Prekiauti miesto viešosiose vietose galima tik su savivaldybės išduotais leidimais

Tarptautinė moters diena puiki proga prekybininkams užsidirbti, kadangi šią dieną beveik kiekvienas vyras iš parduotuvės, turgaus ar kitos prekybos vietos išeina nešinas gėlių žiedais. Kiekvienais metais į Alytaus miesto savivaldybės administraciją kreipiasi asmenys norintys gauti leidimą prekiauti gėlėmis kovo 8-tąją dieną įvairiose miesto viešosiose vietose. Tačiau pasitaiko atvejų kai prekiaujama minėtose vietose neturint savivaldybės administracijos išduoto leidimo. 

Praėjusią kovo 8-ajai dieną Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo savivaldybės administraciją apie nustatytus atvejus kuomet buvo prekiaujama neturint leidimų.
Alytaus miesto savivaldybės administracijos Turto valdymo ir verslo skyrius primena, kad prekiauti ir teikti paslaugas Alytaus miesto viešosiose vietose galima tik turint Alytaus miesto savivaldybės administracijos atsakingo skyriaus išduotą leidimą.
Leidimus prekiauti ir teikti paslaugas Alytaus miesto savivaldybės viešosiose vietose išduoda Alytaus miesto savivaldybės administracijos Turto valdymo ir verslo skyrius. Prašymą išduoti leidimą galima užpildyti atvykus į Alytaus miesto savivaldybę, taip pat elektroniniu būdu portale www.epaslaugos.lt.
Informaciją apie išduotą leidimą galima pasitikrinti Licencijų informacinėje sistemoje adresu www.licencijavimas.lt.
Primename, kad Alytaus miesto gyventojams sulaukus pensijinio amžiaus, neįgaliesiems, taip pat moksleiviams ir studentams, prekiaujantiems savos gamybos produkcija, už leidimą prekiauti ar teikti paslaugas vietinės rinkliavos mokėti nereikia, tačiau šie asmenys prekiauti ar teikti paslaugas gali tik turėdami išduotą leidimą.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą