Palmiros horoskopas antradieniui, gruodžio 29 d.

Emociškai įtemptas laikas, kai reikia imtis tik nesudėtingų užduočių, nesunkių darbų, mat galimos profesinės klaidos. Būkite atidesni su pinigais. Venkite konfliktų, ypač su moterimis. Nesivelkite į intrigas kolektyve. Ne laikas ko nors prašyti iš vadovybės.

Blogas laikas dirbti su informacija, dokumentais – neskubėkite, būkite apdairūs dirbdami su pinigais, kaip ir skaičiuodami, rašydami, mokydamiesi, nes galite rimtai suklysti. Atsargiau su kompiuteriais. Ir venkite pažadų, įsipareigojimų – vargu ar tai pavyks įvykdyti.

Antradienis – sudėtingas pilnaties laikas, kai užvaldo emocijos ir tampa sudėtinga aiškiai suprasti situaciją, teisingai įvertinti pavojus. Labiau įtempta pirma dienos pusė, bus itin svarbi savitvarda. Nuo 15 val. 13 min. prasidės taikus laikas, suteikiantis galimybę nusiraminti ir atsiprašyti.

Ir antradienį, ir trečiadienį netinka pradėti naujų darbų. Svarbus apdairumas tvarkant piniginius, turto reikalus, deja, išaugs sukčiavimo, apgaulių tikimybė. Tai netinkamas laikas svarbioms finansinėms operacijoms, vertingiems daiktams įsigyti. Netinka pasirašyti sandorių, investuoti pinigų – jie gali būti ilgam įšaldyti. Galite būti priversti ir aktyviau spręsti skolų, mokesčių ar paslėptų pajamų problemas.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį dažniausiai nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet pildysis greitai. Gerai buvo regėti maistą, ypač pieną, jo produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa, pinigus – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės, maudytis – apkalbos, žiemą matyti – liga, kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės, druską išberti, jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų, jei ant jūsų drabužis užsidegtų, jei vandenį išjungtų, pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą, vyrui įžeisti, užgauti moterį.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę, jei į namus katė ateitų (ar kas nors ją padovanotų) – apsauga moteriai ir jos šeimai, netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įkristi.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienį palankūs mėlyni tonai, vengtinos spalvos – geltona, žalia.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį verta susilaikyti nuo aktyvių veiksmų.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį nepraraskite saiko vertindami perspektyvas.

Dvyniai (05 21–06 21). Antradienis pavojingas – skubėdami galite lemtingai suklysti. Labiau paklausykite draugų patarimų ir neskubėkite apsispręsti.

Vėžys (06 22–07 22). Tai apgaulingas metas, pažadinantis viltį, kuri bus tik spąstai. Tad netikėkite šių dienų pasiūlymais bei pažadais – tiek susijusiais su nauju uždarbiu, tiek su meile.

Liūtas (07 23–08 22). Sunkokos dienos, galinčios atnešti nenumatytų rūpesčių. Nepažeidžiami liks tik tie, kurie sėdi savo vietoje, t.y. nėra užėmę svetimo posto, neišstūmę už save gabesnio, protingesnio, labiau nusipelniusio. Antradienį vyrams reikėtų paklausyti draugiško moters patarimo.

Mergelė (08 23–09 22). Antradienį veiklos problemų gali padaugėti. Jei jų neturite, būkite apdairūs, kad neatsirastų. Tai, ką darote, turi būti kokybiška, o svarbiausia – mokėkite likti ramūs.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienį tvarkant reikalus vyrams verta įsiklausyti į moterų nuomonę ir neatsisakyti jų tarpininkavimo. Nerizikuokite pinigais – situacija gali tapti nevaldoma.

Skorpionas (10 24–11 22). Ypač pirma antradienio pusė įtempta – ne laikas rimtiems apsisprendimams. Venkite konfliktų, ypač su moterimis.

Šaulys (11 23–12 21). Antradienį kantrybė, atidumas kito (ypač partnerio, sutuoktinio) nuomonei itin reikalingi.

Ožiaragis (12 22–01 19). Antradienį būsite linkę priekaištauti dėl niekų vaikams bei mylimam asmeniui. Verta užsiimti savo sveikata, tvarka namuose.

Vandenis (01 20–02 18). Antradienį nebūkite lengvabūdiški su pinigais, neskubėkite jų išleisti – investuoti, skolinti, pirkti brangų daiktą.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį ne laikas ką nors keisti ar užsiimti reikalų tvarkymu. Tai pasyvus metas, kai gerai kuo daugiau laiko praleisti namuose. Vyrams vertėtų atidžiau įsiklausyti į moterų grasinimus – tai gali būti įgyvendinta. Labiau pasaugokite sveikatą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą