Palmiros horoskopas šeštadieniui, gegužės 1 d.

Šeštadienis tinkamas užsiimti namų reikalais, palankus užvilkintiems darbams baigti. Raskite laiko poilsiui gamtoje – gerai pasivaikščioti miške, nusiraminimą suteiks buvimas prie vandens telkinių.

Ne pats geriausias laikas vertingų daiktų įsigijimui. O štai dosnumą ugdyti patartina – teikite dovanas, raskite progų labdaringam gestui.

Diena daugiau rūpesčių gali sukelti moterims – nebūkite reiklios tiems, kurie jums brangūs. Nepalankus metas meilės santykių aiškinimuisi. Netinkamas laikas ir romantiškoms pažintims.

Palankios sveikatą stiprinančios procedūros, SPA. Būkite atidesni maisto kokybei.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Buvo gerai regėti arklius, pasagas, blogai – mirusiuosius. Jei sapnavote gaisrą, matėte ryškią šviesą, atsidūrėte dykumoje – geras požymis, jog atrandate savo kelią. Vanduo, dūmai reikštų, jog verta saugotis apgaulės.

Blogas ženklas: jei susidurtumėte su agresyviais naminiais gyvūnais – tai reikštų slaptą artimo žmogaus neapykantą jums, jei katė apdraskytų – gresia katastrofa; geltona, oranžinė.

Geras ženklas: draugiški, sveiki, ramūs naminiai gyvūnai – geri santykiai su artimaisiais, rasti veidrodžio šukę – neaiškios situacijos išsisprendimas, rasti monetą, jei ant jūsų paukščio plunksna nukristų; mėlyna, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienį gali atsiverti dalykai šeimoje, apie kuriuos mažai ką nutuokėte...

Jautis (04 21–05 20). Šeštadienį turėsite pademonstruoti kantrybę, geranoriškumą, jei nenorite susivaidyti su tais, kurie jums brangūs.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį saugokite savo bei šeimos narių ramybę. Branginkite mylimą žmogų.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį gali tekti pasinerti į rūpesčius dėl artimųjų, dėl sutuoktinio, dėl tėvų.

Liūtas (07 23–08 22). Pasistenkite šeštadienį pajusti džiaugsmą smulkmenose bei įvertinti artimųjų (ypač vaikų, sutuoktinio) pastangas jums pasitarnauti, jus pagerbti.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį dažniau galvokite apie savo vaikų, mylimo asmens nuopelnus, o ne trūkumus. Ne laikas jiems ką nors aiškinti, juos kritikuoti. Šypsokitės ir padėkite būti laimingiems tiems, kuriuos mylite. Atidėkite rimtą pokalbį su savo pora kitai savaitei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį geriausia praleisti artimųjų rate.

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį susitelkite tik ties artimų žmonių interesais. Šiuo nervingu metu dienomis gali tekti taikyti artimuosius, draugus. Tik nepriiminėkite už juos sprendimų – dėl to jus vėliau apkaltins.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis sudėtingas – netvarkykite jokių reikalų, ypač susijusių su jūsų veikla, karjera, labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį nesukite galvos dėl esamų keblumų – reikia išlaukti. Neleiskite sau būti piktiems, nepakantiems.

Vandenis (01 20–02 18). Taupykite jėgas šeštadienį. Daugiau dėmesio skirkite poilsiui bei organizmo stiprinimui.

Žuvys (02 19–03 20). Šeštadienio planai gali suirti dėl netikėtų priežasčių. Nesivelkite į svetimus reikalus.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą