Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 15 d.

Trečiadienio rytmetys kiek palankesnis, tad svarbesnius darbus planuokite pirmai dienos pusei. Nuo 14 val. itin nepalankus metas darbui su pinigais, finansiniams reikalams. Tai netinkamas laikas ir ko nors prašyti vadovybės. Antra dienos pusė gana sudėtinga moterims – joms derėtų labiau pasaugoti savo ramybę ir gerus santykius šeimoje.

Trečiadienis iki 14 val. palankus pirkti akmenis amuletus, talismanus. Tądien apskritai gerai nešioti akmenis apsaugai, sėkmei.

Dienos nepalankios santykiams aiškintis, netinkamos švęsti, pramogauti, romantiškoms pažintims.

Svarbiausia bus saikas. Venkite kraštutinumų – aukso vidurys bus tikrai auksinis.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį reikšmingi tiems, kurie kelyje, kurie nenakvojo namie, taip pat aktoriams. Šios nakties sapnai atskleidžia asmenines, profesines galimybes, taip pat intrigas veikloje. Išvystos detalės itin reikšmingos, jos padės rasti teisingą kelią dabartinėms problemoms įveikti. Gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę, būti nuogam. Deganti žvakė – svarbus profesinis įvykis. Būti su storu pilvu – pinigai, pelnas. Blogai būti liesam – nuostoliai, vanduo – apkalbos, įvairius drabužius matuotis – vienu metu teks užsiimti įvairiausiais darbais, dėl to išseksite, veidrodį sudaužyti – žlugimas, katastrofa.

Blogas ženklas: jei į akį kas nors įkristų, bato kulniukas nulūžtų, žeme apibertų, purvu išsitepti, paukščio klyksmas virš galvos, jei šukos sulūžtų, namuose kanalizacija užsikimštų, langas, veidrodis sudužtų, apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei virš galvos debesys išsiskirstytų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas piniginiams ir turto reikalams, sandoriams tvirtinti, vertingiems daiktams įsigyti; patartina nešioti ryškių spalvų drabužius, vengtina žalia.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis po 14 val. visiškai netinkamas pasirašyti finansinius dokumentus.

Jautis (04 21–05 20). Antra trečiadienio pusė komplikuota – gali tekti sumokėti už ankstesnes klaidas. Ne laikas ir atsakingiems sprendimams.

Dvyniai (05 21–06 21). Ne laikas finansiniams sprendimams trečiadienio antrą pusę – galite nemenkai apsigauti.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį galite nukentėti per neatsakingus patarėjus, kvailus draugus – patiklumas bus blogiausias patarėjas. Diena netinkama finansiniams įsipareigojimams. Nesiskolinkite pinigų.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį būkite itin atidūs darbe – padarytos klaidos lems nuostolius. Ne laikas po 14 val. su vadovybe aptarti jūsų uždarbio perspektyvas.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite tolerantiškesni tėvų bei visuomenės nuomonei. Ne laikas trečiadienio antrąją pusę kreiptis į tėvus pagalbos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aplinkybės gali įtraukti į svetimas problemas. Padėkite kitiems, jei jūsų prašys, tiesa, dėl to neturi nenukentėti jūsų artimieji, aišku, ir dalykiniai interesai.

Skorpionas (10 24–11 22). Korektiškiau bendraukite su kolegomis, klientais, pavaldiniais – galite sukelti nepasitenkinimą, paskatinti protestą.

Šaulys (11 23–12 21). Namuose pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus – trečiadienio antrąją pusę tai bus itin svarbu, nes bus lengva susivaidyti ir be piktos valios.

Ožiaragis (12 22–01 19). Geriau šiomis dienomis nesukti galvos meilės prisipažinimais, nereikalauti iš savo poros meilės įrodymų ir apskritai neužsiimti mylimo asmens auklėjimu.

Vandenis (01 20–02 18). Dabar daugiau dėmesio skirkite namų reikalams, šeimai. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerą nuotaiką.

Žuvys (02 19–03 20). Stebėkite aplinkinių reakciją, venkite ginčų, taip pat didelių išlaidų, ypač trečiadienį. Ir nebūkite patiklūs (tiek finansiniuose reikaluose, tiek romantiškuose santykiuose): lengvabūdiški ar pernelyg savimi pasitikintys asmenys gali suklaidinti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą