Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 10 d.

Laikas tarsi sustos ir net ims suktis atgal... Gali apimti klaidinantis pojūtis, kad einate ne tuo keliu, kad gaunate ne tuos rezultatus, kurių siekėte. Vis dėlto šios dienos padės rasti kompromisą, leidžiantį nusiraminti, atgauti vidinę pusiausvyrą. Pavyks pažvelgti į senas problemas nauju kampu – atsiras naujų progų dar kartą pamažu, neskubant jas spręsti.

Likite geraširdiški sau ir aplinkiniams – derėtų su visais (neišskiriant nė savęs) taikytis. Kita vertus, nepraraskite ir blaivaus požiūrio į save, pasaulį.

Ketvirtadienis, nors gana įtemptas, siejamas su besąlygiška pagalba, dovanomis, pasiaukojimu dėl meilės. Tai tas laikas, kai svarbu kitiems padėti. Užsiimkite labdara. Puiku teikti dovanas, gėles. Palanku taikytis, skolas grąžinti. Tai, beje, ir tėvų pareigos vaikams metas. Palankios šeimos šventės.

Ketvirtadienis tinkamas aiškintis teisybę, pradėti bylinėtis.

Nepalankios avantiūros, netinka vykti į keliones. Iš esmės naujų dalykų nesiimkite, nebent tai seno reikalo atkartojimas. Palanku pereiti į naują darbovietę.

Ketvirtadienį 1 val. 15 min. Marsas ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Atbula Marso kelionė Avino ženkle truks iki lapkričio 14 d. Kai Marsas retrogradinis, tampame lėtesni ir išoriškai ramesni, introvertiški, susitelkę į savo vidines problemas ir jų sprendimą. Tai geras laikas išsivaduoti nuo išorinės, socialinės įtakos ir spaudimo, trukdančių save realizuoti. Kai Marsas juda atatupstas, išryškėja ir seni neišspręsti konfliktai, nesugebėjimas mobilizuotis, konstruktyviai spręsti konkurencinius, veiklos klausimus. Kare, kovoje, sporte svarbesnė tampa gynybos taktika.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį geriausia buvo nieko nesapnuoti. Beveik visi sapnai reiškė įspėjimą apie gresiančią ligą, nelaimę. Tačiau jei regėjote lietų, jei prausėtės švariame vandenyje, tai pagijimas, išsivalymas, nuodėmių atleidimas.

Blogas ženklas: jei namuose gėlė nuvystų – liga, nuostoliai, grįžti atgal ką nors pamiršus (gal kas nors galės jums paduoti?), pasisavinti rastą daiktą – perimsite svetimas problemas.

Geras ženklas: gauti dovanų gėlių, jei namuose gėlė pražystų – šeiminė laimė, sėkmė meilėje, ką nors pamesti – atsikratysite ko nors negero savo gyvenime, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė, laimėjimas, turtas, jei prižadintų ryte paukščių giedojimas – greitu laiku laukia didelis džiaugsmas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – balta, auksinė, purpurinė, vengtina juoda, mėlyna, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Svarbus laikas – jūsų šeimininkas ims judėti atatupstas. Teks ir jums kiek stabtelėti ir atsigręžti atgal. Neskubėkite ketvirtadienį patikėti mėginančiais „atverti“ akis. Viską tikrinkite asmeniškai, kitaip galite tapti paskalų auka ir be reikalo susipykti su mylimu žmogumi arba naudingu dalykiniu partneriu.

Jautis (04 20–05 20). Tik nepradėkite ketvirtadienį, susidūrę su kliūtimi, manyti, kad nieko nebeišeis, kad gera proga jau praleista. Kita vertus, neįsivelkite ir į avantiūras. Dabar reikia kantriai palaukti taupant emocines, fizines jėgas ir pinigus.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį galite tapti kokio nors nepaprasto įvykio pagrindiniu veikėju ar bent jau gali tekti dėl to dalytis atsakomybę. Nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos. Tik nesusitapatinkite su kitų problemomis, neišgyvenkite dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis – pasyvus metas, tad ilsėkitės, nevarginkite savęs nei reikalų tvarkymu, nei bendravimu su žmonėmis, kurie jums nepatinka. Beje, būsite įtaigesni – saugokitės, kad koks nors savanaudis nepaveiktų jūsų. Būkite apdairesni tvarkydami finansinius reikalus, nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti iš šalies. Pasišnekėkite apie savo problemas su geru draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia, nei manėte.

Mergelė (08 23–09 22). Per daug neužsibrėžkite, ypač veikloje. Būkite kritiškesni naujiems verslo, karjeros pasiūlymams. Kad ir kokias žavias idėjas jums siūlytų, nevertėtų rizikuoti pasiektu stabilumu, turima gerove. Bendraudami pasistenkite neužgauti kito savimeilės bei orumo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galbūt ateis svarbus suvokimas, atsivers tiesa ir viskas stos į savo vietas. Tai daug kuo palankios dienos, kai pavyksta atgauti prarastas pozicijas, susigrąžinti tai, ko netekote. Jūs vėl pajusite, kaip esate vertinami, gerbiami, mylimi. Svajokite, susitikinėkite su tais, kurie gali pamokyti, patarti.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį būsite linkę nervintis dėl įvairiausių nesklandumų, tiesa, daugiausia tai bus išsigalvoti dalykai. Geriau likti namie, atsisakyti kelionių ir svarbių reikalų tvarkymo. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų (prie vandens ar per svaigalus) tikimybė. Nebijokite sukrėtimų – jie išprovokuos nepaprastą proto aiškumą.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį galite susidurti su tam tikru nepasitikėjimu ar net pasipriešinimu tiek savo šeimoje, tiek darbe. Būkite išradingi ieškodami kompromisų (tiesa, jie neturi virsti intrigomis). Ir likite sąžiningi – dabar atsiskleis bet koks sukčiavimas. Jūs taip pat sugebėsite suvokti, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį nesiimkite visų darbų nudirbti per vieną dieną – geriau mažiau, bet kruopščiau. Tikėtina, kad skubėdami galite padaryti rimtų klaidų – tiek ką nors veikdami, tiek spręsdami. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną. Ir labiau pasirūpinkite savo sveikata, nes galite be priežasties jaustis blogiau.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį būkite atsargesni, ramesni, kad neįsiveltumėte į avantiūras, į ginčus su artimais, mylimais žmonėmis, kad laiku mokėtumėte sau arba kitiems pasakyti „ne“. Gali paaštrėti problemos šeimoje bei santykiuose su mylimu asmeniu tiems, kurie sprendžia meilės trikampio problemą.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį netvarkykite dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų. Pamąstykite apie senas pamokas (nebūtinai asmeniškai patirtas). Tądien geriausia būtų likti namuose su artimaisiais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą