Judėjimo „Už Alytų“ kandidatas į merus - verslininkas Gediminas Daukšys

Savaitgalį vykusio asociacijos visuomeninio judėjimo „Už Alytų“ sąskrydžio metu paskelbta, kas bus minėto judėjimo kandidatas į merus artėjančiuose savivaldos rinkimuose. 

Kaip teigė judėjimo „Už Alytų“ pirmininkas Tomas Pačėsas, pasirinktas kandidatas, kuris nori, moka ir gali būti miesto meru. „Aš džiaugiuosi, kad tiek aš, tiek Sigitas Leonavičius išlaikėme solidumą ir atsisakėme postų, atlygio už darbą taryboje. Dirbame visuomeniškai, miesto labui. Radome žmogų, kuris turi darbo vicemeru patirties, yra šeimos žmogus. Galėčiau vardinti daugybę jo pliusų. Mūsų judėjimo tikslas – į politiką atvesti žmones, kurie nori, moka ir gali. Manau, išsirinkome labai solidų ir tinkamą kandidatą“, - sakė asociacijos visuomeninio judėjimo „Už Alytų“ pirmininkas.

Alytiškis verslininkas G. Daukšys teigė, jog kartu su judėjimu artėjančiuose savivaldos rinkimuose turi daug planų ir tikslų. „Labai dažnai girdime, kad sulig kiekvienais metais iš Lietuvos išvyksta Mažeikių ar Prienų miestelių dydžiui prilygstantis žmonių kiekis. Alytuje žmonių sumažėjo kone 20 tūkstančių ar daugiau. O kas Alytuje didėja – tai judėjimas „Už Alytų“. Didėja žmonių skaičius, didėja entuziazmas. Turime kalbėti apie didėjantį, augantį, klestintį Alytų“, - sakė kandidatas į Alytaus merus G. Daukšys.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą