Palmiros horoskopas sekmadieniui, kovo 14 d.

Sekmadienio nuotaikos smagios – tai romantiškas metas, leidžiantis atsipalaiduoti, pasidžiaugti bendravimu su jums brangiais asmenimis. Verta daugiau laiko praleisti gamtoje prie vandens telkinių.

Sekmadienis nuo ryto palankus pasitikrinti, kas jums šiuo metu reikalinga, kas tinka. Tik nubudę mintimis peržvelkite savo aplinką: kas jus supa, su kuo bendraujate? Ką norėtumėte valgyti, nešioti? Kokie akmenys, spalvos, kvapai jums mieliausi? O nuo ko bloga, negera? Tai, kas dabar jums nepatiks, nebus tinkama mėnesio laike, na, o tai, kas sukels malonius pojūčius – bus palanku iki kitos Jaunaties.

Sekmadienį bus svarbu labdara. Raskite būdu pasirūpinti tai, kam galite padėti.

Iš šeštadienio į sekmadienį buvo puiku susapnuoti knygas, laiškus, ką nors skaityti, rašyti, taipogi išgirsti – žodžius, muziką. Blogai, jei regėjote ugnį.

Blogas ženklas: pieną išlieti, jei be aiškios priežasties gestų ugnis, šviesa išsijungtų, jei perdegtų elektros lemputė, jei laikrodis ar veidrodis sudužtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negerumų jūsų gyvenime pabaiga, rasti laikrodį ar gauti jį dovanų.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienis – netikėto džiaugsmo (galbūt slaptų dovanų) metas.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienis itin romantiškas, jį reikia skirti mylimam asmeniui. Gali atsinaujinti ir senas meilės ryšys...

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienio džiaugsmo šaltinis bus pokalbiai su draugus.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis – gera proga nesutarimų sprendimui šeimoje tiek su savo tėvais, tiek su vaikais – tai darnos įsivyravimo metas.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienį puikiai tiktų įteikti susitaikymo dovaną draugui, mylimam asmeniui, sutuoktiniui ar tėvams.

Mergelė (08 23–09 22). Sekmadienį verta pabendrauti su žmonėmis, galinčiais jums patarti, padėti, paremti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį būkite atidesni ne tik sutuoktinio poreikiams – į savus taipogi pasigilinkite. Tai laikas, kai verta pasikalbėti, kas santykiuose netenkina, ką norėtumėte keisti, o kas džiugina, kas riša.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite sekmadienį būti atlaidesni sutuoktiniui, kantresni vaikų išdaigoms.

Šaulys (11 23–12 21). Džiugus sekmadienis – atsiveriate meilei. Būkite su tais, kurie jums brangūs. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Tinkamas laikas spręsti tėvų – vaikų bendravimo problemas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį skirkite tik artimiesiems. Daugiau pabendraukite su tėvais, seneliais. Pasigilinkite į šeimos praeitį, papasakokite apie tai savo vaikams.

Vandenis (01 20–02 18). Sekmadienio pokalbiai nuramins, padės atgauti vidinę taiką.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį pats laikas ieškoti protingos išeities iš keblios šeimyninės situacijos, mąstyti apie būsimą veiklą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą