Palmira: šiandien nesidrovėkite kreiptis pagalbos į draugus

Vyrams tikrai pakaks optimizmo, kad rastų optimalią išeitį, pasiektų užsibrėžtą tikslą! O štai moterims diena gana sudėtinga, slegianti – gresia netikėtos problemos, negeros naujienos, nuostoliai.  Nesidrovėkite šiandien kreiptis pagalbos į draugus, giminaičius, nors jums nebus tiek padėta, kiek norėsite. Per juos rekomenduojama spręsti finansines bei socialines problemas. Ir būkite atidesni ką nors pasirašinėdami, skaičiuodami (ypač pinigus). Ne laikas investuoti, skolinti pinigus. Tiesa, labdarai geras laikas. Nepalanku pirkti gražius daiktus, meno kūrinius, vakarinius drabužius, prabangius papuošalus. Būkite atidesni maisto kokybei – ne laikas eksperimentams. Nepalanki diena įsimylėjusiems, tačiau neverta aiškintis meilės santykių ir su sutuoktiniu. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti drabužius, kailinius, žuvį, knygas, laiškus. Blogai būti nuogam, mišką ar lauką regėti, raktus pamesti.  Blogas ženklas: liūdni, negaluojantys naminiai gyvūnai. Geras ženklas: sveiki, linksmi, draugiški naminiai gyvūnai.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis įtemptas – būkite atidesni tiems, kuriuos mylite, taip pat nebūkite nei šykštūs, nei per daug išlaidūs.

Avinas (03 21–04 20). Sėkmingas metas apgalvotai rizikai veikloje, tiesa, nesusijusiai su pinigais. Bendraudami su artimaisiais būkite atidesni, jautresni, švelnesni. Siekite kuo geresnių santykių šeimoje, neprieštaraukite sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 20). Ramiau, atsargiau, taikiau. Didžiausias priešas sau būsite jūs patys. Labiau pasikliaukite sutuoktiniu, partneriais darbe.

Dvyniai (05 21–06 21). Gera diena poilsiui, ramiam darbui namuose. Daugiau dėmesio bei laiko skirkite tiems, kuriuos mylite.

Vėžys (06 22–07 22). Ne laikas tikėtis greitų gerų pokyčių – tvarkykite reikalus kantriai. Draugų pagalba bus reikalinga bei naudinga.

Liūtas (07 23–08 22). Aklu užsispyrimu nieko nelaimėsite. Nešykštėkite jėgų, laiko svarbaus reikalo sėkmei. Palanku pirkti buitinę techniką.

Mergelė (08 23–09 22). Malonias, romantiškas nuotaikas trikdys netikėtai užgriuvę rūpesčiai, reikalai. Teks nusileisti ant žemės ir paieškoti išmintingo sprendimo. Ne laikas nutraukti santykius su jums brangiu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aplinkybės privers pamąstyti apie praradimus, nuostolius, išlaidas, skolas bei skolininkus. Likite taktiški bei kantrūs. Stebuklų nesitikėkite.

Skorpionas (10 24–11 22). Sėkmingas metas, kai mokėsite suderinti savo interesus, valią su aplinkinių užmojais. Jums užteks kantrybės bei diplomatiškumo bendraujant, tvarkant reikalus, ir jūsų pastangos pasiteisins. Sėkmė ateis per artimus žmones, partnerį ar draugą.

Šaulys (11 23–12 21). Gana pavojingas laikas, ypač moterims. Atsirinkite tik svarbiausius dalykus veiklai, nesiimkite antraeilių, nebūtinų darbų. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nepervertinkite savo galimybių, nesiimkite jokių avantiūrų – nei dalykinių reikalų, nei finansų, nei meilės srityse. Būkite kantresni bendraudami su vaikais, nors jie nuolat jums gadins nuotaiką.

Vandenis (01 20–02 18). Susitelkite į namų reikalus ir artimųjų poreikius. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti jų labui – tai bus maloni staigmena šeimai. Būkite atidesni savo sveikatai.

Žuvys (02 19–03 20). Neskubinkite reikalų tvarkymo. Nešykštėkite komplimentų ne tik reikalingiems žmonėms, bet ir artimiesiems. Nebūkite užsispyrę ir kategoriški, ypač prie vairo.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą