Palmiros horoskopas penktadieniui, vasario 12 d.

Penktadienis lemtingas – bus svarbu mąstyti apie ateitį: kurkite ilgalaikius planus, aptarinėkite savo reikalus su kolegomis, partneriais, vadovybe, su artimaisiais. Pasistenkite daugiau bendrauti su žmonėmis, su kuriais norėtumėte tampresnių ryšių šiais metais.

Na, o jei jums kils klausimas, kas gi jums svarbiausias ar svarbiausia, galite nuo ankstyvo rytmečio savo poreikius patestuoti. Tik nubudę pasigilinkite į savo pojūčius, įsivaizdavę tam tikrus žmones, situacijas – patinka ar ne? Vaizduotėje peržvelkite ir savo maistą, nešiojamus akmenis, drabužius, pagalvokite apie savo gyvenamąją vietą. Jei jums pasidarys nuo kažko negera, to verta atsisakyti ar bent jau vengti metus. Ir atvirkščiai – tai, kas bus miela, malonu – jums taps itin reikalinga ir svarbu visus Jaučio metus.

Tai uždaras, introvertiškas laikas, kai esminį dėmesį derėtų skirti šeimai. Būkite atidesni artimųjų poreikiams – būtent šiandien jie taps akivaizdesni. Ir pasistenkite rasti naujų būdų, kaip užkirsti kelią, kad nepasikartotų ankstesnės problemos, kurios sukėlė artimųjų nepasitenkinimą jumis. Pagalvokite, kaip turite elgtis, kad jūsų santykiai taptų darnesni?

Penktadienį tiks tvarkyti reikalus, lemiančius ilgalaikę ateitį, pasikalbėti su žmonėmis, kuriuos itin vertinate, mylite, kuriuos norite nudžiuginti, sustiprinti, palaikyti, įkvėpti.

Jei vakar nesutikote Rytų Naujųjų, kurie stojo pagal mūsų laiko juostos skaičiavimą, galite juos sutikti šį vakarą jau remiantis laiko juosta, kuriai priklauso Kinija. Juos švęsti bus galima prasidėjus Žiurkės valandai (23 val. 19 min. Vilniuje). Pagal tradicinį Kinų metų skaičiavimą tai bus 4719 m. (Numerologijos mėgėjams patarčiau pamąstyti, kaip pasikeistų jų gimimo skaičius, jei jie pervestų savo datą į Rytų kalendoriaus skaičius? Tiesa, kalendorinių variantų yra ir daugiau.)

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį labiau svarbūs, jei buvo nespalvoti, jei girdėjote aiškius žodžius bei pamokymus – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Sapnai susiję su jūsų šeima, taip pat su tėvynės ateitimi. Gerai buvo regėti knygas, laiškus – geros permainos, muzikos klausytis – apsauga, globa, parama, duris atidaryti – naujos pažintys. Blogai keliauti, bėgti, ugnį regėti.

Blogas ženklas: jei laikrodis sudužtų ar nukristų – nelaimė artimam žmogui, jie akmuo iškristų iš apsodo – nelaimė, apsaugos praradimas, jei sudužtų indas, veidrodis – nusivylimai, konfliktai su artimaisiais.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – blogo etapo pabaiga, jei sagą pamestumėte ar drabužis suplyštų – pavyks atsikratyti to, kas nereikalinga jūsų gyvenime, išvysti vaivorykštę – susitaikymas.

Žvilgsnis į priekį: šeštadieniui patartinas aktyvus poilsis, sportas, sekmadienį verta pabendrauti su žmonėmis, galinčiais jums patarti, pamokyti, kažkuo padėti; įvairiems susitikimams, kelionėms. Šeštadienį palankios šviesios, ryškios spalvos, venkite blankių, tamsių tonų; sekmadienį palanki geltona, žydra, žalsvai melsva, vengtina raudona, oranžinė, alyvinė; pirmadienį patartina nešioti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius, vengtina ryški geltonai žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį noras, svajonė tampa svarbesni už veiksmą. Beje, apie tai, kas jums svarbiau, labiau nutuoksite, nei sąmoningai suvoksite... Gilinkitės į pojūčius, tikėkite savo nuojautomis, ir teisingai suvoksite, kurlink judėti per šiuos metus. Tai intuityvus gyvenimo krypties atradimo metas.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį susitelkite ties mintimi apie permainas: dabar itin palanku kažką iš esmės pakeisti savo požiūryje į gyvenimą, į savo veiklą, savo aplinką. Tikėkite savo nuojautomis, ir teisingai susiorientuosite, kurlink pasukti.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį pamąstykite apie karjeros perspektyvas. Dairykitės pagalbininkų. Tinkamas laikas atnaujinti dalykinius bei draugiškus ryšius.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis palankus kontaktams su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, tolimoms kelionėms. Jums pavyks suvokti, kuria linkme bei kaip plėtoti savo veiklą, kad įgyvendintumėte savo planus. Verta atidžiau įsiklausyti į draugiškus patarimus.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį galite būti labiau emocingi, tad atsiribokite nuo visko, kas gali jus trikdyti. Ir pasigilinkite į bendravimo problemas su savo vaikais, su mylimu asmeniu, su pavaldiniais – ar nesate pernelyg kategoriški? Laikas pradėti ugdyti lankstumą, pakantumą.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienio sėkmę lems santykiai su antrąja puse. Verta rinktis (bent mintyse) dalykinius partnerius. Jei abejojate dėl asmeninio partnerio išsirinkimo iš kelių pretendentų – ryte pamėginkite pajusti, kuris (-i) jums mielesnis (-ė)?

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį sugalvoti dalykai, atlikti darbai, užmegzti bendradarbiavimo ryšiai taps svarbūs ateities sėkmei bei pripažinimui. Tądien būkite tikslūs, reiklūs bei teisingi – tai trauks, žavės aplinkinius bei padės gerai įsibėgėti naujai veiklai.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis laimingas – šiandien sugalvoti dalykai, atlikti darbai, užmegzti bendradarbiavimo ryšiai taps svarbūs ateities sėkmei bei pripažinimui.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį taps svarbu atskirti esminius dalykus nuo laikinų, praeinančių ir pagal tai planuoti viso mėnesio bei Jaučio metų veiklą. Diena pasyvi, kai geriausia visą laiką leisti namuose.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis – naudos metas, kai suvoksite, kuria linkme judėti, kad išspręstumėte esamas finansines problemas bei sukauptumėte reikalingus jums pinigus šiais metais. Tiesa, neskubinkite įvykių – pirma metų pusė nežada finansinio stabilumo.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienį ieškokite tarpininkų bei konsultantų, išmanančių painius, slaptus kliuvinius jūsų reikale. Palanku kurti finansinius planus, tvarkyti piniginius – turtinius reikalus. Ir būkite dosnesni – pats laikas užsiimti labdara.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis – lyderystės metas, kurią pasiekti padės valia, draugiškumas. Bus taip, kaip svajosite, kalbėsite, – aptarkite savo projektus su viršininku, su rėmėjais, partneriais, papasakokite apie savo svajones mylimam žmogui, vaikams, ir jie taps jūsų geriausi draugai, bendraminčiai.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą