“Kautra” dvigubina tarpmiestinių reisų kiekį

 

Nuo šio ketvirtadienio keleivių vežėja “Kautra” atnaujina papildomus tarpmiestinio susisiekimo reisus - keleiviai galės pasiekti naujus šalies miestus, vykimas populiariausiais maršrutais taps dažnesnis. Anot vežėjų atlikus naujinimus įmonė keleivius veš beveik puse savo įprastų tarpmiestinių reisų.

“Nuo šios savaitės atnaujiname vykimą į naujus miestus - Skuodą, Plungę, Naująją Akmenę, Lazdijus. Taip pat bus atnaujintas Vilnius - Anykščiai maršrutas. Išsikėlėme sau tikslą, kad kiekvienas šalies kampelis turėtų susisiekimą. Ar tai rajono centras ar bažnytkaimis, norime, kad žmonės turėtų susisiekimą. Esame sugrįžimo į įprastą režimą pusiaukelėje, pagal ridą kol kas atnaujinta 45% reisų”, - kalbėjo “Kautros” generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

Šiuo metu įmonė keleivius veža 35 tarpmiestiniais autobusais. Tai yra trečdalis pajėgumų lyginant su įprastu darbo režimu, kai keleiviai vežami 100-110 autobusų.

“Matome keleivių augimą, bet jis nėra didelis. Atnaujinami maršrutai, savaitgaliai prisideda prie to, kad keleivių daugėja. Bet deja iki rentabilaus darbo dar trūksta nemažai. Kol kas galime kalbėti apie 30-40% iki karantino buvusių pajamų”, - minėjo L. Skardžiukas.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą