Palmiros horoskopas sekmadieniui, rugpjūčio 2 d.

Įtemptos, nervingos dienos, kai netikėtumai gali pakeisti planus, – būkite pasiruošę nelauktam manevrui. Tai gana sudėtingas metas, kai sunku suprasti, kas iš tiesų vyksta.

Savaitgalis nepalankus kelionėms, aktyviam bendravimui – nebūkite patiklūs, venkite mažai pažįstamų asmenų. Nesivelkite į ginčus, stenkitės nereaguoti į provokacijas, ypač kelyje. Derėtų atsisakyti rizikingų pramogų, gausių susibūrimų.

Šiomis dienomis bus didelė konfliktų, nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Nerizikuokite kelyje. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, elektros prietaisais, elektra. Atidžiau dirbkite kompiuteriais. Labiau pasaugokite išmaniuosius telefonus, vaizdo, garso, ryšio techniką. Ne laikas ir jos įsigyti.

Būkite atsargesni aukštyje – nerizikuokite šokinėdami. Venkite kelti sunkius daiktus.

Šiomis dienomis labiau pasirūpinkite ir savo turto saugumu.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai itin svarbūs. Vanduo – sėkmė, pinigai, aukšti apdovanojimai, dangų matyti, jame skraidyti – sveikata, drabužius regėti, juos matuotis – geros permainos arba kelionė, valgyti – gera žinia, pagalba. Tačiau gyvūnai, paukščiai – nelaimė. Šunį glostyti – draugo išdavystė, katę išvysti – saugokitės vagystės, prie paukščio prisiliesti – bloga žinia, artimo žmogaus mirtis. Blogai ką nors laužyti, drabužį suplėšyti, kraują matyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (stiklą, veidrodį, indą, akinius, langą), jei ant jūsų stiklas užkristų, jei akmuo iš žiedo iškristų, sugestų laikrodis ar svarstyklės, jei laikrodis visai sustotų, jei daug plaukų išsipeštų.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, – išvengsite nelaimės, rasti žiedą su akmeniu – pagalba, apsauga.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį tinka aplankyti tėvus, taip pat vaikystės draugus.

Jautis (04 21–05 20). Nesistenkite mokyti, kaip gyventi, – tai apsunkins bendravimą, ypač su artimaisiais, sutuoktiniu ar mylimu asmeniu. Saikingai švęskite, pramogaukite, jeigu nenorite pakenkti savo reputacijai.

Dvyniai (05 21–06 21). Nemalonus laikas, kai neverta kurti problemų – pakaks tikrų. Būtina atida, kad ir kuo užsiimsite, nerizikuokite vairuodami ar eidami keliu.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite linkę dėl savo problemų kaltinti kitus. Tai itin nepalankus metas – didelė nelaimingų atsitikimų, priverstinių nuostolių tikimybė. Stenkitės labiau klausyti nei teigti, tartis, suprasti kito poziciją.

Liūtas (07 23–08 22). Nesureikšminkite smulkmenų ir dėl niekų nekelkite triukšmo namuose. Jei tvarkykitės, meistrausite būkite atsargesni, neskubėkite – gresia traumos. Nepriekabiaukite prie mylimo žmogaus ar sutuoktinio – būsite apkaltinti neobjektyvumu.

Mergelė (08 23–09 22). Tai ne pačios geriausios dienos romantiškiems nuotykiams – geriausiai pailsėsite senų bičiulių draugijoje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galimi konfliktai ir su mylimu žmogumi dėl nesusišnekėjimo, dėl neesminių nuomonės skirtumų – iš tiesų bus daugiau bendrų taškų, nei jums atrodys.

Skorpionas (10 24–11 22). Venkite nereikalingų kelionių bei darbų, neteikiančių pasitenkinimo ar prieštaraujančių jūsų įsitikinimams.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalį gali tekti užsiimti nebaigtais darbais, prisiminti neįvykdytus pažadus, duotus šeimai, mylimam žmogui. Ne laikas reikšti nepasitenkinimą, demonstruoti ambicijas. Ir jokių priekaištų ar ginčų, o daugiau dovanų bei meilės paliudijimų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite kantresni su artimaisiais, dosnesni ir kilnesni sutuoktiniui, mylimam žmogui, mažiau priekaištaukite dėl išlaidų, kitokių įsitikinimų. Nereikėtų reikalauti įrodinėti ištikimybę – tik pabloginsite padėtį.

Vandenis (01 20–02 18). Nereikėtų rizikuoti savo turtu, sveikata, derėtų labiau pasaugoti gerus santykius šeimoje ar su mylimu asmeniu.

Žuvys (02 19-03 20). Sudėtingos dienos. Gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir sveikata. Būkite pasiruošę keisti planus. Sekmadienį reikėtų skirti bendravimui su tais draugais, kurių nuomonę vertinate.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą