Palmiros horoskopas šeštadieniui, balandžio 24 d.

Keistokas, prieštaringas šeštadienis – šilta ir šalta greta: galite patirti džiaugsmą, po kurio seks nusivylimas. Tačiau nesėkmės, konfliktai irgi ilgai netemdys nuotaikos – netikėtai nusišypsos sėkmė, ir vėl susitaikymas, bendravimo džiaugsmas. Tikėtinos spontaniškos pažintys, tik vargu ar jos bus perspektyvios. Daug nesitikėkite ir iš gautų pažadų (ypač meilėje) – dėl nenumatytų aplinkybių viskas gali pasikeisti.

Pirma šeštadienio pusė palankesnė, kai verta susitikti su jums reikalingais žmonėmis, aiškintis painius reikalus. O štai vakare reikėtų vengti diskusijų, ypač piniginiuose bei širdies reikaluose – ne laikas pretenzijoms, reikalavimams, ultimatumams: nieko nepešite, nebent įžiebsite dar vieną konfliktą bei paskatinsite santykių atšalimą.

Būkite labiau atidūs bei pagarbūs vyresnio amžiaus asmenims.

Švenčiant taps svarbus saikas. Likite atsargūs bei sakingi pirkdami – didelių išlaidų venkite, be to, galite įsigyti daiktų, dėl kurių vėliau gailėsitės.

Bus didesnė traumų (ypač dėl kritimo iš aukščio), avarijų kelyje tikimybė.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai sapnuoti dinamiškus sapnus. Blogai buvo regėti gyvūnus, vandenį, maistą, kirti plaukus, būti nuogam.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, paslysti, nukristi, išsitepti, jei batas suplyštų.

Geras ženklas: rasti medinį ar odinį daiktą, išlieti pieną; pastelinės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį būkite atidesni savijautai – galite netikėtai sunegaluoti, taip pat susižeisti. Palankūs įvairūs tvarkymosi darbai – atsisakykite to, kas jus trikdo, erzina, išneškite nereikalingus daiktus, drabužius, mąstydami, kad kartu išnešate nelaimes iš namų, perstatykite patogiau baldus. Jeigu skirsite vakare daugiau romantiško dėmesio antrajai pusei – nesigailėsite.

Jautis (04 21–05 20). Būkite šeštadienį apdairesni meilės reikaluose – gal žavitės tik auksine paviršiaus apdaila? Ir venkite labai kritikuoti savo vaikus – dabar ir menka pastaba sukels žaibų audrą. Nesistenkite šeštadienį nudirbti visus darbus – pervargsite, tapsite neramūs, priekabūs.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienis gana apgaulingas – tai, kas blogai, gali nekelti pavojaus jausmo, o iš tiesų geri dalykai atrodyti įtartini. Jus gali prislėgti ir finansinės problemos, artimųjų sunkumai.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienio rytmetys neblogas – sudėtinga problema gali išsispręsti jūsų naudai. Bičiuliškiems susitikimams, vizitams palankesnis šeštadienis. Vakare atsisakykite reikalų tvarkymų, kelionių: smagiausiai jausitės namuose, apsupti artimųjų bei draugų dėmesio.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis vers spręsti finansines problemas. Tiesa, tai nėra tinkamas laikas su sutuoktiniu aptarinėti šeimos išlaidas, planuoti būsimus pirkinius – teisingo sprendimo nerasite, bet atrasite greitų ir patikimų būdų susipykti, atsiriboti siena vienas nuo kito. Vis dėlto verta pamąstyti sau vieniems, ko turite per daug, ko jums nereikia.

Mergelė (08 23–09 22). Skubius reikalus sutvarkykite šeštadienį iki pietų – vėliau patirkite tinginiavimo malonumą. Į meilės pasimatymus bus nedraudžiama vaikščioti šeštadienį, o sekmadienį – nerekomenduojama.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nereikėtų priimti jokių lemtingų sprendimų, ypač mylimo žmogaus atžvilgiu šeštadienį – neteisingai įsivaizduosite tarp jūsų esančius santykius.

Skorpionas (10 24–11 22). Tikriausiai neišvengsite staigmenų šeštadienį, dėl to gali tekti keisti savaitgalio planus. O planuoti apskritai šių dienų nereikėtų – nuo jūsų valios mažai kas priklausys... Vis dėlto jau šeštadienio vakare prasminga atsiriboti nuo aplinkinių. Nereikalingas bus ne tik bendravimas – vengtinos audringos, rizikingos pramogos: pasistenkite, kad niekas netrukdytų ilsėtis.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis sudėtingas dėl perdėtų ambicijų, neobjektyvių reikalavimų sau, artimiesiems, mylimam asmeniui. Šeštadienio vakarą norėsis daugiau bendrauti, susitikti bendraminčius. Tačiau per draugus ne tik džiaugsmai, bet ir keblumai. Mokėkite rinktis bendravimo ratą, venkite konfliktinių asmenybių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gana įtemptas šeštadienis: būsite linkę priekabiauti, nurodinėti saviems ir svetimiems. Verta šeštadienį daugiau fiziškai pasidarbuoti ar gryname ore pasitreniruoti.

Vandenis (01 20–02 18). Ypač šeštadienis įtemptas, konfliktinis. Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Diena netinkama išlaidavimui – taupykite pinigus. Ir nesivelkite į jokias meilės intrigas – vėliau gailėsitės. Taip pat nedemonstruokite savo principų artimiesiems – pirmiausia tai palauš jus pačius.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienį taps svarbu nusileisti šeimos nariams, mylimam žmogui. Būkite atidesni antrajai pusei – tai padės išvengti galimų problemų. Šeštadienio vakarą gali apimti noras patirti kažką naujo, pikantiško, kitaip kalbant, pavasariško. Tik mažai tikėtina, kad tai išeis jums į sveikatą.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą