Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, balandžio 1 d.

Ketvirtadienis – gana pasyvus laikas, kai verta labiau gilintis į nuojautas, stebėti aplinkos ženklus. Derinkitės prie aplinkybių, nepersistenkite norėdami geriau atrodyti. Nepersidirbkite. Mažiau kalbėkite. Likite taikūs – ne laikas agresijai.

Ketvirtadienis nėra tinkamas pradėti naujus darbus, įsipareigoti. Verta atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, neužmegzkite naujų pažinčių – ypač derėtų vengti personų, mėginančių piršti savo nuomonę, pamokyti, patarti. Viskame stenkitės turėti savo nepriklausomą nuomonę. Netinkama diena tvarkyti piniginius – turtinius reikalus. Nepalanku pinigus nei skolinti, nei grąžinti, nei investuoti.

Kita vertus, likite dosnūs bei nuoširdūs. Darykite gerus darbus, neatsakykite prašantiems. Ir būkite atidesni artimiesiems.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį nebuvo labai svarbūs. Pildysis tik aiškūs, konkretūs sapnai. Gerai buvo sapnuoti draugus, giminaičius, jei jie yra gyvųjų tarpe. Regėti mirusį giminaitį ar draugą nepalanku – galima nelaimė, liga. Arkliai, pasagos reikštų palankų sudėtingos problemos išsprendimą.

Blogas ženklas: jei šuo aplos – nemalonumai, katė apdraskys – konfliktas, katastrofa.

Geras ženklas: jei užkristų paukščio plunksna – gera žinia, susitiksite seniai matytą draugą, rasti monetų, ypač herbu į viršų – išsisuksite iš esamų nemalonumų, rasti veidrodžio šukę – painiavos išaiškinimas, netyčia sušlapti, vandeniu apsipilti – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį patartina nešioti baltus, alyvinius, raudonus drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Ketvirtadienį labiau remkitės savimi, savo patirtimi – kaip reikia pasielgti, šiandien niekas geriau už jus nežinos! Ir ne laikas kažko iš kitų prašyti – patys kuo puikiausiai susitvarkysite su kilusiomis problemomis: būkite tikri, padės jūsų populiarumas, autoritetas.

Jautis (04 21–05 20). Pamirškite ketvirtadienį rūpesčius, ypač susijusius su skolininkais ar su mokesčiais, alimentais, draudimu, paveldėjimu. Beje, ne laikas ir pavyduliauti, priekaištauti mylimam asmeniui. Ugdykite kantrybę.

Dvyniai (05 21–06 21). Ketvirtadienį gali trūkti jėgų, tad daugiau ilsėkitės, stiprinkite sveikatą. Ką galite – perleiskite nuveikti savo porininkui ar sutuoktiniui. Ir ne laikas įsipareigojimams, priesaikoms.

Vėžys (06 22–07 22). Ketvirtadienis – geras laikas neįdomiems, bet privalomiems darbams nudirbti – negailėkite jėgų. Verta tikrinti bei stiprinti sveikatą. Ji bus dar geresnė, jei mokėsite nekreipti dėmesio į artimųjų trūkumus bei problemas darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Ketvirtadienis – sėkminga diena. Verta užsiimti savo vaikų reikalais. Pamąstykite, kuo galite pasitarnauti mylimam asmeniui.

Mergelė (08 23–09 22). Ketvirtadienį stenkitės dažniau nusileisti, ypač artimiesiems, o svarbius reikalus atidėti rytdienai. Tiktų tvarkyti namus (palanku magiškai juos valyti). Išpildykite savo vaiko norą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ketvirtadienį labai savo nuomonės reikšti nederėtų, nors galite išgirsti vertingų patarimų. Tądien verta atsiriboti nuo neprivalomo bendravimo.

Skorpionas (10 24–11 22). Ketvirtadienį nieko neprašykite ir mažiau žadėkite svetimiems. Susitelkite tik ties artimų žmonių interesais. Palanku pirkti dovanas artimiesiems, vaikams.

Šaulys (11 23–12 21). Ketvirtadienį atgausite jėgas bei pasitikėjimą, grįš ryžtas. Imkitės tik tų darbų, kuriems atlikti reikia tik jūsų vienų pastangų – tai geras laikas individualiai veiklai. Tinkamas laikas nebaigtų reikalų tvarkymui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ketvirtadienį nieko naujo nepradėkite. Darykite tik tai, kas savaime pavyksta ar buvo iš anksto parengta. Ir nesukite galvos dėl esamų keblumų – kol kas reikia išlaukti. Tiesa, jūsų intuicija bus itin jautri, tad stebėkite savo nuojautas.

Vandenis (01 20–02 18). Ketvirtadienį jausitės pasirengę rizikuoti, mėginti laimę, ir jei remsitės tik savimi, paisysite savo nuojautų bei neklausite svetimų patarimų, neprašysite pagalbos, jums pasiseks.

Žuvys (02 19–03 20). Ketvirtadienį reikėtų susitelkti ir sutvarkyti uždelstą reikalą. Gautų pasiūlymų veiklai neatmeskite, tačiau sutikimo duoti nereikėtų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą