Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, spalio 8 d.

Tai sunkiausios dienos šią savaitę – geriau nepasiduoti „idee fixe“ ir dėl jos nepradėti veltis į kovą, imti maištauti.

Dabar svarbu pademonstruoti asmenybės brandą, gyvenimo išmintį. Agresyviems, valdingiems, ambicingiems asmenims gali tekti susidurti su provokacijomis, spręsti komplikuotus klausimus, susijusius su įtaka veikloje, šeimos gyvenime. Pasyvesniems vertėtų suabejoti tuo, kas aktyviai peršama. Nereikėtų pasiduoti ir bandos instinktui, – nepraraskite galvos, jei kas nors kels įtampą, paniką.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai pranašiški. Ugnis – sėkmė, medžiai – naujos pažintys, globa, vanduo – liga, lietus – sveikata, vėjas, debesys, vaivorykštė, padangėse skraidyti – jėgas atgauti, įgyti globėjų.

Blogas ženklas: nuo dulkių čiaudėti, jei į akis kas nors įkristų – saugokitės apgaulių, vandentiekio gedimai – nesėkmė finansiniuose dalykuose, jei ant jūsų šaka užkristų – negeros permainos.

Geras ženklas: rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – atkuriamas teisingumas, daikčiukų iš geltono metalo – išsiaiškinsite painiavą, monetų – sėkmė meilėje, pamesti sagą – atsikratysite negerų pažinčių.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – juoda, raudona, vengtina – pilka, violetinė, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Kritinės dienos, geriau mažiau žinoti ir nenorėti būti visada pirmiems ir teisiems. Kad ir kuo užsiimsite, pirma nusiraminkite, susikaupkite. Šiomis dienomis svarbiausia likti šaltakraujiškiems, atidiems. Provokacijų pakaks. Didelė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Ketvirtadienį nesivelkite į diskusijas, būkite atsargesni ką nors teigdami, apdairesni vairuodami automobilį.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį netinka tvarkyti piniginių ir turto reikalų. Būkite korektiški bendraudami su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu, kitaip kilęs konfliktas taps nesibaigiančių paskalų šaltiniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį niekur neskubėkite, nesiveržkite ir nereaguokite į provokacijas (šefo, sutuoktinio ar mylimo asmens). Neleiskite sau būti piktiems, kategoriškiems, kerštingiems.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį dažniau ilsėkitės ir nevarginkite savęs neprivalomais darbais, nereikalingu bendravimu. Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore. Neskubėkite žadėti, nereikėtų ir pasirašyti atsakingų dokumentų.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį neverta ką nors keisti, kurti ateities planų ar apie juos kam nors pasakoti, dalytis svajonėmis, sumanymais – nužiūrės. Būkite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių nei saviems, nei svetimiems. Ne laikas kreiptis ir į viršininką su pasiūlymais, prašymais, taip pat netiks susitikti su būsimu darbdaviu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis apgaulingas. Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš šiandien gautų patarimų ar pasiūlymų.

Skorpionas (10 24–11 22). Sudėtingos dienos. Ypač ketvirtadienį labiau save pasaugokite, neleiskite sau nervintis. Su niekuo nesiaiškinkite santykių, nieko nereikalaukite, niekam nieko neduokite ir niekur neįsipareigokite.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį būsite linkę klausyti kitų nuomonės, pasiduoti aplinkinių įtakai. Vis dėlto laikykitės ankstesnės nuostatos ir neleiskite niekam kištis į jūsų reikalus, nesuteikite progos kitiems reguliuoti jūsų santykių su antrąja puse. Būkite itin atsargūs su užsienio partneriais – jie gali apgauti, išduoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį gilinkitės į savo poreikius – jie turi būti sąžiningi, švarūs. Tikėtini įvairūs nesklandumai tvarkant reikalus, bendraujant su kolegomis, šefu ar važiuojant automobiliu. Nieko atsakingo nesiimkite, spręskite smulkias problemas.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis – kvailų avantiūrų metas. Būkite santūrus ir atsargūs. Galimi rūpesčiai dėl vaikų. Ne laikas aiškintis meilės santykius.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nesiimkite iniciatyvos nei darbe, nei namuose – galite nukentėti. Saugokite savo sveikatą, gerą nuotaiką ir pinigus. Galimi buitinės technikos gedimai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą