Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 28 d.

Šaunus penktadienis – kils naujų sumanymų, įsižiebs nauja viltis. Tiesa, tai pasyvus metas, tad įvykių neskubinkite, veikite tik tiek, kiek savaime, lengvai pavyksta. Tai geras laikas svajotojams, menininkams, asmenims, dirbantiems kūrybinį darbą, ir kiek keblus pragmatikams, nes reikės pajausti, o ne suskaičiuoti, statistiškai įvertinti.

Daugiau laiko pasistenkite praleisti namuose su artimaisiais. Palankus metas viešnagėms ir svečiams priimti, bendrauti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, tais, kuriuos laikote savo mokytojais. Beje, puikiai jausite ateitį – tai geras metas planuoti, o įsimylėjėliams vertėtų pakalbėti apie bendrą ateitį – kurkite bendro gyvenimo viziją.

Iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimuosius, draugus. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Blogai, jei mirusieji jus kvietė, gyrė, maitino, bet gerai, jei barė. Palanku buvo regėti arklius, pasagas – greitu laiku įveiksite dabartinę krizę.

Blogas ženklas: jei katė apdraskytų, šuo aplotų, valgyti paukštieną.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, jei kas nors netyčia vandeniu aplietų, rasti monetų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis geras kelionėms, viešnagėms, svečiams priimti, tačiau būtinas saikas švenčiant, pramogaujant (ypač prie vandens); šeštadienį palankios spalvos – raudona, balta, alyvinė, vengtinos – dusli žalia, gelsva; sekmadienį palanki žalia, vengtini ryškūs deriniai; pirmadienį palankios oranžinė, sidabrinė, vengtina ryškiai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis tinkamas taikytis su šefu, subtilioms jūsų veiklos problemoms su vadovybe spręsti. Būkite kantresni, jei tektų išgirsti artimųjų skundus, – atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės atkurti pasitikėjimą jumis.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis palankus kelionėms, finansinėms problemoms spręsti. Galimas romantiškas nuotykis toli nuo namų.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį stenkitės nugalėti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti ir pavyks rasti kompromisą. Tai naudingų pokyčių diena, jei atidžiau įsiklausysite į savo vidinį balsą. Tiks tvarkyti mokesčių, draudimo, paskolų ir skolų reikalus.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis – nebloga proga greitai ir naudingai sutvarkyti reikalus per trečią asmenį. Gali netikėtai išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Nepraleiskite progos pradžiuginti dovanėle sutuoktinį.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį turite būti atidūs, jei dirbsite tikslumo reikalaujančius darbus, ką nors pasirašinėsite ar mokėsite pinigus. Geras laikas kūrybinių profesijų atstovams – imkitės įgyvendinti savo sumanymus. Tai tinkama proga užglaistyti darbe bendravimo nesklandumus. Tiks ir su vadovybe pasišnekėti dėl jūsų atlyginimo kėlimo.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį atsipalaiduokite ir darykite tik tai, ką norisi: jei vadovausitės intuicija, įkvėpimu, šios dienos reikalus sutvarkysite kur kas lengviau ir paprasčiau. Jei jaučiate nerimą dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus, derėtų šiandien su jais atvirai pasišnekėti – bus svarbu išsklaidyti abejones.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį nesiimkite spręsti profesinių problemų – tądien svarbiau pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau netektų gailėtis, jog laiku neradote šilto žodžio vaikui, nepaguodėte sutuoktinio, neįvertinote artimųjų rūpinimosi jumis ir namais.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – romantiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas. Jei tektų tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, būkite atidūs žadėdami, juolab pasirašydami dokumentus, kad nepervertintumėte savo galimybių, neprisiimtumėte finansiškai nenaudingų įsipareigojimų.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis atskleis naujų, anksčiau nepastebėtų finansinių rezervų. Palanku ieškoti rėmėjų, investuotojų. Ir nepraleiskite progos ką nors malonaus padovanoti mylimam asmeniui. Gali megztis tarnybinis romanas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį visi jumis žavėsis ir stengsis pradžiuginti. Tikėkite išgirstais įvertinimais – jie tikri ir nuoširdūs. Tinka tvarkyti skubius reikalus ir tuos, kuriuos lemia asmenybės įtaka.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį pamirškite nesklandumus, vykite šalin liūdnas mintis – šiandien privalu įveikti baimę. Tai ne pats geriausias laikas veiklai, tad geriau neplanuoti nieko atsakingo. Puikus metas slaptam meilės pasimatymui.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis – žavių, malonių staigmenų diena. Beje, galite išgirsti meilės prisipažinimą iš žmogaus, kuris seniai nuo jūsų šį jausmą slėpė. Palanku ieškoti konfidencialios pagalbos, užtarimo jums svarbiu klausimu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą