Palmiros horoskopas šeštadieniui, gruodžio 12 d.

Savaitgalis iš esmės palankus, nors ir tikėtini nesusipratimai, trukdžiai – dėl elektros technikos, kompiuterių, mobiliųjų telefonų gedimo arba nesklandumų jūsų draugų gyvenime gali keistis planai.

Vis dėlto šios dienos bus palankios bendrauti, nors ir virtualiai, – tiek su savo rato žmonėmis, tiek su aukštesnių visuomenės sluoksnių atstovais, žmonėmis iš toli.

Šeštadienis bei sekmadienis bus tinkami rinkti vardą savo vaikui ar firmai pavadinimą.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį svarbūs tiems, kurie kelyje, ir tiems, kurie miegojo prie atviro lango. Buvo gerai regėti dangų, žvaigždes, vaivorykštę – sėkmė, taip pat būti nuogam – sveikata. Atverti duris – naujas jūsų gyvenimo etapas, būti savo sename name – skolos grąžinimas. Maudytis – apkalbos, matyti vaisius, daržoves, juos valgyti – liūdesys, ašaros.

Blogas ženklas: purvu išsitepti, jei ant jūsų užkristų tinko gabalas, kas nors žemės grumstą mestų, jei bėgtų rudas vanduo, iki kraujo susižeisti, jei iš nosies kraujas bėgtų, batas suplyštų, šukos sulūžtų, jei paukštis virš galvos klyktų, veidrodį sudaužyti; šviesios spalvos, ypač geltona, oranžinė, raudona.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kas nors pašauktų, rasti monetų; juoda, ruda, tamsiai mėlyna, kitokios tamsios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalis – gerų rūpesčių metas, tinka spręsti buities, taip pat darbo problemas.

Jautis (04 21–05 20). Smagus savaitgalis: būsite linkę veltis į avantiūras (ypač meilėje).

Dvyniai (05 21–06 21). Nors savaitgalį gali stigti ūpo, jėgų, dėl artimųjų teks pasiaukoti ir užsiimti jų reikalais, rūpesčiais – tiesa, tai bus malonu ir naudinga jūsų šeimai.

Vėžys (06 22–07 22). Savaitgaliui planuokite svarbesnius pokalbius bei darbus.

Liūtas (07 23–08 22). Jūsų laukia netikėti susitikimai ir net rizikingi pasiūlymai – asmeniniai, dalykiniai.

Mergelė (08 23–09 22). Savaitgalis ypatingas – jūs patys, taip pat jūsų poreikiai tampa svarbūs aplinkiniams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors savaitgalis puikus, galite dėl niekų nuliūsti – vis dėl to neatsisakykite saugiai pabendrauti su draugais, mylimu žmogumi.

Skorpionas (10 24–11 22). Savaitgalis – puiki diena bendrauti su žmonėmis iš toli.

Šaulys (11 23–12 21). Savaitgalis geras iš pagrindų tvarkytis namie, taip pat svarbiems dalykiniams susitikimams virtualioje erdvėje.

Ožiaragis (12 22–01 19). Savaitgalį laukia pasisekimas – netikėtai gali užsimegzti romantiška pažintis ir pasijusite išskirtiniai, laimingi.

Vandenis (01 20–02 18). Savaitgalis nervingas, tačiau labai svarbus. Šių dienų susitikimai, pokalbiai gali iš esmės pakeisti jūsų ateitį...

Žuvys (02 19–03 20). Savaitgalis – puiki proga pademonstruoti sutuoktiniui ir visai šeimai savo valią, nuoširdumą, dosnumą – tai santarvės metas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą