Palmiros horoskopas penktadieniui, lapkričio 6 d.

Šios dienos netinkamos kreiptis į viršininkus, aukštus įtakingus asmenis, spręsti karjeros problemas. Venkite žadėti, įsipareigoti, naujais darbais neužsiimkite – atvirkščiai: verta ką nors užbaigti, tesėti duotą pažadą. Tinkama proga nutraukti jūsų netenkinančius santykius (ypač dalykinius). Tiesa, tai turi būti apgalvota, nes bus didesnė konfliktų tikimybė, ypač su vyresniais, viršesniais asmenimis.

Būkite atidesni dirbdami su technika, dokumentais, nepasikliaukite ką tik išgirsta naujiena: tikrinkite svarbią informaciją, kitaip galite priimti žalingą savo veiklai bei karjerai sprendimą. Ypač vairuotojai, prekiautojai, statybininkai, žiniasklaidos bei telekomunikacijų darbuotojai šiandien turėtų būti atidesni. Sunkus laikas seneliams, taip pat moksleiviams.

Grės traumos gamyboje, buityje bei kelyje. Itin atsargiai turėtų elgtis tie, kurie dirba aukštyje ar gylyje, nors kiekvienam derėtų šiuo metu atsargiau laipioti kopėčiomis, nelakstyti laiptais. Nerizikuokite vairuodami ar eidami per gatvę. Nemenka tikimybė nukentėti ir nuo krintančių daiktų, žemių griūties. Labiau pasisaugokite vagių.

Nepalankus metas pirkti vertingus daiktus, ypač transporto priemones, telefonus, šaldytuvus, oro kondicionierius.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję ne su jumis, o su aplinkiniais, visuomene.

Blogas ženklas: užuosti nemalonius kvapus, jei atsirastų sloga.

Geras ženklas: jei visą dieną jus lydėtų gardūs aromatai.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui; šeštadienį palankios neryškios spalvos, vengtinas baltos ir juodos derinys, raudona, oranžinė; sekmadienį palanki raudona, juoda, vengtinos pilka, ruda, violetinė; pirmadienį palanki balta, rausva, gelsva, vengtina juoda, mėlyna, ruda.

Avinas (03 21–04 20). Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčų tiek darbe, tiek namie. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, įsiklausykite į tai, ką jie sako. Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais.

Jautis (04 21–05 20). Venkite įsipareigoti prieš savo valią. Neatsisakykite padėti seniems draugams (nors per tai galite ir patirti nemalonumų). Atsargiau vairuokite (ypač jei esate neišsimiegoję). Neklausykite apkalbų apie artimuosius.

Dvyniai (05 21–06 21). Neužsispirkite bendraudami su artimaisiais ar vadovybe. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiajam. Palanku ką nors įteikti sutuoktiniui. Būkite atidesni maisto kokybei.

Vėžys (06 22–07 22). Labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį darote žmonėms – į jus bus kreipiama daug dėmesio.

Liūtas (07 23–08 22). Venkite atsakingų užduočių, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Sunkumų gali kilti ir dėl tėvų, ypač mamos, – jei nenorite vykdyti jų valios, stenkitės diplomatiškai išsisukti (griežtas pokalbis liūdnai baigsis).

Mergelė (08 23–09 22). Pernelyg nesitikėkite iš draugų – jus supras ir parems tik tikri bičiuliai. Venkite pyktis su tais, kurie jums gali padėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netinkama proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis – jūsų lūkesčiai nepasiteisins. Beje, per darbus neužmirškite savo artimųjų, ypač būkite dėmesingi tėvams, seneliams.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai apgaulingas metas – galite rimtai suklysti, be reikalo su kuo nors susipykti. Tad venkite veltis į konfliktus, nesistenkite kitiems patarinėti ar už svetimą žmogų laiduoti. Bus nemenka traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Atsargiau eikite per gatvę, atidžiau vairuokite automobilį.

Šaulys (11 23–12 21). Itin nepalanki diena penktadienis – bus sunku tvardytis, save kontroliuoti. Ką galite, atidėkite rytdienai. Būkite apdairesni dirbdami, vairuodami automobilį – galimos netikėtos traumos, darbo technikos gedimai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepatartina niekam įrodinėti teisybės – nei saviems, nei svetimiems, o ypač pareigūnams. Labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus. Aklu užsispyrimu nieko nelaimėsite, veikiau susipyksite su tais, kurie jus palaiko.

Vandenis (01 20–02 18). Būkite lankstesni bendraudami su viršininkais, taip pat namuose su šeimos vyresniaisiais. Verčiau nesiimkite daug darbų, juos atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Pasistenkite kantriai išklausyti artimųjų bei kolegų, šefo pastabas dėl atliktų darbų kokybės.

Žuvys (02 19–03 20). Bus svarbu neparodyti savo reakcijos, taupyti jėgas bei laiką. Jei este susipykę su artimu, mylimu žmogumi, pasistenkite nuoširdžiai pasišnekučiuoti, atsiprašyti. Būkite atidesni vaikams – tikėtini nelaimingi atsitikimai, galimi ir konfliktai dėl jų draugų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą