Jaunimo informavimo paslaugos: pasidalink savo patirtimi ar nuomone!

Sakai, dar viena apklausa? Taip, bet jaunimo informavimo darbuotojams ji itin svarbi ir kitokia – šįkart norime kartu su jaunais žmonėmis kurti Lietuvos ir visos Europos pokyčius!
Šie klausimai skirti tau, jei esi nuo 15 iki 29 m. amžiaus. Norime sužinoti, ar kada nors naudojaisi jaunimo informacijos centro, informavimo taško ar panašiomis paslaugomis ir ką manai apie ten teikiamą pagalbą.
Taip pat norime sužinoti, kaip naudojiesi informacija, pavyzdžiui, kokios informacijos paprastai ieškai, kokius šaltinius naudoji, kokiu būdu tau patogiausia gauti reikiamą informaciją ir ar lengva ją pasiekti.
Visi atsakymai yra anonimiški. Tavo atsakymai nebus identifikuojami atskirai – juos analizuosime kartu su kitais atsakymais. Apklausos rezultatai bus naudojami Europos jaunimo informavimo paslaugoms gerinti ir Lietuvos bendrinio jaunimo informavimo ir konsultavimo sistemai plėtoti. Apklausos pildymas truks apie 15 min.
Apklausą gali pildyti iki 2017 m. gruodžio 14 d.
Jei turi klausimų, kreipkis į artimiausią jaunimo informacijos centrą ar informavimo tašką arba susisiek su mumis el. p. klausk@eurodesk.lt

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą