Nuotraukos autorius: delfi.lt

Dėl UAB „Alytaus šilumos tinklai“ sąskaitų už paslaugas pateikimo


Uždaroji akcinė bendrovė „Alytaus šilumos tinklai“ 2019 m. gegužės 31 d. perėmė visą Alytaus miestą šilumos ūkį sudarantį turtą iš uždarosios akcinės bendrovės „Litesko“ ir pradėjo vykdyti šilumos ir karšto vandens tiekimo veiklą Alytaus mieste. Sąskaitas, už paslaugas, suteiktas 2019 m. birželio mėnesį, vartotojams teiks UAB „Alytaus šilumos tinklai“.
Sklandžiam ir teisingam sąskaitų pateikimui Bendrovė turi gauti tam tikrus duomenis iš UAB „Litesko“, kurie bus pateikti tik 2019 m. liepos 15 dienos. Dėl šių priežasčių sąskaitos už paslaugas visiems vartotojams vėluos ir bus pateikiamos kitos savaitės pabaigoje. Įmonės administracija atsiprašo visų vartotojų už patirtus nepatogumus.
Sąskaitos bus siunčiamos paštu bei talpinamos internetiniame tinklalapyje www.alyatusst.lt paspaudus nuorodą „elektroninės sąskaita www.e-kasa.lt“. Slaptažodis bus nurodomas sąskaitoje.
Vartotojams, kurie yra nurodę elektroninio pašto adresą, sąskaitos taip pat bus teikiamos ir el paštu. (anksčiau buvo teikiamos tik per el. aptarnavimo centrą).
Nuo š. m. liepos 1 d. gyventojai, atsiskaitydami už Bendrovės suteiktas paslaugas, turėti mokėti nurodydami įmokos kodą 103388. Pažymime, jog įmokos kodo ruošiniu gali naudotis tik gyventojai. Įmonės, kaip ir anksčiau, atsiskaityti už paslaugas privalo atliekant bankinius pavedimus.
Įmokų ruošiniai esamiems AB „Swedbank“ klientams jau yra patikslinti ir ruošiniuose nurodyti įmokos kodas – 103388, įmonės pavadinimas – „UAB Alytaus šilumos tinklai“ ir jos banko sąskaita.
Dėl E. sąskaitų – Automatinio mokėjimo sutartys perkeltos Bendrovei, klientams papildomų veiksmų atlikti nereikia.

Vartotojai už paslaugas taip pat gali atsiskaityti Perlo terminaluose, Maxima kasose, Pašto skyriuose ir naudojantis www.manogile.lt

Papildomai informuojame, kad UAB „Alytaus šilumos tinklai“, vadovaujantis 2001 m. rugpjūčio 2 d. Sutartimi dėl Alytaus miesto šilumos ūkio modernizavimo ir renovavimo Nr. 01-08-02-013, įsipareigojo perimti iš UAB „Litesko“ šilumos vartotojų skolas, susidarius laikotarpiu nuo 2018 m. gruodžio 1 d. iki 2019 m. gegužės 31 d. Turintiems skolų minėtu laikotarpiu, sąskaitoje bus pavaizduota eilutė „Preliminari skola“.

UAB „Alytaus šilumos tinklai“

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą