Palmiros horoskopas trečiadieniui, sausio 6 d.

Trečiadienį nereikėtų tikėtis didelio atvirumo ar nuoširdumo. Patiems irgi neverta demonstruoti didesnio familiarumo – liksite nesuprasti.

Tvarkydami reikalus trečiadienį dažniau prisiminkite, kad tai dvilypis metas, kai įkvėps aplinkinių palaikymas, entuziazmas ir vers sunerimti nenumatyti stabdžiai, reikalų vilkinimas. Ko gero, daug kas priklausys nuo jūsų pozicijos ir lankstumo, optimizmo. Nepraraskite jo ir venkite konfrontacijos: dabar svarbu užsitikrinti svarbių žmonių paramą.

Beje, emociškai trečiadienis kiek sudėtingas, tad pasistenkite nepasiduoti emocijoms. Kita vertus, diena gera protiniam darbui, rašyti, skaičiuoti. Tiesa, ilga protinė koncentracija vargins, tad dažniau darykite pertraukėles.

Imtis ko nors nauja trečiadienį netinka. Palanku tikrinti ankstesnius darbus, juos sisteminti, imtis užvilkintų, nebaigtų darbų.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški, pildysis greitai. Gerai sapnuoti ugnį – pagalba, sėkmė, būti miške, medžius regėti – naujos pažintys, globa, lietus – sveikata, vaivorykštė – pagalba. Matyti daug baltos spalvos ar pačiam būti baltai apsirengusiam – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: jei kas nors į akį įkristų, akis niežėtų, čiaudėti nuo dulkių – apgaulė, jei kaimynai užlietų vandeniu ar jūsų vandens čiaupas sugestų, kojas sušlapti – nusivylimas artimu žmogumi, nuostoliai.

Geras ženklas: rasti geltono metalo daikčiukų arba geltonų monetų – džiaugsmas, sėkmė meilėje, pamesti sagą – išsivaduosite iš nereikalingų ryšių, šviesius dūmus matyti (ne tabako) – apsaugos įgijimas, rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – apgaulės atskleidimas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus darbo reikalams tvarkyti, sveikatai tikrinti; palankios spalvos – raudona, juoda, alyvuogių, vengtini pilki tonai, ruda, violetinė.

Avinas (03 21–04 20). Trečiadienį daug ką lems partneriški, draugiški santykiai, tad mokėkite girdėti ir pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems). Ne laikas su sutuoktiniu aptarinėti ginčytinus klausimus.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienį tinka ieškoti senų klaidų. Ir būkite pagarbesni kritikai. Taikykitės su tais, su kuriais susipykote, – ar tai būtų kolega, ar klientas, ar šefas. Svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis.

Dvyniai (05 21–06 21). Trečiadienis neblogas, tačiau avantiūros pavojingos. Nebūkite kategoriški bendraudami su vaikais. Likite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės – savaime viskas susitvarkys. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite pažadus artimiesiems, atlikite namuose suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti to, ką seniai vilkinate.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienį bus sudėtingiau bendrauti, ypač su tais, kurių nemėgstate, – galite neiškentę visą teisybę į akis išrėžti (nors giliai viduje labai norėsite būti santūrūs, diplomatiški). Atsargiau kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės nežinomas aplinkybes. Jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujų aplinkybių. Būkite atsargesni, apdairesni skolindami, investuodami pinigus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienį gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo privalumus, protą ir sugebėjimus. Vis dėlto tikslas negali pateisinti priemonių. Jei taip elgsitės, įgysite rimtų priešininkų. Jei reikėtų spręsti seną problemą, kalbėti su jums priešišku asmeniu, pasiruoškite iš anksto – svarbu nesikarščiuoti.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį niekam neleiskite kištis į jūsų reikalus. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto – tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose reikaluose. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas.

Šaulys (11 23–12 21). Ypač trečiadienį nepamirškite, kad neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius darbe ir namie.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį jausitės stiprūs, bet galite pervertinti savo realias galimybes. Tądien svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai (ypač su vadovybe, už jus viršesniais asmenimis). Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį įžvelgsite giliai paslėptas įvykių priežastis ir galite teisingai numatyti ilgalaikes dabartinių sprendimų pasekmes. Tik nepamirškite, kad jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių ambicijų. Labiau tikėkite tais, kurie jus myli.

Žuvys (02 19–03 20). Šiomis dienomis (ypač trečiadienį) išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • TIKĖTIS TIK TAMSOS GALIME
    Būrėja ir tipo astrologė ragana Vaivė. Apie raganius būrėjus, kaip šioji,TAI JOTŪBĖJE Paulius pasakoja: raktas IŠ PRAGARO PAS JĖZŲ. Paklausykime: okultizmas, spejimai, burtai tai velnio darbai ... - YouTube Video for okultizmas,šamanizmas velnio darbai OKULTIZMAS, SPEJIMAI, BURTAI TAI VELNIO DARBAI VIORELAS VISOCKAS: Reakcijos 0 Atsakyti bAIGTA SU JA ,BREDAMS Biblija:Įst 18,10-14 10 Nebus tarp jūsų tokių, kurie leistų savo sūnų ar dukterį per ugnį, nei ateities spėjėjų, nei ženklų aiškintojų, nei kerėtojų, nei burtininkų, 11 nei žavėtojų, nei mirusiųjų dvasių iššaukėjų, nei žynių, nei raganių. 12 Visi, kurie taip daro, yra pasibjaurėjimas Viešpačiui, ir už tokias bjaurystes Jis išnaikins tas tautas, prieš tau užimant kraštą.
  • Na bet kaip galima
    prieš 29 minučių
    tokius senus kliedesiu publikuot? Virš visko jau. Barnumo metodas paskaitykime arba KONTROBANDINIAI HOROSKOPAI.

Parašykite komentarą