Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, sausio 7 d.

Permainų dienos, kai keičiasi per pusmetį nusistovėjusi tvarka, – atsiranda kiti prioritetai, kiti siekiai, kiti lyderiai. Ar tai bus teisinga? Ar palanku imtis esminių permainų, ieškoti naujų kelių? Ne. Vertėtų likti senose pozicijose, laikytis senų principų, atsisakyti esminių permainų, nors šiomis dienomis gali kilti tokių pagundų.

Ketvirtadienį derėtų užsiimti sunkiais, net nemaloniais darbais. Svarbu nesėdėti rankų sudėjus ir jų nenuleisti susidūrus su kliūtimi – reikia tiesiog veikti, ir geriau ne vieniems. Ieškokite pagalbininkų, draugų, bendraminčių – drauge reikalai pajudės sparčiau, mat šiuo metu itin svarbu veikti drauge.

Ketvirtadienį pasistenkite kuo daugiau nuveikti, kad nieko svarbaus nereikėtų atidėti penktadieniui. Palanku tikrinti nuveiktus darbus, juos sisteminti, ką nors tvarkyti, valyti, remontuoti, taisyti (ir papuošalus), ir tai pavyks išties dailiai atlikti.

Daugiau dėmesio skirkite sveikatai – tiks pradėti gydymosi ar organizmo stiprinimo, ypač valymo, kursą. Palankios gydytojų konsultacijos.

Meilės pasimatymams, švęsti, pramogauti diena nėra palanki. Netiks užmegzti romantiškų santykių ir jų nutraukti.

Ketvirtadienį 0 val. 28 min. Marsas įeis į Jaučio ženklą ir juo judės iki kovo 4 d. Kai Marsas Jautyje, atsiranda polinkis nemotyvuotai užsispirti, daugiau dėmesio skirti materialiai reikalo pusei. Gražiomis idėjomis tampa sunkiau sužavėti ir įtikinti kitą asmenį. Daugėja praktiškumo, nuoseklumo veikloje.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį geriausia nieko nesapnuoti. Sapnų gausybė reikštų klaidingą dabartinį pasirinkimą. Gerai save nuogą matyti – einate teisingu keliu, blogai apsirengus – esate užvaldyti iliuzijos. Balta spalva – apsauga, tačiau rūkas, pelkės – liga, kliūtys.

Blogas ženklas: jei karoliai sutrūktų, žiedelis nusiristų į sunkiai pasiekiamą vietą, auskarą pamesti, jei monetos iš piniginės byrėtų, siūlės irtų, saga ištrūktų, rankos tirptų (labiau pasaugokite sveikatą), jei namuose kas nors sulūžtų, įsipjauti, rakštį įsivaryti, išsitepti, jei kūną niežėtų.

Geras ženklas: netyčia vandeniu apsipilti ar būti apipiltam, sulyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį palankios spalvos – balta, rausva, alyvinė; vengtinos – žalia, ruda, mėlyna, juoda.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį persitvarkymo laikas baigėsi – jūsų šeimininkas Marsas paliko jūsų ženklą vidurnaktį (grįš 2022 m. gegužės 25 d.). Tvirtovė jau užimta ir dabar teks užsiimti jos išlaikymu bei apsauga. Šiomis dienomis imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų.

Jautis (04 21–05 20). Nuo ketvirtadienio pasijusite stipresni, galingesni. Tiesa, jėgų antplūdis gali provokuoti imtis drąsių sprendimų. Deja, jie nieko gero neatneš. Kad ir kas šiuo metu (kol Marsas neišeis iš jūsų ženklo) nutiktų, nepulkite ieškoti sprendimų – palaukite tinkamos akimirkos.

Dvyniai (05 21–06 21). Jums keliami nemenki reikalavimai, tad pasistenkite savo užduotis atlikti kuo kokybiškiau. Nedera niekur skubėti, priimti sprendimų automatiškai – bus didesnė klaidų, broko, traumų, įvairių gedimų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis tinkamas aktyviai veiklai. Tik ne laikas įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus kaip nors užsiminti jums patinkančiam asmeniui.

Liūtas (07 23–08 22). Verta susitelkti ir labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio įtakos. Likite ramūs ir taikūs, su nieko nesiginčykite nei darbe, nei namie, niekur nesiveržkite ir neskubėkite, nes tuomet tikrai pavėluosite. Ketvirtadienis geras gilintis į asmenines ir šeimos problemas. Įvertinkite savo bendravimo ratą – gal verta jį sumažinti?

Mergelė (08 23–09 22). Dėl neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių, tad būkite itin atidūs, susikaupę, neskubėkite. Pasistenkite skolas grąžinti ketvirtadienį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienis tinkamas spręsti finansines, buitines problemas – neatidėkite jų vėlesnėms dienoms.

Skorpionas (10 24–11 22). Niekur neskubėkite, viską darykite atidžiai. Labiau pasikliaukite savimi nei partneriais. Tiks tvarkyti juridinius reikalus, su kuo nors tartis, derėtis, tiesa, bus svarbu ieškoti kompromiso. Nekeiskite ankstesnių ketinimų, nepraraskite tikėjimo ateitimi, net jei jausitės nekaip ir būsite linkę viskuo nusivilti, aklai pasiduoti likimui.

Šaulys (11 23–12 21). Geriau nesiimti atsakingų darbų – galite padaryti klaidų, kurios pakenks dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo. Labiau pasaugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite pasiruošę netikėtumams. Nesivelkite į intrigas darbe (net iš draugiškumo) – dabar jums pavojinga painioti draugiškus ir tarnybinius santykius. Ketvirtadieniui planuokite svarbiausius darbus.

Vandenis (01 20–02 18). Vadovybė bus reikli, kritiška jūsų atžvilgiu, tad itin atidžiai atlikite savo užduotis. Jei gausite vertingų pasiūlymų, apsispręsti geriau kitą savaitę.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, neapskaičiuosite laiko, finansinių išteklių. Mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas brangiai kainuos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

  • Paveiksliukai seni
    prieš 1 minučių
    TIKĖTIS TIK TAMSOS GALIME
    Būrėja ir tipo astrologė ragana Vaivė. Apie raganius būrėjus, kaip šioji,TAI JOTŪBĖJE Paulius pasakoja: raktas IŠ PRAGARO PAS JĖZŲ. Paklausykime: okultizmas, spejimai, burtai tai velnio darbai ... - YouTube Video for okultizmas,šamanizmas velnio darbai OKULTIZMAS, SPEJIMAI, BURTAI TAI VELNIO DARBAI VIORELAS VISOCKAS: Reakcijos 0 Atsakyti bAIGTA SU JA ,BREDAMS Biblija:Įst 18,10-14 10 Nebus tarp jūsų tokių, kurie leistų savo sūnų ar dukterį per ugnį, nei ateities spėjėjų, nei ženklų aiškintojų, nei kerėtojų, nei burtininkų, 11 nei žavėtojų, nei mirusiųjų dvasių iššaukėjų, nei žynių, nei raganių. 12 Visi, kurie taip daro, yra pasibjaurėjimas Viešpačiui, ir už tokias bjaurystes Jis išnaikins tas tautas, prieš tau užimant kraštą.
  • ATGAILAUKIME
    prieš 0 minučių
    senienas įkelia, o kvailiai publiukuoja.

Parašykite komentarą