Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugsėjo 7 d.

Pirmadienis – netikėtumų, vidinių permainų, laisvės atgavimo metas. Kurkite naujus planus, ieškokite naujos informacijos, užmegzkite naujas pažintis, daugiau bendraukite. Tiesa, netinka nieko keisti savo veikloje ir pradėti naujų darbų. Gerai imtis kadaise užmesto, nepavykusio darbo. Tinkama proga imtis ko nors mokytis, tobulinti profesines žinias.

Puikus laikas kelionėms, bendrauti su žmonėmis iš toli.

Ne laikas avantiūroms ir azartiniams žaidimams. Tinka įsigyti ir nešioti kepures, skrybėles, skareles. Geras metas romantiškoms pažintims ir pasimatymams.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus naujiems darbams pradėti, svarbiems reikalams tvarkyti; patartina nešioti pilkų tonų drabužius, vengtini kontrastai balta ir juoda.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, vertingiems daiktams įsigyti.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis sėkmingas – būsite energingi, sumanūs.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadieniui nieko sunkaus neplanuokite.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis geras ką nors atnaujinti, tinkamas ir veiklos reorganizacijai.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis tinkamas svarbiems darbo reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis palankus kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, įtakingais asmenimis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis tinkamas spręsti sudėtingas mokesčių, skolų problemas, tvarkyti draudimo reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis geras taikytis, deryboms, reikšmingiems susitarimams ar teisiniams reikalams tvarkyti.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis geras darbo problemoms spręsti ir darbo susitarimams, taip pat pasitikrinti sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį viskas nurims ir sklandžiai susidėlios. Tai sėkmingas metas bet kokiems reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis palankus namų reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas svarbiems susitikimams rengti, įsipareigojimams prisiimti. Gautus dalykinius pasiūlymus priimkite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą