Mažųjų tėveliams: atnaujinta elektroninė prašymų į darželius priėmimo sistema

Lazdijų rajono savivaldybė dėl tėvelių patogumo atnaujina Centralizuotą vaiko priėmimo į Lazdijų rajono savivaldybės mokyklų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo sistemą (CVPS).

 Pateikti prašymus į  rajono savivaldybės ikimokyklinio ugdymo ir  priešmokyklinio ugdymo grupes taps dar patogiau. Tai bus galima padaryti tiesiog iš namų, prisijungiant vienam iš tėvų arba globėjui su SMART-ID arba mobiliuoju elektroniniu parašu ir elektroniniu būdu atsiuntus prašymą adresu new.registruok.lt.

Kitas būdas – prašymą pateikti prisijungus prie savivaldybės interneto svetainės www.lazdijai.lt, paskyroje  Priėmimas į darželius.

Prašymą pateikti galima ir  rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriuje  (Vilniaus g. 1, Lazdijai) arba jį užpildyti pasirinktoje švietimo įstaigoje.

Anksčiau pateikti tėvų prašymai buvo automatiškai perkelti į naują priėmimo sistemą. Todėl prašymus pateikusiems naujų prašymų pildyti nereikia.

Informaciją apie savo pateiktą prašymą ir jo eiliškumą tėvai (globėjai) gali matyti prisijungę su SMART-ID arba mobiliuoju elektroniniu parašu prie sistemos.

Atsiprašome dėl galimų laikinų trikdžių vykstant sistemos diegimo darbams.

 

Lazdijų rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą