Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 29 d.

Trečiadienis – puiki diena, viena svarbiausių liepos mėnesį. Tiesa, iki 16 val. 53 min. tęsis nepalankus metas pagal Mėnulio kalendorių, kai svarbu likti atidiems, kad ir kuo užsiimsite.

Antrą dienos pusę tinka pradėti naujus darbus, priimti svarbius, ilgalaikius sprendimus, tiesa, jei tam ilgai buvo ruoštasi. O geriausias laikas atsakingiems sprendimams priimti, svarbiems susitikimams, susitarimams, vertingiems pirkiniams – nuo 17 val. iki 19 val. 30 min.

Nuo 11 val. prasidės išskirtinai palankus metas asmenims, dirbantiems kūrybinį arba vadovaujamą darbą, taip pat kariškiams, sportininkams ir visiems vyrams, ambicingoms personoms apskritai. Jiems bus puiki proga garsiai apie save pareikšti visuomenei, pristatyti savo laimėjimus, kūrybą, sumanymus, planus.

Tai bus palankus metas romantiškiems pasimatymams ir prisipažinimams, piršlyboms, sužadėtuvėms.

Tiks pirkti brangius ir gražius daiktus, drabužius, meno kūrinius, išskirtinius papuošalus, ginklus, aštrius įrankius, peilius.

Svarbi atida kelyje – didesnė avarijų tikimybė. Kelyje gali kilti nenumatytų kliuvinių. Bus svarbu nepažeisti taisyklių ir vengti ginčų, konfliktų su pareigūnais. Labiau tikėtinos vagystės transporte, gatvėje, prekyvietėse. Nebūkite patiklūs su nepažįstamais asmenimis.

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Sapnus reikėtų suprasti tiesiogiai. Blogai buvo sapnuoti mirusiuosius.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, juolab nukentėti nuo jų – tai ne tik įspėjimas apie gresiančias nesėkmes, katastrofas, bet ir apie slaptą artimo žmogaus neapykantą, valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei jums meilintųsi svetimas šuo, katė – išties esate mylimi ir gerbiami savo artimųjų; jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – galima gera žinia ar susitikimas su senu draugu; rasti monetų, ypač herbu į viršų, – sėkmingai išspręsite dabartines problemas; rasti veidrodžio šukę – išsisklaidys painiava.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas aktyviai tvarkyti reikalus; palankios spalvos – balta, alyvinė, raudona, vengtini blankūs žalsvi, smėliniai tonai.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienis žada didelę sėkmę, tiesa, iki pavakarės – dvilypis metas, kai daug ką lemia savitvarda: negalima būti kategoriškiems, griežtiems ir piktiems. Sėkmingiausias laikas, kai galite pasiekti geidžiamą tikslą, – nuo 17 val. iki 19 val. 30 min. Tikėkite išgirstais komplimentais – jie bus nuoširdūs.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį stenkitės nugalėti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti, tik tuomet pavyks rasti tinkamą išeitį. Palanku tvarkyti konfidencialius finansinius reikalus, spręsti skolų, mokesčių problemas, apsidrausti. Kad ir kas nutiktų, kvieskitės į pagalbą draugus.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienį tinkama proga greitai ir naudingai sutvarkyti reikalus per trečią asmenį. Gali netikėtai išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Nepraleiskite progos kuo nors pradžiuginti sutuoktinį.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį turite būti labai atidūs, jei dirbsite tikslumo reikalaujančius darbus. Gera diena kūrybinių profesijų atstovams. Vakarop palanku pasirašyti ilgalaikes darbo sutartis. Tinkamas laikas medicininei apžiūrai, svarbioms gydymo procedūroms.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis – visapusiškai sėkmingas. Jei jaučiate nerimą dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus, derėtų vakarop (geriausia nuo 17 val. iki 19 val. 30 min.) atvirai pasišnekėti. Geras laikas ir šeimos šventei.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį svarbu pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau (galbūt savaitgalį) netektų gailėtis, kad laiku neradote šilto žodžio vaikui, nepaguodėte sutuoktinio, neįvertinote savo artimųjų rūpinimosi jumis ir namais, nuopelnų veikloje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis – romantiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas. Jei tektų tvarkyti svarbius dalykinius reikalus pirmą dienos pusę, būkite atidūs žadėdami, juolab pasirašydami dokumentus, kad nepervertintumėte savo galimybių. Vakaras palankus romantiškoms pažintims užmegzti.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį pavyks pasistūmėti sprendžiant finansinį klausimą. Tiesa, tinka aiškintis keblumus dėl paveldėjimo. Jei bręsta konfliktas su antrąja puse, reikėtų pasikalbėti vakarop – savaitės pabaigoje neišspręstos tarpusavio problemos gali skaudžiai kirsti.

Šaulys (11 23–12 21). Trečiadienį daug kas pasikeis jūsų naudai, tiesa, svarbius darbus ir atsakingus susitikimus vertėtų skirti po pietų. Trečiadienį tiks tvarkyti tuos reikalus, kuriuos lemia asmenybės įtaka. Dabar visi jumis atvirai žavėsis ir stengsis pradžiuginti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį pamirškite nesklandumus, vykite liūdnas mintis. Tai ne pats geriausias laikas aktyviai veiklai. Antra dienos pusė tinkama konfidencialiems reikalams tvarkyti. Pavakarė, ypač nuo 17 val. iki 19 val. 30 min., puikus laikas pirkti vertingą buitinę techniką ir aptarti jums svarbų klausimą su tėvais.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį pradžiugins draugai, paguos mylimas asmuo – tai žavių, malonių staigmenų metas. Beje, galite išgirsti meilės prisipažinimą iš žmogaus, kuris seniai nuo jūsų šį jausmą slėpė.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienio antra pusė – palankus metas taikytis su šefu, spręsti subtilias jūsų veiklos problemas su vadovybe. Būkite kantresni, jei tektų išgirsti artimųjų skundų, – atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atkurti pasitikėjimą jumis.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą