Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugsėjo 14 d.

Pirmadienį trūks atidumo, nuoseklumo. Vis dėlto iki pietų gana gera diena, tad svarbesnius darbus patartina atlikti pirmą jos pusę.

Nuo 14 val. 28 min. itin nepalankus metas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Neverta pinigų investuoti, skolinti, imti kredito. Nieko naujo nepradėkite, nesiimkite painių užduočių, dažniau tikrinkite, ką darote. Būkite atidesni dirbdami kompiuteriu.

Antrą dienos pusę nepatartina pirkti vertingų daiktų, drabužių, papuošalų, taip pat kompiuterių, mobiliųjų telefonų, modernios vaizdo ir garso aparatūros. Nepalankus metas ir romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Moterims ši diena ypač sudėtinga – nebendraukite su nemaloniais asmenimis, nesiaiškinkite santykių. Ir labiau pasaugokite savo gerą nuotaiką!

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Gerai jei skraidėte, blogai kristi, po žeme atsidurti.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų, sagą pamesti – apsaugos praradimas, ant kelių vandenį išlieti – paskalos, nagą nusilaužti – konfliktai, muštynės.

Geras ženklas: jei rytą keliskart nusičiaudėsite – laukia sėkminga diena, rasti odinį daiktą – sulauksite pagalbos, dažnai išgirsti savo vardą minint, jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą – jūsų dabartinis pasirinkimas teisingas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, naujų darbų pradžiai; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis sėkmingas iki pietų. Būkite atidesni savo vaikams, jų draugų ratui.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis sudėtingas, nepalankus aktyviai veiklai. Pirmą dienos pusę imkitės buitinių problemų.

Dvyniai (05 21–06 21). Svarbesniems susitikimams bei susitarimams palankus pirmadienis iki pietų.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienį gali tekti pasinervinti ir paprakaituoti dėl neišspręstų finansinių problemų, įvairių šeimos rūpesčių.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis puikus iki pietų. Po 14 val. 28 min. būkite apdairesni, saikingesni – ne viskas taip puiku, kaip jums bus pateikiama.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadieniui nieko sunkaus ir svarbaus neplanuokite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis permainingas: rytmetys atneš gerų naujienų ir padės išspręsti kilusius sunkumus, o pavakare viskas gali apvirsti aukštyn kojomis.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis iš esmės palankus, tiesa, sėkmė lydės tik tuomet, jei reikalus spėsite sutvarkyti pirmą dienos pusę.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis sėkmingas, kad ir kuo užsiimsite, tad pasistenkite iki 14 val. 28 min. suspėti kuo daugiau nuveikti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis sudėtingas, saugokite gerus santykius su tais, kuriuos mylite, bei pinigus.

Vandenis (01 20–02 18). Jei jums svarbu ir toliau išlaikyti gerus santykius, pasistenkite pirmadienį nesiginčyti su sutuoktiniu, net jei pasirodys, kad jis (ji) nieko nesupranta ir be jūsų nuomonės tiesiog pražus.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienį būkite atidesni savo sveikatai bei atliekamų darbų kokybei. Antrą dienos pusę išaugs gamybinio broko, taip pat traumų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą