Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 15 d.

Derėtų atminti, kad tai metas po Saulės užtemimo (gruodžio 14 d.), kai viskas fatališka, tad šių dienų sprendimai bei veiksmai ilgam paveiks jūsų ateitį. Svarbiausia neskubėti, tikrinti atliekamus darbus, gaunamą informaciją. Ramiems ir taikiems žmonėms šios dienos bus gana pozityvios – savaime atsiras reikalinga išeitis.

Antradienį naudingiausia imtis senų darbų, orientuotis į pamirštas idėjas. Gilinkitės į praeitį ir aptiksite nepanaudotų galimybių, pamirštų idėjų. Diena netinkama naujų darbų pradžiai.

Tiesa, antradienis puikus nuo ryto pamąstyti apie tai, kas jums patinka, o nuo ko negera vien pagalvojus. Pagal tai, kas malonu, galite daryti išvadas mėnesiui: ką geriau valgyti, dėvėti, su kuo bendrauti ir atvirkščiai. Pasitikėkite savo vidiniu balsu – proto čia nereikia painioti. Dažniau raskite laiko atsipalaiduoti, pailsėti.

Antradienį 18 val. 22 min. Venera įeina į Šaulio ženklą ir judės juo iki 2021 m. sausio 8 d. Šiuo metu bus labiau idealizuojami jausmai, partneris. Stiprės ir pagarba tarp įsimylėjėlių. Dažniau bus siekiama užmegzti romaną arba su įtakingu, turtingu, žymiu asmeniu, arba su užsieniečiu. Daugiau pinigų bus išleidžiama prestižiniams daiktams.

Iš pirmadienio į antradienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, jūs neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankios spalvos – gelsva, žydra, vengtinos – raudona, oranžinė, alyvinė.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį susitelkite į svarbiausius savo tikslus. Dabartiniai veiksmai lems ilgalaikę sėkmę – pakovokite už savo svajonę. Nepraleiskite progos aptarti su šefu jūsų karjeros klausimo, nes galite nemažai laimėti.

Jautis (04 21–05 20). Savaime spręsis ankstesnės problemos – tai sėkmingos dienos. Būsite įvertinti, pripažinti, beje, jums bus palankūs svarbūs, įtakingi žmonės. Nors antradienį derėtų suspėti kuo daugiau svarbių reikalų sutvarkyti, netiks blaškytis, nervintis ir kitus skubinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Nelengvos dienos. Tam tikra auka reikalinga – ji lems geras permainas. Stenkitės labiau derintis prie kitų, išgirsti priešingą nuomonę. Tiesa, ieškodami kompromisų nebūkite tiesmuki. Neatsargus žodis ar judesys, ir galite patirti nesėkmę, tiesa, po pralaimėjimo lauks sėkmė.

Vėžys (06 22–07 22). Antradienį palanku tvarkyti svarbius dokumentus, spręsti juridines problemas. Gauti bendradarbiavimo pasiūlymai bus naudingi. Mažiau ginčykitės su kolegomis bei sutuoktiniu.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas. Reikalų neskubinkite. Būkite atidesni maisto kokybei.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienis sėkmingas – tvarkykite svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su šeima, vaikais, mylimu žmogumi. Nepriekaištaukite artimiesiems.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį aplinkybės spaus iš visų pusių ir darbe, ir namuose, gali net pasirodyti, kad atsidūrėte aklavietėje. Nenuliūskite, nepanikuokite – tiesiog reikalai kiek įstrigs. Bus svarbu labiau derintis prie partnerių nuomonės, labiau įsiklausyti į oponentų teiginius.

Skorpionas (10 24–11 22). Antradienį, jei tik prireiks, akimirksniu viską suprasite ir su visais susitarsite. Saugiai bendraukite su svarbiais žmonėms, tarkitės, derėkitės, keiskitės nuomonėmis, patirtimi.

Šaulys (11 23–12 21). Ko gero, šiuo metu po užtemimo jums nebus palikta didelė pasirinkimo laisvė, bet tai, kas bus siūloma, bus naudinga. Jei kas nors nesiseks, neišgyvenkite: Baltasis Mėnulis jau jūsų ženkle, tad anksčiau ar vėliau be vargo sutvarkysite jus varginantį reikalą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Viskas puiku, tik ar ne per daug skubate? Šiuo metu naudinga į reikalus, į jums svarbią situaciją ar žmogų pažvelgti iš naujo, taip, lyg pirmąkart būtumėte susidūrę. Netikėtai galite suvokti seniai žinomo dalyko prasmę, rasti ilgai ieškotą išeitį.

Vandenis (01 20–02 18). Nieko naujo nepradėkite, baikite senus darbus – tai ramus metas. Tvarkydami reikalus, bendraudami labiau pasikliaukite intuicija. Nereikėtų persidirbti, nes ir taip stigs jėgų. Anksčiau eikite ilsėtis – naudinga ilgiau pamiegoti.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį pasikalbėkite su žmonėmis, su kuriais sieja bendras verslas, investicijos, aptarkite jums aktualius klausimus – kils naujų gerų sumanymų. Ieškokite bendraminčių – drauge lengviau rasite varginančios problemos sprendimo būdą. Verta aptarti su vadovybe uždarbio klausimą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą