Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, rugsėjo 17 d.

Ketvirtadienis – dvilypis metas: sėkmingas arba ne, priklausys nuo pasirinktos veiklos srities, taip pat šis laikas susijęs su pabaiga ir nauja pradžia.

Pirma dienos pusė iki 13 val. 45 min. – puiki dirbantiems kūrybinį darbą, asmenims, gyvenantiems pagal įkvėpimą, nuotaiką. Tiktų tvarkyti reikalus, kuriuos lemia asmenybės jėga bei žavesys. Tai gera proga taikytis, atsiprašyti.

Šis laikas palankus tikrintis sveikatą, svarbioms medicinos procedūroms.

Netiks imtis nieko naujo. Tinka analizuoti nueitą kelią, ieškoti klaidų, jas taisyti, ką nors užbaigti, skolas grąžinti.

14 val. stos jaunatis – prasidės naujas Mėnulio mėnuo. Dabar turėsite puikią progą kurti ilgalaikius planus, aptarti juos su partneriais, artimaisiais. Tiesa, daug kalbėti ir su bet kuo bendrauti nereikėtų – tai sekins, be to, diena žada ir tam tikrą informacinę painiavą, kai galime klaidingai suprasti vieni kitus. Kitaip kalbant, tyla – gera byla. Per jaunatį reikia taupyti jėgas ir elgtis saikingai – nepersivalgyti, vengti svaigalų bei audringų pramogų. Tai metas, kai reikia labiau gilintis į save, suvokti savo esmę.

Kad diena praeitų sklandžiai, dažniau prisiminkite, kad dabar – subjektyvios nuomonės laikas, kai kiekvienas girdi ir supranta pagal save, ir laimė, jei sutaps jūsų ir pašnekovo pasaulio matymas bei mąstymas! Antrą dienos pusę nesaugu skirti svarbius susitikimus, aptarti reikšmingus dalykus – tai kvailų ambicijų, tam tikrų iliuzijų (laimei, laikinų) laikotarpis.

Beje, ne laikas dalytis išgyvenimais, patirtais įspūdžiais: sukelsite apkalbas, nesusipratimus. Netiks ir santykių aiškintis, nebent norint juos visiškai supainioti ar nutraukti, nei priimti svarbių dalykinių sprendimų – tai jaunatis ir mėnesiui turėsite bėdų....

Tvarkant reikalus reikėtų būti itin atidiems kalbant ir klausantis, tariantis, žadant, taip pat pasirašant dokumentus. Reikalas tas, kad susiklosčiusi situacija jums atrodys geresnė, nei yra iš tiesų, – bus lengva apsirikti, nesunkiai pasiduosite ir kitų apgaudinėjami. Keblokas metas ir rašymui, skaičiavimui, keitimuisi informacija – tikėtina painiava: kažką ne taip parašysite, klaidingai išgirsite, ne taip suprasite ar netiksliai paaiškinsite. Ir bus kaltas ne tas, kuris pasakė, o tas, kuris patikėjo nepatikrinęs...

Žiniasklaidos, taip pat transporto tarnyboms irgi problemiška diena.

Labiau tikėtini kartų nesutarimai, net konfliktai.

Išaugs apgaulių, traumų (ypač rankų), automobilių avarijų tikimybė.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas. Kuo sapnas buvo džiugesnis, tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigų ar metalinių daiktų (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juoda katė kelią perbėgtų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius, nepalankus geltonai žalias atspalvis.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį tikėtinos traumos, nesusipratimai su kolegomis, klientais, darbo technikos ar automobilio gedimai. Nors rūpesčių pakaks, aplinkiniai irgi ko nors reikalaus, prašys. Tramdykite pareigos bei užuojautos jausmus – mąstykite, kam padedate, vėliau galite gailėtis.

Jautis (04 21–05 20). Meilė padaro laimingus, įkvepia nuostabiems dalykams! Tai kam pyktis su tais, kurie jus myli? Neskubėkite įtarinėti mylimo žmogaus, jei ką nors netikusio išgirsite ketvirtadienį... Nebūkite patiklūs piniginiuose, turto reikaluose ir užsispyrę ginčuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį mažiau reikškite pretenzijas savo tėvams bei šefui. Verčiau pamąstykite, kaip galite pasitarnauti artimiesiems, ką gero galite nuveikti šeimos labui. Nepalanku tvarkyti dalykinių reikalų – užsiimkite užleistais darbais namuose.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį likite realistais, kai aptarinėsite planus, žadėsite, įsipareigosite. Venkite ginčų (ypač su kaimynais, giminaičiais) ir labiau pasisaugokite vagių prekyvietėse bei viešajame transporte.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį būkite taupesni ir saikingesni – galite įsigyti visai nereikalingų daiktų. Tiesa, sutuoktiniui nešykštėkite ir nepriekaištaukite dėl išlaidų. Jei susidursite su nauju asmeniu, nesistenkite sudaryti kuo geresnį įspūdį – rezultatas bus priešingas.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį nebūkite labai įsitikinę savo teisumu – pasitikrinkite prieš ką nors teigdami, ką nors aiškindami ar mokydami. Būsite linkę į naują situaciją, į jus supančius žmones reaguoti agresyviau – nė nepastebėsite, kaip išprovokuosite konfliktą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį pernelyg dėl visko jaudinsitės, be reikalo graudinsitės. Nesitikėkite, kad visiems rūpės jūsų problemos, o jei rūpės, tai nežinosite, kaip apsisaugoti nuo įžūlaus kišimosi į jūsų reikalus. Nesinešiokite didesnių sumų grynaisiais pinigais ir venkite be rimto reikalo važinėti automobiliu (bent jau neblaivūs griežtai nevairuokite).

Skorpionas (10 24–11 22). Būtini kompromisai. Ketvirtadienį draugai padės išvysti tai, ko jūs nematote, tad verta atidžiau išklausyti jų nuomonės, jei ji skiriasi nuo jūsų. Reikėtų atsargiau elgtis ir su buitiniais elektros prietaisais, kompiuteriais. Nepalanku juos įsigyti – atidėkite tai penktadieniui.

Šaulys (11 23–12 21). Jei ketvirtadienį tektų tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, neskubėkite, galite nemenkai apsirikti, suklysti. Mažiau nervinkitės patys ir nenervinkite tų, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė. Neverta kreiptis į vadovybę su prašymais, pasiūlymais – tai nesusikalbėjimo laikas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienis apgaulingas – neįvertinsite pavojų, patikėsite melagiu ar imsite įtarinėti nieko dėtą draugą, sutuoktinį. Neverta aiškintis kilusių sunkumų, nesusipratimų (jie itin tikėti kelionėje) – nieko nepešite. Pirma dienos pusė nebloga susitikti su tais, kurių nuomonę vertinate.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis sudėtingas, ypač antra dienos pusė. Vargu ar pavyks išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos. Tai ne pats geriausias metas nervintis – netikusios jūsų nuotaikos greitai persiduos sutuoktiniui bei aplinkiniams. Būkite apdairesni su pinigais (ypač bendrais), labiau pasaugokite savo turtą.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį pažadai bus sunkiai vykdomi, dėl to jūsų planai gali suirti. Nesitikėkite, kad pavyks teisingainumatyti aplinkinių elgesį. Būkite tolerantiškesni partnerių nuomonei, venkite ginčų su sutuoktiniu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą