Gėrimas daro stebuklus: pilvo riebalai tirpsta miegant

Jeigu jūsų pilvą juosia riebalų sluoksnis, puikiai žinote, kaip sunku jo atsikratyti. Išbandėte ne vieną priemonę, bet niekas nepadėjo.

Tačiau yra efektyvus ginklas, padedantis pamažu, bet užtikrintai kovoti su šiais riebalais. Teigiama, kad prieš miegą išgeriant vieno gėrimo, jau netrukus galima džiaugtis liaunesniu liemeniu.

„Kai miegate, medžiagų apykaita sulėtėja. Šis gėrimas paspartina metabolizmą, ir kol jūs miegate, organizmas sudegina daugiau kalorijų. Dar daugiau – paruošti šį gėrimą labai paprasta, o jam reikalingų sudedamųjų dalių lengva rasti parduotuvėse“, – rašo naturalcuresandhomeremedies.com

Tad ko reikia šiam, kaip teigiama, stebuklingam gėrimui? 

Štai produktų sąrašas:

petražolių arba kalendros,

1 citrinos,

1 agurko,

1 valgomojo šaukšto alavijų sulčių,

1 valgomojo šaukšto trinto imbiero,

pusės stiklinės vandens.

Viską sudėkite į kokteilių plaktuvą ir sutrinkite. Gerkite prieš miegą.

Kodėl tai veikia?

Agurkai yra produktas, kurį virškinant sudeginama daugiau kalorijų nei gaunama. Juose yra daug vandens, skaidulų ir labai mažai kalorijų. Petražolėse ir kalendrose yra daug antioksidantų, mineralų ir vitaminų, kurie ne tik naudingi sveikatai, bet ir padeda naikinti pilvo riebalus. Citrinos žinomos kaip puikus produktas, padedantis išvalyti iš organizmo toksinus ir neleidžiantis kauptis riebalams. Jose, kaip ir alavijo sultyse, yra daug antioksidantų, kurie naikina laisvuosius radikalus ir malšina uždegiminius procesus. Stimuliuoja medžiagų apykaitą ir padeda sudeginti daugiau energijos. Imbiere yra tokių mineralų, kaip magnis, kalcis, geležis, fosforas, kalis ir kitų. Taip pat – B grupės vitaminų, vitaminų C ir E. Jie padeda tirpdyti riebalus, skatina metabolizmą ir užkerta kelią vidurių užkietėjimui.

Komentarai

  • Jonas
    prieš 39 minučių
    ir su siuo gerimu issitrinkite gerai galva, tada tik veiks......

Parašykite komentarą