Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 3 d.

Sudėtingos dienos, kai susiduriama su nenumatytomis kliūtimis, apribojimais (tarkim, susijusiais su viršesnio asmens geranoriškumo ar finansų stygiumi) ir tenka atsisakyti (ar priverstinai atidėti) svarbaus sumanymo.

Ypač ketvirtadienį pasikliaukite tik asmeninėmis pastangomis ir būkite pasiruošę netikėtoms problemoms. Dėl nepunktualumo, aplaidumo, nerangumo, tingumo, o gal paprasčiausio išsiblaškymo, impulsyvumo (savo ar kieno nors kito) galite susidurti su kliuviniais, patirti nesėkmę.

Venkite žadėti, įsipareigoti ir skubėti, o kiekvienam reikalui skirkite daugiau laiko nei įprastai. Bus didesnė tikimybė konfliktų, ypač su vyresniais, viršesniais asmenimis. Tikėtinas aiškus nesusikalbėjimas tarp skirtingų kartų: amžiaus skirtumas gali tapti rimtų nesutarimų priežastimi. Netinka kreiptis į viršininkus, aukštus įtakingus asmenis, spręsti karjeros problemų.

Vis dėlto ketvirtadienis pagal Mėnulio kalendorių siejamas su taika ir ramybe, tad pasistenkite nesureikšminti galimų nesklandumų ir į viską reaguoti ramiai, geranoriškai.

Ketvirtadienį itin atsargiai turėtų elgtis tie, kurie dirba aukštyje, nors kiekvienam derėtų atsargiau lipti kopėčiomis, nelakstyti laiptais ir pan. Nepalanki diena ir žiniasklaidos bei transporto tarnyboms, taip pat besimokantiems.

Išaugs traumų (ypač rankų) gamyboje, buityje ir kelyje, taip pat autoavarijų tikimybė. Turėtų būti atidesni tie, kurie dirba rankomis, važinėja dviračiais, paspirtukais, mopedais. Pėstieji irgi neturėtų prarasti atidos.

Ir geri, ir blogi sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo susiję su įspėjimais.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti, jei namie kas nors sulūžtų, nuo lubų imtų tinkas byrėti ar jei automobilis sugestų, vėluoti į transportą.

Geras ženklas: rasti aštrių, metalinių daikčiukų, monetų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus svarbiems susitarimams, naujų darbų pradžiai; palankūs žali tonai, vengtina geltona, oranžinė, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį nieko rimto neveikite, nieko nespręskite. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio, dėl to galite ne tik ūpo netekti, bet ir susirgti.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadieniui nieko neplanuokite – kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus ir nenustebkite, jei gausite neigiamą atsakymą jums svarbiu klausimu.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį netinka kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis – jūsų lūkesčiai nepasiteisins. Per darbus neužmirškite savo artimųjų, ypač būkite dėmesingi tėvams, seneliams.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis apgaulingas – galite suklysti profesiniuose dalykuose, be reikalo su kuo nors susipykti. Tad venkite veltis į konfliktus, nesistenkite kitiems patarinėti ar už svetimą žmogų laiduoti. Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Atsargiau eikite per gatvę, atidžiau vairuokite.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – itin nepalanki diena, bus sunku tvardytis, save kontroliuoti. Ką galite, atidėkite rytdienai. Būkite apdairesni dirbdami, vairuodami automobilį – galimos netikėtos traumos, darbo technikos gedimai.

Mergelė (08 23–09 22). Šiomis dienomis labiau paisykite sutuoktinio reikalavimų. Pats laikas atitaisyti bendravimo klaidas – būkite nuoširdūs. Neverta įsipareigoti dėl dalykinių reikalų – jums bus sunku įvykdyti šių dienų pažadus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį nesklandumai, klaidos ir komplikacijos sunkiai išvengiami. Verčiau nesiimkite daug darbų, juos atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Pasistenkite kantriai išklausyti artimųjų ir kolegų pastabas dėl atlikto darbo (pagaminto maisto, nupirkto daikto) kokybės.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nesivelkite į avantiūras, neskubinkite įvykių. Jei esate susipykę su artimu, mylimu žmogumi, vakare mėginkite nuoširdžiai pasišnekėti, atsiprašyti. Būkite atidesni savo vaikams – tikėtini nelaimingi atsitikimai, galimi ir konfliktai dėl jų draugų (bendravimo problemas spręskite vakare).

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su vadovybe ar savo tėvais. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pavojingas metas – nerizikuokite. Reikėtų labiau save pasaugoti nuo įtampos, nesiimti jokių atsakingų darbų. Neatsisakykite padėti seniems draugams, nors per tai galite patirti nemalonumų.

Vandenis (01 20–02 18). Nenuliūskite, jei kas nors nepavyks, ką nors sugadinsite ar pamesite – tai padės išvengti dar didesnių problemų. Būkite pasiruošę padėti prašančiajam. Dalykinius, finansinius reikalus tvarkykite atsargiai – galimos apgaulės.

Žuvys (02 19–03 20). Neleiskite sau pykti, ypač ant mylimo asmens, sutuoktinio, savo tėvų, tuomet šių dienų pastangos nenueis tuščiai. Bet jei liepsite sau nusišypsoti net po patirtos nesėkmės, greitai atsigausite ir rasite naują išeitį, kompromisą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą