Palmiros horoskopas sekmadieniui, vasario 28 d.

Sekmadienis dvilypis – vyraus pakilios pilnaties nuotaikos, tačiau daug nereikės, kad jos būtų sugadintos... Vis dėlto, jei laikysitės aukso vidurio, diena nebus sudėtinga. Svarbiausia nepersistengti – nenorėkite daugiau nei galite, nesistenkite atrodyti geresni (gražesni, turtingesni, labiau populiarūs) nei iš tiesų esate. Būtinas saikas švenčiant, pramogaujant ar reiškiant savo jausmus. Nebūkite labai įkyrūs jums patinkančiam asmeniui, žmogui, su kuriuo norite susipažinti arba susitaikyti – atkaklumu galite atstumti.

Moterims, deja, sekmadienis labiau įtemptas ir nepalankus nei vyrams – bus sunkiau rasti ramybę, atsipalaiduoti, pailsėti. Ne pats geriausias būdas išsikrauti bus apsipirkimas (išleisite per daug, o pirkiniai vėliau nebetenkins, nebepatiks) ar nusiraminimo pyragaitis (šiomis dienomis galima greitai priaugti svorio), romantiškas nuotykis (baigsis sudaužyta širdimi)...

Taip pat naudinga bus dažniau prisiminti, kad nieko nėra pastovesnio už laikinumą, nes sekmadienio pažadai (ypač susiję su pinigais ar meile) bei įsipareigojimai svarbūs ilgam, be to, juos teks įvykdyti. Lengvabūdiškiems, greitai susižavintiems asmenims diena gali atnešti nemenkų problemų ateityje.

Taip pat sekmadienį būkite atidesni su pinigais – tai keistas laikas, kai jie ima ir dingsta. Beje, tądien itin palanku ką nors paaukoti, padovanoti, pasirūpinti tais, kam už jus blogiau (tikrai tokių rasite) – labdaringiems gestams pats laikas.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai itin svarbūs. Vanduo – sėkmė, pinigai, aukšti apdovanojimai, dangų matyti, jame skraidyti – sveikata, drabužius regėti, juos matuotis – geros permainos arba kelionė, valgyti – gera žinia, pagalba. Tačiau gyvūnai, paukščiai – nelaimė. Šunį glostyti – draugo išdavystė, katę išvysti – saugokitės vagystės, prie paukščio prisiliesti – bloga žinia, artimo žmogaus mirtis.

Blogai ką nors laužyti, drabužį suplėšyti, kraują matyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (stiklą, veidrodį, indą, akinius, langą), jei ant jūsų stiklas užkristų, jei akmuo iš žiedo iškristų, sugestų laikrodis ar svarstyklės, jei laikrodis visai sustotų, jei daug plaukų išsipeštų.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa – išvengsite nelaimės, rasti žiedą su akmeniu – pagalba, apsauga.

Avinas (03 21–04 20). Mokėkite „persijungti“ nuo darbų prie poilsio. Dėl rūpesčių, kuriuos galima atidėti, nesugadinkite savaitgalio džiaugsmo.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis kiek komplikuotas – gali suirti planai, neįvykti norimas susitikimas.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį būkite atidesni artimųjų poreikiams, mokėkite girdėti jų skundus.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienį būkite pagarbesni mylimo žmogaus jausmams. Ir likite dosnūs visomis prasmėmis.

Liūtas (07 23–08 22). Deja, sekmadienis nebetinkamas nei vertingų daiktų įsigijimui, nei dovanų teikimui.

Mergelė (08 23–09 22).Sekmadienį bus svarbus švelnus dėmesys, jautrumas sutuoktiniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tapsite reiklesni santykiams, mylimam asmeniui. Tai itin gali pasireikšti sekmadienį, kai išvysite jums patinkančio žmogaus trūkumus. Prasidės abejonės. Ar tai jūsų žmogus, ar savo rogėse esate?

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienį leiskite laiką tik su mylimu žmogumi – pamirškite, kas jums trukdo atsiverti. Paklausykite gero draugų patarimo.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienis – tinkamas laikas aplankyti tėvus kartu su mylimu asmeniu.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite sekmadienį rasti gerų progų pradžiuginti, nustebinti sutuoktinį. Ir būkite atidesni kūno kalbai – galite sužinoti, ką norėtų slaptai jums pasakyti mylimas žmogus.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienis labiau sudėtingas – nusivylimų, nuostolių, netekčių metas. Galimas išsiskyrimas.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį būkite atidesni savo porai – dėmesio stygius gali brangiai kainuoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą