Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, kovo 18 d.

Ketvirtadienis dvilypis. Ekstravertams, tiems, kam svarbu pasikalbėti, apsitarti ar drauge kažką padaryti, nebus paprasta – teks susidurti su painiava, kliūtimis, mįslingais nesusipratimais. Tai bus nesusikalbėjimų metas.

Na, o tiems, kas įpratę remtis tik į save, kam patinka patylėti, nes žino, kad „tylėjimas – auksas“, diena praeis puikiai! Lyderiai, vienišiai kovotojai gali nemažai pasiekti, savo laimėti. Jei ką nuspręsite daryti, iš karto ir imkitės, nesitardami, su kitais mažiau derinami. Vadovaukitės vien savo galva!

Ketvirtadienį būtina didesnė atida rašant, skaičiuojant, dirbant su dokumentais. Tikrinkite gaunamą informaciją. Ir nereikėtų veltis į smulkmeniškus, buitinius ginčus tiek darbe, tiek namuose – svarbu, kad jūsų pozicijos iš esmės sutaptų. Vertėtų tądien pasisaugoti pataikūnų, sukčių bei vagišių.

Tai nepalankus metas besimokantiems, dirbantiems su informacija, žiniasklaidos, transporto tarnybų darbuotojams. Būkite atidūs, šiandien galima supainioti svarbią informaciją, be reikalo sukelti ažiotažą ar ginčus. Beje, gali dingti reikalingi daiktai, dokumentai, įvykti vagystės. Kelyje irgi svarbi atida – venkite rizikingo vairavimo, nesiblaškykite eidami gatve.

Diena gera atkakliems ir valingiems. Naudingas laikas sportininkams, kariškiams, vyrams apskritai.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo pranašiški, jei buvo aiškūs, suprantami. Manoma, kad šiąnakt gauti patarimai sapne itin svarbūs.

Blogas ženklas: jei ugnis gestų be aiškios priežasties, išlieti pieną, jei kristų peiliai, šakutės, rasti namie surūdijusių metalinių daiktų.

Geras ženklas: jei katė ant jūsų užšoktų, įdrėkstų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti auksaspalvius, gelsvus drabužius, vengtina žalia, ruda, juoda, tamsiai mėlyna.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienis – jūsų jėgos metas. Tik nepiktnaudžiaukite ja bendraudami, venkite ginčų. Tiesiog veikite – darykite tai, ką manote reikalinga. Nederėtų aiškintis santykių sutuoktiniams – išprovokuosite atšalimą, skyrybas.

Jautis (04 21–05 20). Ketvirtadienį ne laikas ginčams – niekam savo teisybės neįrodinėkite, vis vien būsite atvirkščiai suprasti. Bus svarbu gerbti pašnekovą bei jo nuomonę, įsitikinimus, kitaip konfliktų neišvengsite. Bus didesnė konfliktų, autoavarijų, vagysčių tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienis nepalankus – stenkitės likti nuošalyje ir būti atidesni antraeiliams dalykams – taip galite išsiaiškinti slaptą nuostolių priežastį, suprasti, kas apsimetinėja draugu, sąjungininku. Labiau pasaugokite paslaptis, susijusias su jūsų partneriškais santykiais (dalykiniais ir asmeniniais).

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienį mažiau planuokite, žadėkite – dėl netikėtai pasikeitusių aplinkybių gali viskas sugriūti. Nebūkite patiklūs – galimos išdavystės tiek darbe, tiek namuose, ir netikėkite paskalomis, ypač susijusiomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Pasikliaukite tik realia savo galia bei patikrinta informacija.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienį kritiškiau vertinkite tiek dalykiniams pasiūlymus, tiek prisipažinimus meilėje. Ne laikas priiminėti svarbius finansinius sprendimus bei abejoti, nusivilti mylimu asmeniu. Svarbus dalykinis reikalas išsispręs jūsų naudai, jei paieškosite nestandartinių problemos sprendimo būdų.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį prieš ką nors pasakydami dar kartą viską apgalvokite, atidžiai pasverkite. O gal geriau visai nieko nesakyti? Nuoseklumas, blaivumas tądien privalus – kitaip galite būti įvelti į pavojingą avantiūrą, per kurią nukentėsite ne tik finansiškai – tai gali būti rimtas smūgis jūsų visuomeninei padėčiai bei savigarbai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį neskubėkite, mažiau jaudinkitės – šiuo metu esate linkę pernelyg viską dramatizuoti. Ne laikas išlieti nuoskaudą – kažkas tuo klastingai pasinaudos ar tiesiog pasišaipys. Labiau pasaugokite savo ramybę, gerus santykius su artimaisiais bei kolegomis. Ne laikas brangiems pirkiniams.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį itin nepasikliaukite partneriais darbe, būkite atidesni savo vaikų, sutuoktinio žodžiams. Verta tikrinti bet kokią jus pasiekiančią informaciją, ypač susijusią su pinigais arba artimaisiais. Saugokite savo reputaciją, ir ne tik profesinę...

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį gali sugriūti ilgai puoselėtos viltys dėl menkos klaidos, kuri galėjo būti jau seniai padaryta ir dar ne jūsų. Pasistenkite prisipažinti apie dalykus, dėl kurių jaučiatės kalti – būtina, kad jūsų sąžinės niekas neslėgtų. Partneriams nusileiskite – jie geriau supras reikalą. Saugokite sveikatą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį entuziazmas, noras sužavėti, atkreipti į save, savo sumanymus dėmesį gali tapti lemtingos klaidos, nuostolių priežastimi. Prieš ką nors veikdami, nepamirškite pagalvoti apie pasekmes. Deja, šiandien gali tekti sumokėti ir už ankstesnes iliuzijas.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienis apgaulingas, kai sunku suprasti, kur pasiseks, o kur pralaimėsi. Pirmas įspūdis pasiteisins, tad verta elgtis spontaniškai – kai tik imsite mąstyti, analizuoti, nuklysite neteisingu keliu...

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį nenorėkite sužinoti to, ko nesako, ir nesistenkite atrodyti šaunesni, nei leidžia jūsų kišenė – aplinkiniai tai įvertins kritiškai, kils apkalbos, o jūsų pačių lauks naujos problemos. Mažiau piktinkitės, venkite patarinėti, juolab mokyti. Galimi nesusipratimai, konfliktai kelyje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą