Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, liepos 16 d.

Keistas laikas: iš pažiūros lyg ir viskas gražu, sklandu, tačiau taip tik atrodys... Kai tik mėginsite ko nors konkrečiai imtis, staiga paaiškės, kad kas nors ko nors neduos, neatsiras, kas buvo žadėta. Ypač ketvirtadienį nevertėtų dėl nieko būti tikriems – netikėtai situacija gali pasikeisti ir būsite priversti griebtis atsarginio plano. Tiesa, jei tokį iš tikrųjų turite ir esate pasiruošę nenumatytam atvejui, nieko ypatingo nenutiks.

O ypač atsargios pozicijos reikės tvarkant piniginius ir turto reikalus: ketvirtadienis nepalankus finansinėms problemoms spręsti, pinigams investuoti, skolinti, sandoriams pasirašyti, spekuliacijoms, avantiūroms. Taip pat netiks pradėti naujų darbų – verta užsiimti atidėtais ar anksčiau nepavykusiais.

Ketvirtadienis sunkokas moterims – joms geriau jokių atsakingų reikalų netvarkyti. Nepalankus metas ir įsimylėjėliams. Nepatartina skirti meilės pasimatymų, juolab užmegzti naujos romantiškos pažinties. Beje, neapsigaukite, nesusižavėkite šios dienos meilės prisipažinimais.

Tądien nepalanku pirkti brangių daiktų, meno kūrinių.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai skraidyti ir blogai kristi, po žeme atsidurti. Šios nakties sapnai galėjo parodyti jūsų silpnąsias vietas, dalykus, per kuriuos jus galima sugundyti, suvilioti, apgauti.

Blogas ženklas: jei drabužis įplyštų, vandenį ant kelių netyčia išlieti, nagą nusilaužti, jei daug plaukų išsipeštų ar jie veltųsi, vorą sutraiškyti.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, atsibudus kelis kartus nusičiaudėti.

Avinas (03 21–04 20). Nebūkite labai įsitikinę savo teisumu – pasitikrinkite prieš ką nors teigdami, ką nors aiškindami ar mokydami. Būsite linkę neteisingai apkaltinti, įtarinėti artimą žmogų – nė nepastebėsite, kaip išprovokuosite konfliktą šeimoje. Ypač ketvirtadienį nereikėtų aptarinėti šeimos biudžeto.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį nesitikėkite, kad visiems rūpės jūsų problemos (ypač finansinės), tad mažiau skųskitės, ypač draugams bei kolegoms. Nepatartina vaikams duoti daug pinigų ir pirkti to, ko dabar užsigeis. Galimi nesusipratimai su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu dėl atsiskleidusios neištikimybės.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesikrimskite dėl mylimo žmogaus ar sutuoktinio – neskubėkite įtarinėti, jei ką nors netikusio išgirsite ketvirtadienį. Ir nieko tądien nereikalaukite – meilės, taip pat ištikimybės pažadai tušti.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis – paikų vilčių metas. Dabar ne laikas ką nors vertinti ar priimti svarbius sprendimus tvarkant tiek dalykinius, tiek meilės reikalus. Visiškai netinka pasirašyti finansinių dokumentų, taip pat skolinti pinigų. Pasistenkite mažiau krimstis dėl nesklandumų santykiuose su mylimu asmeniu – tai laikina.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite realistai, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite ketvirtadienį, nors tądien geriausia to visai nedaryti. Galimi netikėti nuostoliai dėl neatsargaus elgesio kelyje, dėl skubėjimo ką nors perkant. Nevertėtų ketvirtadienį pirkti telefonų, įvairių transporto priemonių.

Mergelė (08 23–09 22). Vargu ar ketvirtadienį pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pats geriausias metas nervintis – netikusios jūsų nuotaikos greitai persiduos ir saviems, ir svetimiems.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pažadai bus sunkiai vykdomi, dėl to jūsų planai gali suirti. Ne laikas ketvirtadienį su viršininku aptarinėti jūsų finansinio augimo bei kilimo karjeros laiptais perspektyvas – net jei jums kas nors gero bus pažadėta, vėliau iš to nieko neišeis.

Skorpionas (10 24–11 22). Pavojinga diena – tikėtinos traumos, konfliktai su kolegomis, darbo technikos ar automobilio gedimai. Nors ir taip rūpesčių pakaks, aplinkiniai irgi ko nors reikalaus, prašys. Ypač ketvirtadienį nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius, turto reikalus.

Šaulys (11 23–12 21). Neskubėkite sakyti „taip“ ketvirtadienį, net jei viskas pasirodys teisinga ir tvarkinga. Tądien sunkiai suprasite, kur klystate, tad neteiskite – nei savų, nei svetimų. Itin nereikėtų kuo nors kaltinti sutuoktinio, juolab aiškintis meilės santykių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Maža klaida bendraujant, dirbant, o kai kam ir pramogaujant išjudins didelę užsislėpusią problemą, kuri gali kirsti jau greitai: kitą pirmadienį.

Vandenis (01 20-02 18). Nepervertinkite savo jėgų bei galimybių: ne laikas avantiūroms – nei reikaluose, nei meilėje. Ketvirtadienį nepalanku veltis į naujus romantiškus santykius – vėliau pasigailėsite.

Žuvys (02 19–03 20). Šios dienos palankios poilsiui, atsipalaiduoti, tad būtų geriausia laiką leisti namuose. Jei tektų dirbti, būtina atida. Deja, galimi nuostoliai dėl neatidumo, neatsargumo. Būkite taupesni ir saikingesni – galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Tiesa, sutuoktiniui nešykštėkite ir nepriekaištaukite dėl išlaidų (ketvirtadienį ypač).

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą