Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 31 d.

Penktadienio sėkmė permaininga. Geriausias metas iki 15 val. 25 min., kai ir reikėtų planuoti svarbiausius susitikimus, atsakingus reikalus ir vertingų daiktų įsigijimą. Šis metas palankus tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti reikalo finansavimo problemas. Palanki proga skolintis pinigų veiklai. Tinka įsigyti vertingos technikos veiklai ir namams. Beje, jei norite lengviau susitarti jums svarbiu klausimu, susitikite prie pietų stalo.

Nuo 21 val. 40 min. prasideda gana įtemptas ir painus laikas, kai reikia vengti ginčų ar santykių aiškinimosi. Švenčiant, pramogaujant svarbu saikas. Nepalankus metas ir romantiškiems pasimatymams ar naujoms pažintims užmegzti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai reikšmingi tik tuomet, jei buvo aiškūs, konkretūs. Puiku, jei regėjote ryškią šviesą ar ugnį, – apsauga, pagalba; jei buvote kailiniais apsirengę, su kepure – sėkmė, apsauga. Gerai buvo regėti raktus, būti savo namuose, moterims žuvį matyti – laimė, blogai, jei raktus pametėte, jei po svetimus namus, laukus ar miškus vaikščiojote. Knygą matyti, ką nors surašyti – naujos pažintys.

Blogas ženklas: jei naminiai gyvūnai su jumis būtų pikti, tapti katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei prie jūsų draugiškai prieitų svetimas šuo ar katė, šalia paukščiai tūptų – apsauga, globa.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartina praleisti su artimaisiais, šeima, vengti bendravimo su svetimais, netinkamas laikas rizikingoms kelionės ir pramogoms.

Avinas (03 21–04 20). Atidžiai vertinkite gautus pasiūlymus, pamokymus, siūlymą užmegzti pažintį. Ir likite principingi – venkite dviprasmybių, rinkitės ką nors viena. Raskite laiko ir savo vaikams, ir draugams, ir mylimam žmogui. Ypač vakare būkite atidesni artimiesiems, labiau pasaugokite vaikus.

Jautis (04 21–05 20). Verta energingai spręsti problemas, susijusias kredito ėmimu, skolomis, mokesčiais, draudimu. Penktadienio popietę palengvės, tačiau laukia gana sudėtingas vakaras – venkite ginčų su aplinkiniais, mylimu žmogumi, vaikais. Labiau tikėtinos traumos, ypač per keliones, viešnages.

Dvyniai (05 21–06 21). Tai metas, palankus keblioms juridinėms problemoms spręsti. Būkite atidesni sutuoktinio jausmams. Sudėtingesnis metas penktadienį po 15 val. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Diena šiek tiek nervinga, ypač jos antrąją pusę svarbu nesusivaidyti su sutuoktiniu. Tikėtinos buitinės traumos. Gali sutrikti virškinimas – neeksperimentuokite su naujais valgiais. Penktadienio vakarą geriausia praleisti namuose.

Liūtas (07 23–08 22). Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su veiklos plėtra, – gautus pasiūlymus priimkite. Palanku spręsti savo vaikų problemas. Penktadienio vakaras gana apgaulingas – nebūkite patiklūs su naujais žmonėmis.

Mergelė (08 23–09 22). Patartina svarbų, skubų reikalą tvarkyti per tarpininką, draugą ar giminaitį – tiesiogiai, atvirai savo iniciatyvos reikšti nederėtų. Tinka spręsti ir bendravimo problemas namuose, aiškintis susikaupusius nesklandumus (taikiai). Tiesa, ne penktadienio vakarą, kai dėl nesuprantamų priežasčių galite susipykti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite truputį daugiau dėmesio parodyti tiems, kurie šalia jūsų, su kuriais dirbate ar gyvenate po vienu stogu, su tais, nuo kurių priklauso jūsų ramybė ir finansinis stabilumas. Ypač vakare venkite aiškintis santykius su artimaisiais – bet koks ginčas gali virsti rimtu konfliktu.

Skorpionas (10 24–11 22). Geras laikas sandoriams, veiklos problemoms spręsti, reikalams, susijusiems su darbo paieškomis, tvarkyti. Galite sulaukti pelnytos pagalbos iš žmogaus, kurio nepažįstate ar jau pamiršote. Vakare nepatartina veltis į ginčus su vaikais, sutuoktiniu, giminaičiais, kaimynais.

Šaulys (11 23–12 21). Palanku spręsti keblumus, susijusius su užsieniečiais ir tolimomis kelionėmis. Penktadienio vakare labiau pasaugokite pinigus ir turtą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daugiau bendraukite – sulauksite vertingos (nors ir netikėtos) pagalbos, išgirsite naudingų patarimų, gerų idėjų iš draugų. Vakare išaugs konfliktų, traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Šis metas itin naudingas, jei esate ne vieni, – tikėtina sėkmė per partnerius, sutuoktinį, draugus (mylėkite juos!). Jei jums pritaria sutuoktinis, remia partneriai, imkitės drąsių sumanymų įgyvendinimo – pats laikas pasaulį nustebinti nepaprastomis idėjomis ir sumanumu jas įgyvendinant. Penktadienio vakarą geriausia praleisti namuose.

Žuvys (02 19–03 20). Palanku su šefu aptarti svarbius dalykinius, finansinius reikalus. Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos susitaikyti: nuoširdžiai pasikalbėkite, atsiprašykite. Penktadienio vakarą leiskite su savais – geriau vengti nepažįstamų asmenų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą