus rajono meru Algirdu Vrubliausku, Finansų ir investicijų bei ekonomikos skyrių vedėjomis Gintare Jociunskaite ir Jolita Gruzinskiene buvo aptarti renginio organizaciniai klausimai.

Meras A. Vrubliauskas susitikimo metu pasiūlė daug idėjų, kuo mūsų kraštas galėtų nustebinti svečius, o šiuo metu per 200 kaimo turizmo paslaugų tiekėjų vienijančios asociacijos prezidentas Linas Žabaliūnas pasidžiaugė, kad Alytaus rajonas noriai sutiko įsileisti šį renginį pas save.

Renginyje ketina dalyvauti visos Lietuvos kaimo turizmo paslaugų teikėjai, o jo metu Alytaus rajonui iš Klaipėdos rajono bus perduota pereinamoji Lietuvos kaimo turizmo asociacijos vėliava, kuri čia plazdės visą sezoną.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą