Palmiros horoskopas pirmadieniui, vasario 22 d.

Pirmadienis – ramaus darbo metas, kai palanku tvarkyti nebaigtus reikalus, perdaryti tai, kas anksčiau nepavyko. Kažko iš esmės naujo nepradėkite. Pirmą dienos pusę imkitės tik tų darbų, kuriuos galite iš karto užbaigti. Iki 12 val. tiktų tvarkyti ir svarbesnius reikalus.

Nepalankus metas prasidės nuo 12 val. 11 min., kai reikia pasaugoti savo ramybę bei gerus santykius su tais, kuriuos mylite. Būkite atidesni vaikams.

Pirmadienį po pietų netinka pirkti vertingus daiktus.

Geriausia buvo neatsiminti sapnų iš sekmadienio į pirmadienį. Net jeigu kažką ryškiai atsiminsite, tai susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais.

Blogas ženklas: jei netyčia apipiltų vandeniu – jūsų paslaptis gali išaiškėti, pačiam išlieti vandenį – apkalbos apie artimus žmones, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystės, požymis, kad esate vampyrizuojami artimųjų.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai, jei paukštis paženklintų jūsų daiktą ar jus pačius – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus susikaupusių problemų sprendimui, konfidencialių reikalų tvarkymui, tiesa, pirma pusė iki 12 val. sudėtinga, kai nereikia nieko svarbaus planuoti; palankūs ryškių, šiltų tonų drabužiai.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis netinkamas aktyviai veiklai. Imkitės tik to, ką gerai žinote. Daugiau laiko praleiskite namuose.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį pasisaugokite melagių bei pataikūnų, kyšininkų...

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienį santykių aiškinimasis su antrąja puse gali liūdnai baigtis. Piniginių – turtinių reikalų tvarkymui bus tinkama tik pirma dienos pusė.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienio rytą pakaks išminties priimti teisingą sprendimą.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienį imkitės gerai žinomų dalykų – ne laikas rizikuoti, laimę mėginti.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis žada staigmenas, bet, jei viskam skirkite daugiau laiko, neteks nervintis, be to, ir pinigų sutaupysite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį būkite atidesni darbe, kitaip galite patirti nuostolių.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis bus tinkamas susikaupusių reikalų tvarkymui, tiesa, turite būti pasiruošę, kad paskutinę akimirką teks veikti kiek kitaip, nei planavote.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis sudėtingas, gresia nenumatyti rūpesčiai, išlaidos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis neblogas taikymuisi – būkite dosnūs visomis prasmėmis. Tiesa, ne laikas finansiniams įsipareigojimams po pietų.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis žada nenumatytus kliuvinius, rūpesčius darbe.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis džiugesnis, tik nesivelkite į avantiūras, į atsitiktinius romantiškus santykius. Ir neskubėkite leisti sukauptus pinigus – gana greitai pasigailėsite...

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą